Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
Monges i capellans: Dret al propi cos i no a la violència de gènere
01 oct 2013
Tot allò que soni a alternatiu i rebel hi cab dins el sac de la bandera nacional.
Inquisition01.jpg


Arcadi Oliveres i Teresa Forcades, socis compromesos amb l'Esglesia catòlica, fa mesos que fan xerrades arreu per associar els problemes del capitalisme a la falta d'estat constitucional a la parcela de Catalunya.

Als 10 punts del manifest que fan públic inclouen la reivindicació pel «Dret al propi cos i no a la violència de gènere», la qual cosa topa frontalment amb els principis fonamentals de la institució amb la qual estan casats i recolzen activament: l'Esglesia Catòlica, corporació històrica que actualment s'organitza a partir d'un regne amb capital a Roma.

Aquesta corporació hereva de l'Imperi Romà posa, en els seus principis filosòfics, la culpa de les desgràcies de la humanitat sobre la dona, ja que la humanitat no pot tenir vida al paradís a causa de què la dona Eva va cometre un «pecat original» i va pervertir la innocència de l'home Adam.

Titelkupfer_Index_librorum_prohibitorum.jpg


A això cal afegir que segons aquesta gentussa el cos és un temple de Déu, incorruptible, i doncs fins i tot la medicina s'hi ha hagut de topar.

A partir d'aquí es desenvolupa tot un sistema repressiu que ha acabat amb la dignitat i la salut física i mental de milers de milions de dones al llarg de la història, i encara ara arreu de tot el planeta.
La institució mare d'Arcadi Oliveres i Teresa Forcades es va desenvolupar al Nord de la mediterrània a partir de la cristianització de l'Imperi Romà, i no ha abandonat els estaments del poder des d'aleshores.
Des d'aquesta posició, l'Esglesia Catòlica ha promogut assassinats col·lectius, tortures i destrucció cultural entre tots els pobles i, en moments en què no estava a l'alçada de ser la protagonista, ha recolzat la indústria moderna del terror i la mort que van perfeccionar règims com els d'Adolf Hitler, Benito Mussolini i Francisco Franco.

En els temps més contemporanis la major corporació cristiana demostra que no està d'acord amb el dret al propi cos per nens i nenes que han estat agredits sexualment per part de membres «descontrolats» del club, quan aquest club els ha ajudat fins i tot a escapolir-se internacionalment de la justícia.

El Sud d'Amèrica, des de que els Reis Catòlics van decidir ser més emprenedors, és el feu occidental de l'explotació, l'espoli i la repressió, amb la imprescindible intervenció catòlica, la qual encara hi manté el règim d'ignorància cultural més gran d'occident, de la mateixa manera que ho va fer a Europa abans de la Il·lustració. Aquesta dictadura sobre la moral de les persones, promou la imposició del poder masculí sobre el femení, i institucionalitza un model tancat de família on es protegeix la violència masclista, l'explotació laboral de la dona sense reconèixer que treballa, i l'anul·lació de drets sobre la planificació familiar.

Senyors Arcadi i Teresa, el primer bon exemple que podrien donar és trencar en públic el carnet d'aquest sindicat del crim.

AnnaCharboniereTortured.jpg
Mira també:
https://es.wikipedia.org/wiki/Inquisici%C3%B3n

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Monges i capellans: Dret al propi cos i no a la violència de gènere
01 oct 2013
El de l'Esglesia vaticana sí que és un espoli fiscal!
L'Arcadi i la Teresa prediquen sobre el coixí del Concordat.

https://es.wikipedia.org/wiki/Concordato
Que venen els nacionals!
03 oct 2013
Pio XII: el antecedente nazi de Ratzinger:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/172636/

Fotos de la Barcelona feixista (1939-45):
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/465921/index.php

Inquisición: los metodos de la Iglesia para adoctrinar a la parroquia:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/361734/index.php
Sindicato Sindicat