Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[St. Andreu] Pancartes i pintada de suport a la mobilització del 28J en suport a les vaguistes comdemnades del 29M
27 jun 2014
La matinada del dijous es van penjar dues pancartes al pont de la Meridiana.

La matinada del divendes va aparèixer una pintada en suport a les vaguistes comdemnades a presó per la vaga general del 29M.

Les fotos estan penjades a la galeria d'Indymedia: http://barcelona.indymedia.org/media/index.php
IMG-20140626-WA0010.jpg
IMG-20140626-WA0013.jpg
BrIhOZ9CMAAIVK7.jpg
La lluita social no és delicte. Cap lluitador/a a la presó!


La vaga general que va tenir lloc a l'Estat espanyol el 29 de març de 2012 va suposar un punt d'inflexió en la lluita social pels drets laborals i contra la precarització de les condicions de vida de la classe treballadora. A aquesta lluita social que va desbordar els sindicats grocs, l'Estat hi va respondre amb nombroses detencions: només als Països Catalans, entre el mateix dia 29 i mesos després, van ser més de 100 les persones detingudes.


Més de dos anys després, moltes d'aquelles detingudes o empresonades preventivament han estat absoltes. Desenes encara esperen data de judici. I pel camí, d'altres persones esdevenen caps de turc per pagar per tothom, per pagar pel que vam fer tothom: lluitar.


A Andalusia, el Carlos i la Carmen, de Granada, han estat condemnats a tres anys de presó cadascú per haver participat en un piquet. És a dir, per haver fet vaga. A Euskal Herria, n'Urtzi i en Telle, de Bilbo, han estat condemnats a dos anys i mig de presó per haver fet una pintada. És a dir, per haver fet vaga. L'entrada a presó d'aquestes quatre persones és imminent. Mentrestant, evasors fiscals i corruptes segueixen embutxacant-se diners públics a plena llum del dia sense que els passi res.


Després de deixar-nos sense drets ni condicions de vida mínimament dignes, reforma rere reforma, l'Estat ens condemna per fer vaga, per lluitar, per defensar-nos. El seu paper com a garant del sistema capitalista; el nostre, com a anticapitalistes, és enfrontar-nos-hi amb tots els mitjans al nostre abast.


Per tot això, avui, dissabte 28 de juny, recollim el crit a la solidaritat internacional llençat des d'Andalusia, passant per Euskal Herria, perquè als Països Catalans també ho tenim clar: ni ens van tocar aïlladament, ni respondrem aïlladament. La lluita social no és delicte perquè és l'únic camí per una vida digna!


STOP PRESÓ 29M!!

Mira també:
http://grebalariakaske.wordpress.com/
http:// http://carloscarmenabsolucion.wordpress.com/
Mira també:
https://www.facebook.con/cso.lagordissima/media_set?set=a.537358229719398&type=1
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/486254/index.php

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [St. Andreu] Pancartes i pintada de suport a la mobilització del 28J en suport a les vaguistes comdemnades del 29M
28 jun 2014
Pancartes i pintades aparegudes a la Meridiana en suport a la jornada internacionalista del 28J en suport a les vaguistes comdemnades a presó a Granada i Bilbo.

https://www.facebook.con/cso.lagordissima/media_set?set=a.53735822971939


Mural solidari aparegut al port de Barcelona:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/486294/index.php
Sindicato Sindicat