Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
No tot són flors ni violes
25 mai 2006
article extret de l'Això Toca (www.aixotoca.com)
articlenum2.jpg
Quan els porus dels nostres cossos encara destil·len adrenalina blaugrana, quan encara tenim els ulls llagrimosos en recordar Puyol alçant la copa, no podem tampoc oblidar els errors que s’han comès. Es queixava el club que no tenia informes de desplaçaments de similars característiques abans. Ara ja els té. I força negatius, per cert. S’han comès molts errors però per sort un gran encert, guanyar el partit, ho ha netejat gairebé tot.

Tot i la tant apreciada transparència en la distribució, amb el núvol grisós dels números no quadrats amb el RACC, cal deixar clar que ha estat un total fracàs. Que el club té compromisos, ho entenem. Que és una vergonya la distribució de la UEFA, també. Que els directius i jugadors hi vulguin anar amb la família, claríssim. Però d’aquí al que s’ha fet... Perquè aleshores la transparència sols serveix per a que un se li quedi cara d’imbècil consagrat. I és que, és clar, un entén els compromisos, però que milers de socis ho hagin de veure a un bar de París o a la Via Laietana perquè el club ha decidit que gent com el Josep Cuní, l’Albert Om o la sempre antifutbol Pilar Rahola ho vegin a Saint Denis... I això només per donar noms coneguts, perquè el ventall de renoms de poca volada que van assistir al partit a costa dels culés va ser impressionant. Per ser a París només es podia recórrer a l’atzar o a l’enxufisme. La final de les corbates. I així ja ningú es creu allò de que el Barça és dels socis (...)
Mira també:
http://www.aixotoca.com

This work is in the public domain

Comentaris

Tiu una mica de seny !!!!!
25 mai 2006
Indymedia no és lloc per a publicar si et mola més o menys com funciona una empresa com el Barça, aquesta merda de notícia enfonsa les importants a sota, siusplau usem Indymedia com la eina que és i amb responsabilitat.
Re: No tot són flors ni violes
25 mai 2006
a mi no m'agrada el futbol espectacle opi del poble. i tinc que patir-lo per tot arreu. per favor, indymedia es per als moviments socials i el futbol no ho es. ja te masa covertura en tots els mitjans de comunicacio. deixeu indymedia per a lo que va ser creada.
Re: No tot són flors ni violes
25 mai 2006
El Barça es desentén de les destrosses a Canaletes.El Barça es desentén de les destrosses a Canaletes. Els representants dels comerços del centre de la ciutat de Barcelona s'han queixat en roda de premsa i han manifestat que "ens vam dirigir al Barça, mitjançant una carta, per demanar la seva col·laboració amb el tema, però la seva resposta va ser negativa, diuen que ells no programen aquest acte i que no poden fer res". "Els hi demanem que rectifiquin i participin en solucionar aquest problema", han afegit. Els representats han valorat els desperfectes en "602.687 euros". Ramon Llamazares, presidents d'Amics de la Rambla, i Emili Sarrión, president de Barna Centre han fet de portaveu de tots els afectats, han dit que "no pot ser que els detinguts quedin en llibertat amb una multa de 480 euros" i han afegitit que "reclamem la carta municipal perquè es puguin fer judicis ràpids i les sancions siguin més altes del que han estat fins ara".


Ps Quant és 600 mil euros ?
Re: No tot són flors ni violes
25 mai 2006
Una altra versió de la final de la Champions... http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/258071/index.php Per cert, Ara mateix hi han 15 posts independenpolles alhora a la columna dreta. On és l'encarregat d'agrupar-los? Que tot s'hi val a indymedia bcn?
Sindicat Terrassa