Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Ja podeu llegir L'ACCENT 128
16 abr 2008
De nou, i seguint la seva cita quinzenal, L'ACCENT ja és als punts de distribució habituals i al web (amb els continguts íntegres).
PORTADA128.jpg
laccent_128.pdf
laccent_128.pdf (879,58 KiB)
15 ANYS SENSE GUILLEM
Un miler de persones es van congregar a Burjassot (l´Horta Nord), ciutat natal de Guillem Agulló, per homenatjar-lo quinze anys després del seu assassinat. Amb la jornada commemorativa va quedar palés que el record de Guillem segueix ben viu entre el moviment independentista, que alhora denunciava l´empara del feixisme per part d´algunes institucions al nostre país. A part de Burjassot, els actes en memòria del jove antifeixista es van reproduir arreu de la geografia dels Països Catalans.

L'ABRIL REIVINDICATIU REPRÈN LA CAMPANYA DELS 300 ANYS
El mes d´abril és cada any un punt clau en les mobilitzacions independentistes. Quatre cites en el calendari: el 23 a Barcelona, el 25 a València i el dia 26 a Sueca i a Alacant. En els dos primers casos es tracta de mobilitzacions convocades per la campanya "300 anys d´ocupació, 300 anys de resistència". A la capital de l´Alacantí es traslladarà la multitudinària manifestació de la Diada convocada per Acció Cultural -i per desenes d´entitats així com per part de l´esquerra independentista- amb motiu del tancament del repetidor de TV de la Carrasqueta.

"SOM UNA EINA PER ALS QUE SIRGUEN CONTRACORRENT"
En aquesta edició L´ACCENT dóna veu a cinc dels impulsors del projecte de la llibreria Sirga. Aquesta iniciativa, ubicada a l´Ateneu la Barraqueta del barri de Gràcia pretén reunir i posar a disposició de veïns i del conjunt de l´independentisme obres d´història, ciència i tecnologia, alliberament nacional, literatura catalana... Tal i com expliquen a l´entrevista, sirgar és una acció que ens recorda a totes aquelles persones dissidents.

L'AUTODETERMINACIÓ A DEBAT
La Fàbrica, l'espai de debat i reflexió de l'esquerra independentista ha organitzat un setminari sobre l'autodeterminació al segle XXI on s'ha abordat el tema des de múltiples punts de vista.

NO TOTS PERDEN AMB LA CRISI HIPOTECÀRIA
La crisi hipotecària ja és més que una amenaça. Però l'amenaça no és igual per a tots. N'hi ha qui se'n beneficiarà econòmica, tot i que això serà una minoria. La majoria de catalans i catalanes n'haurà de patir les conseqüències.

AIXÒ VA DE LLIBRES
Arriba el 23 d'abril i L'ACCENT vol oferir als lectors un xicotet recull de llibres imprescindibles (i no tant) per a qualsevol ment rebel. Des de Kafa a Kapuscinski, passant per Eduardo Zaplana, Matilde Salvador o l'historiador Heròdot, la lluita comença als nostres caps!
Mira també:
http://www.laccent.cat

This work is in the public domain
Colera camping CNT