Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Malestar en el grupo policial de Información por la actuación de Gobierno
Responsables de los servicios de información policial se atribuyen la última declaración de ayer del ministro del Interior, en la que reconoció la posibilidad de que fuera un grupo islamista el autor de los atentados de Madrid. Horas antes, los citados responsables policiales habían expresado en privado al PSOE su malestar por lo que consideraron "una ocultación intolerable de datos a la opinión pública".
Según esta versión, el titular de Interior, ?ngel Acebes, ocultó durante todo el día elementos clave de la investigación policial sobre la masacre y sostuvo que ETA era la responsable. Sobre las 20.30 horas, el ministro se vio obligado a comparecer de nuevo para decir que había ordenado abrir "una nueva vía de investigación" sobre los nuevos elementos que habían aparecido, pero remarcó que "la línea correcta y prioritaria" seguía centrada en ETA. Media hora después, Al Qaeda reivindicó la masacre.

Comentaris d'aquest reenviament

Re: Malestar en el grupo policial de Información por la actuación de Gobierno
PP=Desinformacio

Re: Aquest Charlot es fals
Surten 2 tius encaputxats amb la cara tapada i unes ikurrinyes, diuen que són de la ETA i diuen que no mataran a Catalunya. Conclusió: el PP ens fa a tots, a tots, els catalans, assassins, terroristes...indesitjables. A mi, em dol l´ànima.
Un braç d´Al-Qaeda diu en 4 ocasions, trucades, i fins i tot una cinta de video que ells han estat els autors. Sí, que s´ho creuen, no només això, ho saben, perque per dins estan cagats de por, però ho amaguen per continuar al poder.
A qui ells han ilegalitzat, a qui diuen que és el braç polític d´ETA, tampoc els creuen, segueixen sent uns assassins, fins i tot després de dir que tots els conflictes s´han de resoldre amb el diàleg, i condemnar el sagnant atemptat. Ara no se´ls creuen.
A mi em fa més por la mateixa gent que Al Qaeda, o ETA...la gent va votar el PP, i aquest és el resultat. Molts que ara van a les manis...espero que no els tornin a votar, per dignitat i consciència.
Ni ETA ni Al Qaeda deixen de ser assassins, però sempre hi ha una raó, és la guerra del petit, del pobre al que li prenen tot, a qui no deixen aixecar mai, però els hi hem de fer saber que no cal que acabin ells amb l´Aznar i els seus, que aquesta no és la manera, que hi acabarem nosaltres, demà, vaja...avui, amb els vots, amb la memòria del que ha passat, ara i abans...
Que mai s´oblidin aquestes morts, que descansin en pau totes les víctimes, també les de l´Irak, l´Afganistan, Colòmbia, Palestina, Israel, Xile, Argentina, etc... A les seves families dir que entre tots caminarem endavant, que estem amb ells, perque no es repeteixi, que malgrat la perdua dels sers estimats, no acabaran amb la llibertat, amb la pau.
Crido al repudi públic d´aquest "personajillo" el fals Charlot, qui ens ha posat al nivell més alt europeu de la vergonya, i al punt de mira dels que maten sigui qui sigui, Al Qaeda, ETA o Fumanchu.
Els diners de les indemnitzacions que se´ls foti al cul, i els papers, amb sort, que no sigui ell qui els doni, i que sigui per tothom que ve a aquest país a treballar, i a viure amb pau, que amb molts sacrificis de lluitadors per la llibertat, és el que teniem abans.
Fora Aznar, fora Rajoy, fora el Bush, fora el Blair (que diu encara que s´ha de defensar el nostre benestar, encara no ho ha entès, el molt gilipolles...mentres el nostre benestar sigui així d´egoista, la guerra dels pobres, que ho som tots, està servida). Que la vostra mort...sigui la mort política i que cada dia hagueu d´anar a treballar amb tren, a veure si us torneu humilds d´una puta vegada, xulos de merda...
Als terroristes també els vull dir que deixin de matar, que existeix la paraula, que deixin les armes, que no entenc com no s´esborronen davant de la mort de gent treballadora, d´estudiants, de nens, de persones que són com ells. Alceu els ulls davant del mirall i pregunteu-vos la cara, pregunteu-vos d´on sou, i si es pot caminar portant la mort damunt...No ho crec, no deixeu de ser persones. DEIXEU DE MATAR.

Re: Malestar en el grupo policial de Información por la actuación de Gobierno
Espero amigos: Que la POLICIA Y GUARDIA CIVIL con sentido común y de la razón, no olviden que el peligro en la que estará la Ciudadania, tambien les toca a ellos y sus familias. Aznar pedía la maxima prisión para los culpables directos y colaboradores, está claro que el REY D. JUAN CARLOS y Aznar y sus ministros son directos colaboradores de la malavada VIBORA FMI , espero que ustedes sres. POLICIAS Y GUARDIA CIVIL, PONGAN EN MANOS DE LA JUSTICIA A TODO EL GOBIERNO DEL PP JUNTO AL REY, QUE NO QUISIERON ESCUCHAR A LA CIUDADANIA, SE NOS MINTIÓ descaradamente poniendo su maquinaria malvada propagandera igual que lo fúe la Hitleriana, no olvidemos que una vez rendida Alemania, más de 12 millones de jovenes y menos jovenes fueron masacrados, hambreados y odiados y asesinados por donde pasaban en su penosa vuelta y que a día de hoy sigue silenciada impunemente la Historia real, la estrategia de los de entonces CRIMINALES CAPITALISTA hoy FMI y BOLSA, fueron los culpables de hacer creer que defendian a su Patria. Se nos metió como a ellos en esta salvaje y terrorifica invasiónes en todos los Paises invadidos y masacrados, pagaremos por ello, hoy el terrorismo, causas directas de las muertes de los Ciudadanos que vivian y trabajaban en Madrid, y mañana a quien le toca; SR. POLICIAS Y GUARDIALES DEL ESTADO, les pido que hagan todo lo que esté en sus manos, PARA PONER CAMISA DE FUERZA CON URGENCIA contra estos SCÓPATAS Y CRIMINALES DE DESPACHO Y GOLPE DE TELEFONO, VEMOS YA LAS BARVARIES Y HAMBRUNAS HORFANDAD, MUTILACIONES DESTRUCCIÓN ETC, ETC, CONTRA LA HUMANIDAD Y NUESRO MARAVILLOSO PLANETA.
Saludos solidarios de COLATERAL de nombre Pilar.
Por favor paremos de inmediato la III guerra Mundial que estos expeculadores en bolsa de las fabricas de la muerte, antes de que el Mundo entero se enfangue en el terror por el terror de estos grupos PS?COPATAS de la avaricia y criminalidad más descomunal.

 

Sindicat