Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
14 oct 2004
Juan G. Sentandreu, president de Coalició Valenciana, un dels "capos" del feixisme blaver anticatalanista al País Valencià visitarà Barcelona el proper dia 29 per manifestar-se contra els Països Catalans.
09100410.jpg
Juan G. Sentandreu, president de Coalició Valenciana, un dels "capos" del feixisme blaver anticatalanista al País Valencià, ha convocat la presentació d'una Plataforma anti-Països Catalans, denominada Plataforma Constitucional i Autonomista, que tindrà lloc a Mallorca el 23 d'octubre. Després de la manifestació preparada per Coalició Valenciana per al divendres a Madrid, un centenar de membres del partit es desplaçaran a Barcelona per acompanyar al seu líder en un acte anti-Països Catalans el 29 d'octubre durant la reunió de la Euroregió.

Us convoquem a tots i a totes a que li doneu la benvinguda a aquest feixista, ex falangista, company de viatge dels ultres d'ESPAÑA2000, i que li demostreu que no poden venir a casa vostra a insultar-vos.

Endavant amb la lluita antifeixista, des del País Valencià!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
14 oct 2004
movilització
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
14 oct 2004
Sánchez Dragó en la presentació del partit ultra i anticatalanista de Juan García Sentandreu    


L'escriptor Fernando Sánchez Dragó, que s'autodefineix políticament com un "llibertari de dretes", va intervindre el passat 26 de maig a la presentació del darrer llibre de l'advocat ultra Juan García Sentandreu. L'acte serví per donar a conéixer Coalició Valenciana, el partit polític que prepara la fundació Nou Valencianisme. La nova formació política serà, en paraules del seu impulsor, de tall "foralista, constitucional, conservadora i valencianista", i pretén captar per la dreta a descontents del PP i UV.
Redacció | València

Sánchez Dragó va destacar "la humanitat" i la "capacitat de lideratge" que durant "vint anys" ha tingut el seu amic Sentandreu. El canvi de color polític a Madrid no ha impedit que l'escriptor, que tradicionalment havia demanat públicament el vot per al PP, continue presentant a La 2 el programa "Negro sobre Blanco", que diumenge passat oferí un debat sobre la monarquia. L'assagista també condueix "El Faro de Alejandría", un programa literari de la televisió pública valenciana caracteritzat per marginar tant als autors valencians com aquells que escriuen en valencià.

A la presentació, celebrada a l'hotel Astòria Palace de València, hi assistiren empresaris valencians i destacats representants del món anticatalanista, com Mª Consuelo Reyna i Dolores García Broch. L'exdirectora de Las Provincias és precisament qui prologa "Historia de Valencia", un compendi de mentides i mitges veritats que tracten de justificar l'existència d'una suposada "llengua valenciana". El llibre, editat en castellà i en valencià seguint la versió de les Normes del Puig que defuig els accents, ha estat distribuït gratuïtament pel Diario de Valencia. La caiguda en desgràcia del director d'aquesta publicació, Jesús Sánchez Carrascosa, impulsor i primera víctima de la trifulca entre zaplanistes i campistes, l'ha mogut a al•liar-se amb els sectors més extremistes de la dreta valenciana, entre els quals hi ha el propi Sentandreu o el president d'España 2000, José Luís Roberto, que de tant en tant hi publica articles d'opinió.

El conductor de l'acte fou el periodista Baltasar Bueno, cap de premsa del president de la Diputació de València, Fernando Giner, un dels polítics del PP que més s'ha significat en la defensa d'Eduardo Zaplana front als intents de Camps per controlar el partit. L'exfalangista i exmilitant d'Unió Valenciana representa la branca més anticatalanista dels populars valencians, i des de la institució que controla s'ha dedicat a subvencionar generosament la Reial Acadèmia de Cultura Valenciana (RACV) i Lo Rat Penat. A l'igual que Carrascosa, Giner també ha caigut en desgràcia dins les fileres populars. Els 72.000 euros que ha regalat al Diario de Valencia per publicar unes làmines de la Diputació en plena tempesta política interna del PP, junt amb la presència del seu home de confiança a la presentació de García Sentandreu, apunten cap a la possibilitat que l'home estiga buscant-se un acomodament polític fora de l'òrbita dels seus actuals companys de viatge.

Mira també:
http://www.lavanc.com
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
14 oct 2004
Visca l'independentisme del regne de valència
Visca l'independentisme del comptat de barcelona
Visca l'independentisme del regne de granada
Visca l'independentisme del regne de navarra
Visca l'independentisme del regne de ciudad real
Visca l'independentisme del regne d'almeria
Visca l'independentisme del regne de les pitiusses
Visca l'independentisme del regne de Gràcia
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
14 oct 2004
A per ells!!!
VISCA ELS PAÃ?SOS CATALANS LLIURES I SOCIALISTES!!
conversa entre Carod i el feixista sentandreu
14 oct 2004
vaiven.jpg
Segons comenta la noticia (no se de quan es) quan Carod va visitar València i va fer una roda de premsa es va trobar en la cafeteria amb el feixista Sentandreu...
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
14 oct 2004
+ info

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/122357/index.php
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
14 oct 2004
Veniu blaveros veniu......

Us esperem !!!!

Amb els punys tancats...
Sois unos intolerantes
14 oct 2004
¿Porque no vais a permitir que el y sus afiliados se manifiesten en Barcelona , si vosotros os manifestais en Valencia?

¿Acaso vosotros teneis mas derecho que ellos?

¡Esa es vuetra manera de ser democratas !

¡¡¡ Ya no engañais a nadie !!!

LOS PAISES CATALANES JAMAS HAN EXISTIDO Y JAMAS EXISTIRAN.


¡¡¡ VIVA ESPAÑA !!!
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
14 oct 2004
Demanen presó a una filòloga per una omissió de l'article"la"
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/123689/index.php

Velarte hará paella para 8.000 con agua del Ebro en la protesta de Sentandreu en madrid.
http://www.levante-emv.com/secciones//noticia.jsp?pIdNoticia=46673&pIndi

La debacle del nacionalisme blaver
http://www.espacioalternativo.org/espai/spip/forum.php3?id_article=585&i=
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
14 oct 2004
Doncs és un tio que ja en els seus anys d'universitari (de Dret, clar, carrera pija entre les pijes) es dedicava a atacar nacionalistes, boicotejar-los actes i fer el espanyolisme anticatalanista més ranci i cutre que et pugues imaginar, en el seu grup "Renovación Universitaria" (o una cosa pareguda es deia).
Després va acabar la carrera i com no trobava faena (donat que és un inútil que estigué NOU ANYS!!! per a acabar la carrera), es dedicà a montar plets contra la unitat de la llengua, pagats per la pijeria de la ciutat de València, és clar. I en això segueix.
Fa uns anys el feren president del grup anticatalnista GAV (encara que crec que ja no ho és), i ara pretén montar un partit que es diu "Coalición Valenciana", que és més blaver encara que UV.

Com dic, a aquest tio se li ha deixat fer massa. Per posar un simple exemple, encara no li han arreat un parell d'hòsties ben donades. sense arribar a aquest extrem, cal actuar urgentment contra ell, que és el que propose.
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
14 oct 2004
té un germà que és de la secta catòlica dels "Legionarios de Cristo", o que té una "ovella negra a la seua família. M'explique: És família d'un professor de la Universitat de València quen es diu Rafael Sentandreu (comprovaré el seu nom exacte) que és precisament "catalanista".

-------------------------------------------------

Què té Coalició Valenciana?

A banda de en la versió en valencià, una falta d'ortografia en el mot "Coalicio", que fins i tot la RACV dona com a roín, què té Coalició Valenciana, per a, en menys d'un any tindre tot la potència mediàtica què té?

Molta gent diu que l'emporio de Mª Consuelo Reyna, està darrere, que després de veure que l'intent Zaplana, els va eixir "granota" i el blaverisme es va anar diluïnt en postures més particularistes, anti-catalanistes políticament parlant, però acceptant la unitat de la llengua (teniu l'AVL com a mostra, creada per Zaplana), els diners dels amos de Diario de Valencia i Valencia TeVe, alguna cosa haurien de fer per tornar a bastir poder polític al País Valencià, no?

Altres rumors, apunten a l'existència d'un xicotet imperi empresarial, creat pel propi Sentandreu, junt amb els seus distints socis en les seues distintes societats, que ara s'han posat d'acord per a entrar en la política valenciana de manera activa, i així poder després afavorir determinades accions polítiques, per afavorir les seues empreses.

Una altra possibilitat ques es baralla és, que des del sector més blavero del PP (Giner, Ferrer, Ramón-Llin, etc...) estan donant - a la sombra- força a este partit per així ells, des del PP, tornar a dotar a este de postures blaveres. Postures que en els últims temps havien abandonat, canviant-les per un -calculat perfectament- valencianisme victimista vers el tripartit català i el govern socialista espanyol.

En definitiva, tots estos rumors ens venen a dir, que darrere del projecte de Coalicio Valenciana/Coalición Valenciana, hi ha metes ocultes; que no respon exactament a la demanda del mercat polític, on... sí, hi ha encara una bossa anti-catalanista que s'havia quedat desencantada amb Unió Valenciana (tot un altre tema per parlar) però que així i tot... no podria estar donant ara, comptant els seguidors d'esta ideologia, tot el suport que està rebent Sentandreu, apareguent a premsa de tirada nacional i tot.

En definitiva, prompte veurem si tota la parafernàlia que està portant a terme Sentandreu no es converteix en un efecte boomerang, on per exemple, la querella a la secretària de l'AVL li se'n torne en contra. Encara que hi ha altre rumor que diu que té algun tipus d'immunitat judicial...

Sentandreu:
un nou palleter?
un mafiós més?
un cara-dura aprofitós dels propis iaios blaverets?

Com sempre dic, el temps ens ho dirà.
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
14 oct 2004
Si us plau, que les organitzacions independentistes i antifeixistes comencin a parlar i s'organitzi una concentració conjunta. Nosaltres esperarem la convocatòria per acudir.

ANTIFEIXISTES SEMPRE!!!
Solidaritat amb el País Valencià!!

PD: Recordem que aquests individus són els que van col.locar les bombes a casa de Joan Fuster, els qui ataquen la llibreria 3i4 cada 2x3 i els qui han encobert els atacs als casals Jaume I, les seus d'Endavant, el Bar Terra de Maulets, etc...

Notícia extreta del periòdic L'AVANÇ (www.lavanc.com)

" Els dirigents de les joventuts blaveres impulsen la violència

Desenes de testimonis i l’entorn anticatalanista impliquen els germans Alex i Toni Rochina, president i vicepresident de JJGAV, en diverses agressions contra organitzacions d’esquerra i nacionalistes. Juan García Sentandreu i Manolo Latorre, dirigents del GAV i Nou Valencianisme, emparen els seus cabdells

Equip d’investigació València

Quasi una quart de segle després de l’anomenada Batalla de València, els sectors més ultres del Partit Popular i les malmeses forces zaplanistes han encés el foc de l’anticatalanisme. El control dels grups “blavers� serveix a personatges com Fernando Giner i Jesús Sánchez Carrascosa per guanyar forces en la batalla pel poder dins del PP i el seu entorn socioeconòmic. L’advocat Juan García Sentandreu i el Diario de Valencia volen ser els amos del xicotet però cridaner corral dels anticatalanistes. Les pressions contra el president de la Generalitat, Francesc Camps, ja s’han fet notar. I mentre, la societat civil és qui rep els colps d’aquesta batalla. Els grups violents, atiats pel Grup d’Acció Valencianista, persegueixen i agredeixen amb total impunitat els partits progressistes, associacions en defensa del valencià i estudiants nacionalistes. El paper de Juan Cotino, antic delegat del govern del govern Aznar, encara està per estudiar per la tolerància i impunitat de què han gaudit els grups clandestins d’extrema dreta com C. Vinatea i Maulets 1707.

Violència a cara descoberta

Els testimonis que han identificat els germans Rochina, Alex i Toni, dirigents màxims de les joventuts del GAV, són innumerables. Un dels casos on més persones han pogut reconéixer la participació de Rochina en una agressió va ser en l’atac a un conegut bar de Benimaclet. Més de set joves han declarat reconéixer Toni Rochina com un dels membres del grup de persones que els van amenaçar i que fins i tot van arribar a furtar-los una cinta de vídeo amb imatges del 25 d’abril. Després de la fuga dels joves nacionalistes per evitar l’agressió física, van tornar al bar per trobar-se’l la façana tacada de pintura blava. Altres joves nacionalistes han relatat que les seues incursions pel mateix bar i per altres de la zona són continues. De fet, les mateixes fonts han manifestat haver vist els germans Rochina amenaçant i interrogant joves del barri. El modus operandi és similar: vigilen la zona en moto i després acosen grups reduïts de joves que identifiquen com a “catalanistes�. Malgrat que els joves del GAV es reconeixen com “ultravalencianistes�, se’ls ha vist acompanyats d’altres companys amb estètica skinhead i d’ideologia espanyolista. De fet, aquesta deriva “feixista� dels Rochina ha provocat agres discussions dins del món blaver que no es vol veure involucrat amb grups neonazis i hooligans. Però no només actuen als carrers de nit, sinó que la seua impunitat és tan gran que s’atreveixen a actuar a plena llum del dia dins de les universitats. En les passades eleccions al claustre, Toni Rochina es va dedicar a arrencar els cartells dels estudiants nacionalistes. En trobar-se amb els estudiants, Rochina i el seu acompanyant els van amenaçar dient-los: “sabem on viviu� i “d’una hòstia us envie a l’hospital�. Aquest incident no va ser el primer que s’ha produït en les universitats. Com en la transició, recorren totes les facultats col·locant propaganda del GAV i perseguint “catalanistes�. En la facultat de Dret, altres estudiants han sigut també amenaçats per Toni Rochina. Diversos testimonis van observar com Toni i altres companys van accedir a la biblioteca del campus de Tarongers per fer ús d’internet i participar al fòrum d’España 2000. Des de sectors de l’anticatalanisme mateix, gent com Felip Bens es lamenta que “tirar pedres no és més que una forma ruïn de sentir-se heroi d’una nació que comença a no existir. Una eixida personal i miserable de sentir-se més important a costa del nostre futur�. A aquestes agressions a cara descoberta cal sumar els infinits atacs a partits progressistes, casals Jaume I i entitats cíviques. El cènit de la violència es va produïr amb l’assalt, robatori i posterior incendi de la seu del grup juvenil nacionalista Endavant, que va ser arrasada i l’equip de música i televisió furtats. Enmig de les cendres es podien veure les pintades blaveres. Malgrat les múltiples denúncies i testimonis, encara no ha sigut processada cap persona. El més greu és que la policia, durant el mandat de Cotino com a delegat del govern, va detenir i identificar molts dels participants en actes vandàlics. Només després de l’assalt al Casal Jaume I de Russafa es va escorcollar i es va trobar material furtat al local. No se sap si aquestes persones han sigut jutjades.

Els pares del monstre

Si bé la majoria dels actes violents es produeixen de manera clandestina per grups que actuen emparats per l’anonimat, l’actuació d’aquests seria impossible sense la publicitat i el suport ideològic. Tant és així que, malgrat els nombrosos incidents en què es troben involucrats els germans Rochina, l’organització els ha impulsat a les màximes responsabilitats a dins de les joventuts i les seues publicacions. De fet, Sentandreu i Latorre, com a líders d’unes organitzades jeràrquiques, tenen en les mans aturar i moderar els seus cadells més “descontrolats�. Menció apart es mereix el delegat “d’acció� Miquel Real i Alcocer, mestre reconegut de les joventuts del GAV. Però per als dirigents, els joves només són carn de canó, que lluiten al car-rer i s’enfronten als problemes amb la societat i la justícia mentre ells obtenen els rèdits polítics. Aquest desequilibri és de tal magnitud que periòdicament els joves del GAV es van “cremant� i abandonen l’organització a causa del personalisme i radicalisme que els aboca a un camí de baixada sense eixida. Són també innumerables els casos d‘antics membres de l’entorn del GAV que han denunciat el sectarisme i dirigisme dels seus dirigents. Molts d’ells, com José María Chiquillo, Artur Ahuir, Lluís Bertomeu i Vicent Flor, ja fa temps que tracten d’allunyar-se de les postures marginals, per dins de les seues pròpies tendències polítiques treballar lliures de la violència sectària. Altres membres desencantats amb l’organització no volen donar el seu nom per por a repressàlies, però confirmen l’ambient de persecució cap als qui ixen de la línia oficial. Quan des d’aquest periòdic ens hem posat en contacte amb els pares dels joves del GAV, han mostrat suport a la seua ideologia. Però també se’ls notava cansats pels problemes continus que les aventures dels seus fills els causaven. Potser el nou delegat del govern decidesca posar fi a la impunitat de què gaudeixen. Només és una decisió política, ja que els dossiers i els informes policials són sobrats.
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
14 oct 2004
el hombre de negro [ 14.10.04 - 01:30]

Organizarse no significa tener una cabeza visible ni elegir un guia espiritual ni chorradas de ese estilo, significa tener unidad de acción.

La acción no es patrimonio de nada ni de nadie es expresar la opinión cada uno, cada cual en la plataforma cívica que se sienta mas a gusto pero teniendo un frente comun contra el fascismo neoblaverista imperante en el País València.

Ellos son muchos, están organizados, tienen el capital, los cargos políticos y las fuerzas represoras de su lado además de un brazo paramilitar al que dan cobijo y financiación (te suena el término Batalla de València, donde fuimos masacrados y perseguidos por no tener esa unidad de acción y cuyas consecuencias seguimos pagando dia a dia) y actuan en consecuencia para no dejar escapar el poder y para aumentarlo si cabe cada dia un poco más.

Hay que entender que no todos los movimientos sociales de lucha deban estar teledirigidos por alguien sino participados por todos, eso es participación y no ocupación de un espacio político, odio las etiquetas, conozco ciudadanos de esquerra, nacionalistas de esquerra, anarquistas, anarcosindicalistas, lo mas importante no es decir yo soy esto o aquello sino participar, pq tu me dirás que blanco van a apuntar si existieran miles de blancos, se volverían locos.

Esa es la fuerza, la unidad de acción, si un dia una plataforma de participación cívica antifeixista organiza un acto de movilización ahí debemos estar todos sin escusas, sin decir yo soy esto o aquello, simplemente voy y participo.

Este, el nostre País, es como dijo Josep Vicent Marqués un País perplex, ja es hora de traure-lo del paroxisme en que viu i aixo no es fa quedant-se a casa i dient jo no participe perque vuic tindre la meua conciencia política de bando tranquila.

Organizarse es participar, no crear algo y establecer una élite, aunque para poder emitir por radio o televisión necesariamente deben existir organización y financiación, no se puede predicar en el desierto ni hacer de telepredicadores callejeros, hay que emitir en un espacio antifeixista y darles donde realmente les duele, donde realmente ellos tienen miedo a perder su monopólio manipulativo.



Salud y fuerza libertaria.
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
14 oct 2004
Joves comunistes del PSUC viu es suma a la mobilització anti feixista!!!

No pasaran!!

resistencia!!
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
14 oct 2004
contra la reacció
de la reacció
de la dreta feixista...
Cerdos catalanistas
14 oct 2004
os vamos a correr a ostias, despues nos tendremos que duchar, por que con tanto wuarro okupa, ya se sabe.....
SON VALENCIANS, MAI CATALANS
14 oct 2004
A los cuatro pringaetes catalanistas. De corazón no insistais. En el Reino de Valencia, no queremos saber nada de vuestra mierda de Condado. Ni de vuestra mierda de dialecto. No obstante, nos gusta cuando apareceis por aquí en vuestros autobuses, haceis un poco el gilipollas y volveis al condadete. Sin rencor.
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. A las Barricadas prepareu els " tirachines"
14 oct 2004
quien te ha dicho qe somo democratas?!?!

¡¡¡Somos comunistas e independentistas!!! la democracia no existe...

... y mejor ser "polakos" ke perros españoles

Libertad para todos los pueblos o comunidades sometidos a la voluntad fascista española
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
14 oct 2004
però si els del partit cannabis legalización etc... van treure casi el doble de vots qe els pallasos de coalició valenciana!!! estan acabats m'entres la joventut fumi porros i passi de sectes feixistes...

igualment aqui els hi donarem la malvinguda de molt de gust, com deia 1 company en 1's posts mes enrere aviam si algú ens pogués indicar a on s'allotjaran a barcelona; x donar-li la bonanit
;)
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
14 oct 2004
Sois muy valientes para pegar palizas a abuelas indefensas, los putos paises catalanes no han existido ni existiran nunca a ver si os enterais de una puta vez.Capullos.
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
15 oct 2004
com rabien el nazis jajajaja
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
15 oct 2004
ON DE BARCELONA?!?!?!
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
15 oct 2004
Jo soc valencià i aniré a Barcelona, però a manifestarme en contra d'aquestos blavers que ens estan tocant els collons i que cada dia són menys. Visca els països catalans //*//.
Voleu dir???????????????????
15 oct 2004
Voleu dir que el que busquen no és precissament això? No és millor ignorar-los?
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
15 oct 2004
Com que ignorar-los? Simplement cal anar-hi a protestar i a boicotejar-li l´acte al impresentable aquest.

Que el monti a Madrid o a El Ferrol i que ens deixin de tocar els pebrots aquets llepaculs de Madrid. Que es fotin els seus negocis i el seu feixisme per el cul !!!

Aquí no tenen res a fer i així els hi farem saber. I que no disfraci l´asumpte: Millor dir-ho simplement com a acte anti-CATAL�.

Si a Valencia els toleren i els encumbren és el seu problema... no el nostre que ja en tenim prous..després diuen que ens fotem en tot. Doncs au que se´l mengin amb patates si aconsegueix sortir d´aquí...................................

Quins personatges....quin país...quina gent....

Quin riure............DESGRACIATS!!!
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
15 oct 2004
No permetem que vinguin a casa nostra a insultar-nos, aquests que ja nomésper veure un cotxe amb matricula de Barcelona el ratllen.

Endavant contra el feixisme, tots i totes a rebre a aquests desgraciats, que s'emportin un bon record de Barcelona!!!
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
15 oct 2004
Quina cara de gos que fa aquesta rata!

Quin porc, ja li farem empasar la seva merda.

Salut.
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
15 oct 2004
m'alegre de tots els fills de putes maulets e independentistes q son agredits i ostiats.
vos mereixeu lo pijor.
condat de merda mai formareu part d'un regne com lo valencia.
no volem vostre dialecte.
no agafeu el nom de nostre ausias march com catala , ell era de gandia regne de valencia.
mai mai mai mos fareu cacalans.
vixque lo regne de valencia.
valencians netejant valencia dels guarros cacalans.
si no vos agrada nostra terra i cap i casal
neusen a fer la ma a mosatros mos encanta.
vixuqe lo regne de valencia
mai un regne fou part d'un condat.
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
17 oct 2004
canya als blaveros de merda, desde Lleida tot els suport als catalans del sud!!!

33
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
23 oct 2004
Posats a escriure en dialectes, escriure en lo meu, lo tortosí (Terres de l'Ebre).
Rat-penat, analitzo lo teu escrit frase a frase:
1a.La violencia desacredita tota opinio.
2a.No volem formar part de valència (d'on ho has tret aixo?), volem un païs valencià lliure.
3a.Ausias March escrivia i usaba un català que no te res a vore en cap dialecte actual, és català antic. O potser escrius i parles com ell tu?
4a.Regne de València? ia me presentaràs lo teu rei.
5a i 6a. Insults fàcils i que te desacrediten a tu mateix.
7a i 8a.Torna-hi en lo regne...

No tens la mes minima base, el teu escrit no s'aguanta per cap banda. Salut i amunt el Païs Valencià!
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
28 oct 2004
On és la manifestació?
--------------------
El President de la Plataforma Constitucional i Autonomista Juan García Sentandreu i el Catedratic de filosofía de l´Universitat de Barcelona Francisco Caja, els dos, victimes de les amenaces i agresions dels nacionalistes catalans, acodiran, al finalisar l´acte de presentacio de la Plataforma que es celebrarà a les 12 hores davant el monument a lluis Companys, a les 13 hs. al Palau de Pedralbes per a fer entrega personal al
President de la Generalitat Catalana, Pasqual
Maragall, del manifest en defensa de la constitucio i de les llibertats democratiques.
A dita hora, Maragall fara la presentacio de l´eurorregio dels Paissos Catalans als mijos de comunicacio catalans i nacionals, per lo que la presencia de Caja i Sentandreu, segur que produirà grans repercussions mijatiques.
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
18 mar 2005
Els cacalans no tingeu ni idea de lo que lo que es la educacio ni la cultura sigueu uns gosos que no pareu de lladrar mosatros els valencians no vos ham de disar pasar mai quant asi ya escribien llibres en valencia vosatros encara estaveu tiranse pedres com el cavernicoles.
Re: Manifestació Anti PPCC a Barcelona. BOIKOT!!
08 abr 2005
Soc valencià,d'esquerres,republicà i vaig anar a la manifestació valencianista del Santandreu.Cregueu que no hi ha gent com yo que apoya a este tipus de valencianisme? s'equivoqueu,en la famosa manifestació hi havia un grup prou gran en vanderes republicanes.NO soc ANTICATALANISTA.Els cabrons d'España 2000 anaren a vore si aconseguien algun vot que altre.Per favor no digau que els que apoyem a este partit som ultradretistes(tot per quatre gilipolles).És evident que el blaverisme sempre ha estat relacionat en la dreta i que el Santandreu fou feixista,pero defenen lo valencià.Els blavers no diuen tantes memaes com digueu,hi han filolegs,gent culta,que no crec que sapiguen poquet.A més hi han filolegs extrangers que els apoyen.Vos recomane que lligau llibred d'estos igua que jo ho faig en els catalanistes.Encantat
Sindicat Terrassa