Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Comunicat dels treballadors d'Iberia?
29 jul 2006
He llegit que hi ha un comunicat dels treballadors però no l'he trobat enlloc. Algú el pot penjar ?
He llegit que hi ha un comunicat dels treballadors però no l'he trobat enlloc. Algú el pot penjar ?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat dels treballadors d'Iberia?
29 jul 2006
Economía/Empresas.- Los trabajadores de Iberia piden disculpas a los. pasajeros afectados por la movilización



pasajeros afectados por la movilización BARCELONA, 28 (EUROPA PRESS) Los trabajadores de Iberia pidieron hoy disculpas a la opinión pública por los trastornos que haya podido ocasionar a los pasajeros la protesta del personal de tierra, que invadió las tres pistas del aeródromo de El Prat (Barcelona) y obligó a cancelar un total de 544 vuelos a lo largo del día.
Según manifestaron los trabajadores a través de un comunicado, no les ha quedado otra opción, "ya que cuando Iberia pierde su handling , 2.500 familias se quedan sin trabajo".
"Y las únicas salidas son o precarizar nuestras condiciones laborales en otra empresa con licencia o bien irnos a la calle con la mínima indemnización", señalaron.
Los trabajadores destacaron que la movilización ha sido una iniciativa espontánea de los trabajadores y que no ha estado dirigida por los sindicatos, ya que "no nos sentimos representados por ellos".
| 28/Jul/2006 22:12:13 (EUROPA PRESS) 07/28/22-12/06
Re: Comunicat dels treballadors d'Iberia?
29 jul 2006
però el comunicat sencer segueix sense aparèixer ;) i com que els mitjans només en seleccionen petits troçets, crec que entre tots n'hauríem de fer difusió !!!
Re: Comunicat dels treballadors d'Iberia?
29 jul 2006
estamos en ello!!

kaos
Re: Comunicat dels treballadors d'Iberia?
29 jul 2006
en el periodico de catalunya,culpan a los "radicales" de la cgt de lo ocurrido...
Re: Comunicat dels treballadors d'Iberia?
29 jul 2006
La asamblea se amotinó contra UGT y CCOO

ANTONI FUENTES
BARCELONA

Algunos de los trabajadores que participaron en la asamblea que decidió ocupar las pistas del aeropuerto de El Prat califican lo sucedido de "motín" contra UGT y CCOO. Los dirigentes de ambos sindicatos en el comité de empresa del personal de tierra de Iberia en El Prat perdieron el control de la asamblea, que quedó en manos de un núcleo más radical, encabezado por los sindicatos CGT y la Coordinadora Independiente del Sector Aéreo (CISA), que dio respuesta al descontento de la plantilla con la propuesta de paralizar el aeropuerto.
El secretario general de la UGT de Catalunya, Josep Maria �lvarez, se mostró en contra de la protesta y lamentó el perjuicio causado a los usuarios. Para el sindicalista, "se hubiera podido evitar con un gesto de AENA" para negociar las condiciones del personal que será traspasado a las nuevas compañías adjudicatarias del servicio de tierra. "Nuestra intención no era parar el aeropuerto, sino negociar las condiciones de los afectados", dijo �lvarez.
El responsable del sector aéreo de CCOO, Miguel Rubio, lamentó el alcance de la protesta y afirmó que no pretendían "llegar a este extremo". Rubio advirtió de que entre la plantilla existe una indignación generalizada por la pérdida del servicio de tierra en El Prat, una decisión que, a su juicio, "destrozó" toda la negociación mantenida por CCOO y UGT con Iberia para garantizar el empleo después de la puesta en marcha de Clickair.


Noticia publicada en la página 2 de la edición de 29/7/2006 de El Periódico - edición impresa.
Re: Comunicat dels treballadors d'Iberia?
29 jul 2006
CCOO i UGT no representeu a ningú. Tot el personal de terra estava d'acord amb la vaga que es va fer ahir, ni minories radicals ni monserges, ni sindicadets demanant perdó ni pactes d'esquenes als treballadors. mentiders com els mitjans i els polítics, els que coneixem a la gent que es va aturar ahir i els que coneixem l'aeroport per dins ja sabem que sou la mateixa merda. Com us amagaveu ahir, on estaveu? als vostres despatxets? demanant hores sindicals per no haver d'anar? Sou uns mafiosos i la gent us ha vist el llautó. Quin gran acord presentareu? Alvarez, Coscubiela i la púrria vendeobrers teniu els dies comptats.
Re: Comunicat dels treballadors d'Iberia?
30 jul 2006
Suposo que si en un servei public com és un hospital els treballadors es posessin en vaga i els malalts comencessin a morir, els 4 ******** de torn continuarien defensant als vaguistes.
Re: Comunicat dels treballadors d'Iberia?
30 jul 2006
QUi pot dir que es una vaga contra Iberia quan la empresa és la principal perjudicada per la perdua de la gestió d'explotació del handling i la principal beneficiaria si la vaga donés com a resultat que se li tornés la concessió (com sembla que és una reivindicació explícita per part dels treballadors?

Quin plus de precarietat afegeix la subrogació dels llocs de treball ( que en definitiva es tracta de que la nova concesionaria s'ha de quedar amb el mateix personal i en les mateixes condicions? Cap, a priori estaran tan putejats com ara, no entec per que defensar en negoci d'Iberia.
Re: Comunicat dels treballadors d'Iberia?
30 jul 2006
Iberia no vol mantenir aquests treballadors, Iberia vol marxar, en els seus plans de rendibilitats futures no entra mantenir una infraestructura al Prat com la de tots aquests anys. El nou director des de que va entrar nomenat pels soscialistes ho ha deixat ben clar. No és cap favor a Iberia defensar que es mantingui a l'aeroport del Prat perque volen marxar i deixar tirats milers de persones. No som rendibles. Seria com dir que defensar que es quedi la Braun és defensar els interesos de la Braun aquí o de qualsevol altra fàbrica, multinacional que vulgui marxar. En aquest joc capitalista exigir que es quedin els que volen marxar no és defensar-los ni fer-lis favors.

La subrogació no assegura res, la precarietat pot continuar amb moltes formes i amb d'altres empreses, però almenys podran continuar lluitant pel seu lloc de treball perque se'ls hi asseguri, una altra cosa és que els acomiadin a tots, hi ha una lleu diferència, no creus?

La cosa és més clara

PD: Això dels hospitals ho estàs comparant en serio. Et sembla la mateixa situació? estàs comparant la gent que va de vacances amb la que agonitza als hospitals? No veus la demagogia?
Re: Comunicat dels treballadors d'Iberia?
30 jul 2006
>PD: Això dels hospitals ho estàs comparant en >serio. Et sembla la mateixa situació? estàs >comparant la gent que va de vacances amb la que >agonitza als hospitals? No veus la demagogia?

No. No la veig per enlloc:
Esperant una medul·la que havia d'arribar al Prat
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/268579/index.php
Re: Comunicat dels treballadors d'Iberia?
02 ago 2006
tots aquests tant radicals que defensen aquest tipus de vaga, m'agradaria veure'ls si els tanquen la garita de l'aeroport als nassos....tot l'any treballant per tenir 2 setmanes de vacances i se'n van a la merda en un tres i no res...
no tothom que agafa un avió és un pijo de merda, l'avió jà es un mitjà de transport de masses...
es pot defensar el teu lloc de treball sense putejar al personal d'aquesta manera....
Sindicato Sindicat