Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Perquè el noble valencià renuncia a la Franja de Ponent?
26 ago 2004
La renúncia de l'amo d'ACPV a la Franja de Ponent i els seus atacs a la unitat de la llengua i la pàtria a canvi de doblers.
brav_im84.jpg
La primavera de 2003 el setmanari El Temps de lâempresari valencià Eliseu Climent oferia el mapa dels Països Catalans. En ell per primera vegada âi única- algú dels Països Catalans renuncia al territori de la Franja de Ponent. Mentre a lâAcampallengua cridaven que mai acatarien la destrucció comarcal dâaquesta part del territori a la publicació dâen Climent aquestes terres ja apareixen amb noms com ara âBajo Aragón Zaragozanoâ?. Es comença a constatar la renúncia del noble de la cultura. Un nou territori que el comença a desemmascarar.

Alhora es porta a terme la supressió de qualsevol notícia de la Franja de Ponent al seu setmanari. Mireu els números del 2003 i fixeu-vos que, de cop, sâanul·la lâactivitat de la Franja de Ponent. Ja no existeix. Ja no hi ha vida. Algú ha donat lâordre de no publicar res del que es faci a la Franja de Ponent.

Arribat el mes dâoctubre lâempresari fa el següent pas: expulsar dâACPV a tots els Casals Jaume I de la Franja de Ponent que eren batallaires i autosuficients i deixar únicament al Casal Jaume I de Fraga, silenciat i inerme, comprat. Sol una façana amb el batec justet per a dir que hi ha activitat i en realitat no fer res que molesti als que governen i, sobretot, poder continuar cobrant les subvencions dirigides cap el mausoleu on concentrarà les seves empreses i muntatges: lâedifici El Segle.

Amb tota la xarxa de Casals Jaume I també fa fora al motor, la persona, que havia aconseguit el despertar de lâactivisme cultural a la Franja, en Guillem Chacón, que rep formidables atacs a tots els nivells des de la gestoria de somnis nacionalistes dâen Climent. Cal destruir-lo. Cal suprimir-lo. Que no aixequi cap. Que res no es bellugui a la Franja.

Un cop fora en Chacón, a ACPV la Franja de Ponent deixa de ser âde Ponentâ? per a ser sol âFranjaâ?. Cal només visitar la web oficial dâACPV i cercar a lâhistorial de notícies per a constatar-ho. Aneu-hi a qualsevol notícia fins a octubre de 2003 âmireu setembre per exemple- tot seguit ja serà sol Franja, durant un temps, fins que fracassa el seu següent intent dâimpulsar a lâombra la Franja dâAragó.

Efectivament Climent sâalia amb un parell dâassociacions espanyoles dâAragó, un grapat de gent contrària als Països Catalans que miraran de tirar endavant la Institució Cultural de la Franja dâAragó. Copiant al milímetre els objectius de la Institució Cultural de la Franja de Ponent que Guillem Chacón, Paulí Fontoba i Jaume Borbón âlâexalcalde de Mequinensa- encapçalen i que havien presentat mesos abans. Però part dels socis del Matarranya no estan disposats a la renúncia i la gent de la Ribagorça diu que de cap de les maneres.

La Franja te vida pròpia i des de València ja no saben que fer.

Lâempresari voldria controlar la Franja i no perdre l'aixeta que passa a través del seu Casal de Fraga però no te ningú capacitat, no te ningú que visqui a la Franja que defensi els Països Catalans âaquests estan tots fent guerrilla amb en Chacón- i menys que sigui tan miserable com per llençar la seva dignitat.

El noble venut no pot amb la gent de la Franja de Ponent que, sense recursos i amb tot en contra, ha aconseguit multiplicar la militància en defensa dels Països Catalans i el nombre dâactivitats (aneu-hi a www.franjadeponent.net). I és que una mena de William Wallace de la Franja de Ponent lluita en tots els fronts i se lâhi sumen guerrillers defensors dâaquestes terres. La última:
En William entrarà al País Valencià. I entrarà per Morella. Les entitats del País Valencià que sobreviuen a la sequera que provoca en Climent i les que treballen de debò âentre elles molts Casals Jaume I- li fan costat.

I és que al País Valencià, a la Franja de Ponent i a la Catalunya Nord hi ha molta gent que lluita pels Països Catalans, malgrat el noble traïdor.
Mira també:
http://usuarios.lycos.es/edurey/galeria/brav_im84.JPG

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Perquè el noble valencià renuncia a la Franja de Ponent?
26 ago 2004
Salut Revolució i Força a la Franja de Ponent!!!
Re: Perquè el noble valencià renuncia a la Franja de Ponent?
27 ago 2004
Carod-Rovira tambe va renunciar. (Campanya electoral europees)
Re: Perquè el noble valencià renuncia a la Franja de Ponent?
28 ago 2004
La madre del cordero:

http://humano.ya.com/guillemch/

Lo que opinan en Valencia sobre Guillé I de la Franja de Ultramar:

http://nosaltres.vilaweb.com/info/vilaweb/forum.missatge?p_idmis=681442

En Indymedia la polémica viene de lejos:

1->Chacon i els seus locals fantasmes a la Franja. No era això companys, no era això.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/69577/index.php

2-(controfensiva de Guillé I)->Per què Acció Cultural ha acomiadat Guillem Chacon?

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/69824/index.php

=====================

ADVERTENCIA: Guillé I de la Franja de Ultramar tiene ciertos vicios cuando redacta mensajes, suele hablar de si mismo en tercera persona y dejarlo a la altura de un altar.

Saludiños to everybody
Re: Perquè el noble valencià renuncia a la Franja de Ponent?
28 ago 2004
Es veritat, lo William Txakòn I de la Frantxa de Ultramar e lo nostre Deu, lo nostre salvador, el no treballa pq se dedique exclusivamen a salvá la seua Frantxa, per aixo nesesité subvencions.

¡¡vixca Willy I de la Frantxa d'Ultramar!!
¡¡llarga vida al rei del pollo frito!!

http://www.seo.org/pdf/SEOCircular2001-4.pdf (mireu la paxina 4 al punt 3)
Re: Perquè el noble valencià renuncia a la Franja de Ponent?
28 ago 2004
Guillé!!! Guillé!!! kero un hijo tuyo!!!!

vull un fill de william wallas pq quan sigo gran salvará a la Frantxa de Willy I!!!!!!!!!!!
Parlar en tercera persona quan no toque pot ser roín
30 ago 2004
a) Lo mapa d'ACPV mosstre la comarcalització oficial. Som molts als que no mos agrade, però és "lo que nya". Per a bé i per a mal.
b) "Climent renuncie a les notícies sobre la Franja". Com coneixes la cosa de primera mà!! Bé, en un enllaç hi ha prou per a fer veure el contrari. http://www.acpv.net/casals/fraga.html
c) Expulsió dels Casals de la Franja: HUAS. En lo mateix enlaç se sol·lucione: http://www.acpv.net/casals/fraga.html
Val, que es diu que només quede un mort, lo de Fraga:
http://www.acpv.net/casals/castellonroi.html
I es diu que si les subvencions per al Segle. Fixeu-tos com fa una mica menys d'un any lo PSOE d'aragó subvencionave a Climent per al Segle, ara ja no es diu això. Potser l'animalada que es va dir ere execissavemnt animalada...
d) Guillem Chacón va despertar a la Franja: però t'has passejat per la Franja alguna vegeda o mentixes en consciència? La Franja té anys de lluiuta (i sense personalitzar) http://www.matarranya.com/ascuma/
e)Que res no es bellugui a la Franja: no, tio, no, no es sorolle res, a la Franja: un enllaç més http://www.cerib.org/mainc.htm (recordeu, lo CERIB és una nova associació de la Ribagorça d'administració catalana, de la Ribagorça d'administració aragonesa de llengua catalana i de la Ribagorça d'administració aragonesa de llengua aragonesa)
f) Aixina que el projecte de Franja d'Aragó és de Climent: HUAI! Mos expliques com a l'assemblea de l'Ascuma guanye per votació el Franja d'Aragó i precisament eixe nom cau per la votació del CERIb? Climent no és soci de cap de les dues associcions.
g) Efectivament Climent s’alia amb un parell d’associacions espanyoles d’Aragó, un grapat de gent contrària als Països Catalans que miraran de tirar endavant la Institució Cultural de la Franja d’Aragó: embolica que fa fort. Primera notícia que estes associacions siguen espanyolistes o aragonesistes i a més a més contràries als Països Catalans. Si no arribe a ser que encara mos quede Lo Salvador no sé que serie de n(os)a(l)tres!!
h) I climent no té ningú a la Franja. Com si climent "necessitare" la Franja i com si el mon s'acavare a les webs d'internet.
i) Climent, tremola que baixe "La Franja". Bueno, vale, que baixe la guerrilla William. Huai.
Re: Perquè el noble valencià renuncia a la Franja de Ponent?
31 ago 2004
Ets cec o tu fas?
"Climent renuncie a les notícies sobre la Franja", només cal veure com es suprimeix qualsevol informació al setmanari El Temps des de l'estiu de l'any passat.
Fa fora els Casals combatius i deixa només els "Casals tapadora". Mira les activitats del Casal de Fraga en tot un any: 3. Sí. Sol 3 activitats.
Cal cobrar subvencions però no fer res que molesti als socis psocialistes.
Climent utilitza la Franja com utilitza la Catalunya Nord. I utilitza les titelles que es mouen al seu gust.
Vine pel País Valencià i pregunta per l'imperi Climent.
Re: Perquè el noble valencià renuncia a la Franja de Ponent?
31 ago 2004
Guillé que no cuela, sapemos que eres tu, a ti lo que te hace falta es trabajar más e "internetear" menos. Empieza dudar si eres una persona o un virus informático.

Saludiños majo.
Re: Perquè el noble valencià renuncia a la Franja de Ponent?
01 set 2004
william wallas???? juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas juas PAYASO.
Los socialistes aragonesos subvencionen a Climent
01 set 2004
Los socialistes aragonesos subvencionen a Climent: HUAS!
Re: Perquè el noble valencià renuncia a la Franja de Ponent?
01 set 2004
Blaveros i fatxes que no suporten que la gent de la Franja de Ponent alci la veu i parli... en català, a l'Aragó. Son els mateixos que estan escribint collonades sobre l'Onze de Setembre, en la conmemoració del qual sempre s'ha recordat a Salvador Allende i els nostres germans xilens, i abocant merda en general a Indymedia.
Re: Perquè el noble valencià renuncia a la Franja de Ponent?
03 set 2004
Es veritat, ña una conspirasió judeo-masónica-blavera-acpv-ZP-DGA-exercit espanyol contra lo nostre Guillé (Güiliam Güalas).

Tots i totes !!! Som Guillem Chacón !!!
Tots i totes !!! Som Guillem Chacón !!!
Tots i totes !!! Som Guillem Chacón !!!

Dissabte 18 de septembre mega-manifestasió per defensar a lo puto amo de la Frantxa d'Ultramar davant de ca Eliseu a Valensia.

A las 20.00 h. després farem un sopar en productes tipics i topics de la frantxa.

Anem-hi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Perquè el noble valencià renuncia a la Franja de Ponent?
06 set 2004
Llarga vida a lo puto amo de la frantxa!!!!

Te alabamos Señor

Firma: un subdito de V.E.
Re: Perquè el noble valencià renuncia a la Franja de Ponent?
06 set 2004
William Wallas q estas como un pan !!!
quero un fill teu !!!!

Firma: Maria Aurora

PD: Farem lo frangenc perfecte que lliberara aquesta terreta nostra de tanta opresió, represió i genocidi. Será lo nostre fill.
Sindicat