Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Gener»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Accions per a Avui
11:00

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Jornada De Lluita contra la Prohibició, 31 octubre Bcn
05 oct 2003
31 octubre se celebrarà la manifestació i fumada popular per la despenalització de totes les drogues, convocatòria a la Pl. Universitat 18Hrs.
octubre enviar.jpg
Jornada De Lluita contra la Prohibició El 31 d´Octubre-2003.

Companys: El proper dia 31 d´Octubre es celebrarà la JORNADA DE LLUITA CONTRA LA PROHIBICIÓ amb manifestació i Fumada popular a Barcelona,
organitzada per l´ASSOCIACIÓ LLIURE ANTIPROHIBICIONISTA, i amb la col•laboració del Grup IGIA i la revista Cáñamo..
L´ASSOCIACIÓ LLIURE ANTIPROHIBICIONISTA,fa una crida als partits polítics d´esquerres per a que compleixin les resolucions del Parlament de Catalunya de Novembre de 1995 en el futur govern de la Generalitat.


Ha arribat el moment de dir “PROU? a aquesta moderna caça de bruixes que és la prohibició.
La llibertat d´automedicarse i prendre drogues hauria de ser un dret humà fonamental:
Proclamem que la prohibició objectivament és un crim contra la humanitat.
En aquest principi de mileni la societat civil ha de reaccionar.
Proposem el següent programa antiprohibicionista :
. Despenalització de l´adquisició, tenença, utilització i cultiu de totes les plantes i drogues (cannabis, opi, morfina, LSD, extasi, heroina, cocaina, etc).
. Llibertat immediata de tots els presos malalts de SIDA, hepatitis C, etc (Demanem per part de l´estat espanyol trencar amb les convencions i convenis internacionals anti-droga. (Convenció única de estupefaents 1961);
conveni sobre substàncies psicotròpiques de 1971 i convenció de l´ONU contra el tràfic il•lícit de estupefaents- Viena 1988-).
. Posada en marxa immediata dels programes reals de morfina i manteniment amb heroina per a usuaris i consumidors de drogues que no vulguin deixar-la, no com els programes mediàtics de la Junta d’Andalucia, eqquiparats als que ja existeixen a Europa. (Suissa, Holanda, Liverpool), Aquest programa salvaria a milers de vides humanes, a la vegada que milloraria les condicions de vida dels consumidors d´heroina.
. Derogació total de la llei de perillositat social. (una part d´ella encara segueix vigent).
. Dret a una mort digna. Els ciutadans amb malalties incurables y sofriments insoportables haurien de disposar del dret a morir i als medicaments anti-dolor opiacis (clorhidrat de morfina i heroina), que l´actual legislació no permet.


A Barcelona, CONVOQUEM A TOTS ELS CIUTADANS EL 31 D´OCTUBRE, A LES 18 h, A LA PL.UNIVERSITAT, PER DEFENDRE EL PROGRAMA I EXIGIR AL GOVERN ESPANYOL I A LA GENERALITAT DE CATALUNYA QUE DEROGUIN LA PROHIBICIÓ.
TAMBÉ, MOSTRAREM EL NOSTRE REBUIG FRONTAL AL PLÀ DE GOVERN USA, QUE PRETEN ENDURIR ENCARA MÉS LA PROHIBICIÓ UNIVERSAL.

ASSOCIACIÓ LLIURE ANTIPROHIBICIONISTA.
Mira també:
http://www.nodo50.org/alabcn

Comentaris

Re: Jornada De Lluita contra la Prohibició, 31 octubre Bcn
05 oct 2003
Amb gent com vosaltres la guàrdia civil la urbana la nacional i els mossos estaran més tranquils, ja els hi feu la feina, menys drogues menys anar de super guai i més lluita.
Per alguna cosa a EH i als PPCC s'hi introduien drogues dures als casals independententistes......
Re: Jornada De Lluita contra la Prohibició, 31 octubre Bcn
05 oct 2003
La marijoana no és una droga dura, de fet pot ser tan dura com el vi. Una altre cosa són la cocaina i l'extasi, és clar. Crec que cal diferenciar-ho. Tanmateix deixar clar també que són diferents l'ús i l'abús... encara que abusar-hi una mica de tant en tant tampoc és tant dolent!!
Re: Jornada De Lluita contra la Prohibició, 31 octubre Bcn
05 oct 2003
En willard té raó... La dependencia dels porros, la coca i d'altres, aparten a un munt de persones dels moviments socials contestataris.

FORA ELS CAMELLS DELS ATENEUS i ELS CONCERTS ANARQUISTES
Re: Jornada De Lluita contra la Prohibició, 31 octubre Bcn
06 oct 2003
acaso la funcion casales independentistas es formar un ejercito de personas "sanas" para asi hacer grande los movimientos sociales contestatARIOS??

que fume el/la que quiera!! libertad de decision!! y si no quieren venir a protestar a la calle contra las injusticias, pues que no lo hagan! o es que les vamos a obligar a luchar por nuestros objetivos??? que sera lo pronto "Joven, los movimientos sociales te necesitan, no te drogues!"

Insisto, libertad de decision, que cada un@ haga lo que quiera...
Re: Jornada De Lluita contra la Prohibició, 31 octubre Bcn
06 oct 2003
A veure si ens informem. La maria és absolutament més "tova" que l'akcohol, però el problema no està aquí. El problema és que l'Estat ens vols fer obedients i ens controla de totes maneres. La prohibició és una d'elles i la dependència de les substàncies, siguin quines siguiin, també. Ara bé, és la nostra decisió personal la que ens ha de fer lliures, no el seny de l'Estat, sempre dedicat a mantenir el desordre establert. Cada un i una som els nostres i les nostres ames. Informació i no a la prohibició.
la libertad no se discute
06 oct 2003
o sea, ke para ke la gente luche hay ke volver a prohibir las drogas (otra vez, por si no fuese suficiente la prohibicion de los fatxas)

ke cada kual haga lo ke kiera con su cuerpo (y el ke kiera ke espabile y el ke kiera ke no espabile)

eso, se llama libertad

..

salute
Re: Jornada De Lluita contra la Prohibició, 31 octubre Bcn
06 oct 2003
La lucha por la despenalización de las drogas,es
una lucha para poder tener el derecho de disponer
líbremente de nuestro cuerpo.Jamás se podrá
obtener la libertad colectiva,sí no somos dueñ*s
de nuestro propio cuerpo.A parte hay que diferenciar entre el uso y el abuso,de las sustancias.Una sustancia por si misma,no es buena ni mala,es el uso que se haga de ella.Por otra parte estoy en desacuerdo,por esa "histeria"
anti-drogas,por parte de algunos individu*s,que se autodefinen revolucionarios.Una actitud que les convierte en meros religiosos.
Un* porque consuma sustancias,no va ser ni más ni menos revolucionari*.
¡Salud,anarquía,y menos integrismo!
Re: Jornada De Lluita contra la Prohibició, 31 octubre Bcn
06 oct 2003
benito camelas YA

Quiero "el salario" de Kropotkin, vil landronzuelo!
Re: Jornada De Lluita contra la Prohibició, 31 octubre Bcn
07 oct 2003
Segons l'antisectari dec ser un religiós o un "histèric" antidrogues, per dir que cadascú faci el que vulgui amb el seu cos, però que indubtablement no totes les drogues són iguals.

Segons el barri o poble on hagis nascut pots coneixer els efectes de cadascuna de les drogues en molts coneguts, i trobo una solemne tonteria igualar els efectes del cannabis al de la farlopa, tripis o d'altres psicotròpics.

No es qüestió d'entrar en drames personals ni d'explicar si jo conec a un que tal o jo a un que qual. La despenalització ha de ser un fet i que cadscú faci el que vulgui amb el seu cos, però amb una informació clara dels efectes de cadascuna de les drogues en el nostre cos i en la nostra ment.

No crec que sigui qüestió de l'ús o abús, més que de la substància en si. T'asseguro que no em quedo igual si veig a un nen de quinze anys fotent-se fins al cul de porros que de farlopa. Les connotacions no són les mateixes i els resultats salten a la vista.

Tu controles el teu cos, tu decideixes i tu saps quina droga et senta bé en cada moment. Perfecte, molts són tastaolletes que ho hem intentat provar tot, però no podem dir que totes les drogues senten igual a tothom, ni que els efectes de l'addicció a una o altra siguin els mateixos.

A molts centres socials i a molts "cercles revolucionaris" s'està fent una lectura massa benevolent de la cocaina, i s'està sent massa permissiu en l'ostentació pública del consum d'aquestes. Crec que no ha d'anar per qui el camí, potser per això sóc un pureta o ves a saber que cony d'etiqueta.

la despenalització i la legalització és un pas per la llibertat, sens dubte, també per acabar amb les màfies que hi ha darrera el tràfic. Però a vegades fem boicots a Coca-cola, Nike, Ikea, Nestle.. per la seva procedència, i no ens parem a pensar en qui manega el cotarro de certes drogues. Els principals traficants de cocaina estan en mans de l'ultradreta més rància, la guardia civil i d'altres màfies de la prostitució, seria un punt a recordar quan ens fotem una cleca a qui estem enriquint.

No crec que l'addicció a qualsevol droga, (quan dic droga parlo també, és clar, de tabac i alcohol) siguin un motiu d'orgull. Que cadascú faci el que vulgui però que no m'intenti convencer de que és igual un porro que una cleca o un tripi. Evidentment no.
Re: Jornada De Lluita contra la Prohibició, 31 octubre Bcn
07 oct 2003
Es com dir que és el mateix un got de vi que un got de vodka. O un cubata...

Soc favorable a la despenalització del cannabis, pero m'ho pensaría molt abans de fer el mateix amb altres substàncies.
libertad = responsabilidad
11 oct 2003
no a la prohibicion. hay que tener responsabilidad sobre nuestros actos. ya vale de paternalismos y mas información.

hay gente enganchada, sin lugar a dudas. pero la solución no esta en la prohibicion si no en que pudiendo elegir cada uno aprenda que le conviene y elija. ya vale de prohibir... si no al final tambien se prohibiran las macetas en los balcones porque pueden caerte en la cabeza!!

tela!!!!!!!!! que ya somos mayorcitos !!
programa sobre el tema en radio bronka
11 oct 2003
Programa informativo-divulgativo de las luchas antiprohibicionistas en materia de drogas.

Dura 2 horas y está articulado en dos partes; entre sus secciones fijas y eventuales destacan:

# Comentarios (irónicos) de noticias sobre drogas aparecidas en la prensa burguesa
# Vamos a contar verdades
# Historia de las drogas
# Autocultivo
# Usos y abusos de las drogas
# Canción hortera de la semana
Programa con ácidas dosis de humor y realizado por Muscario, Lisérgico y el Monstruo de los Botones; todas ellas del ALA - sección La LLagosta [Vallés Occidental]
Mira també:
http://www.sindominio.net/rbronka/todoesmentira/
para saber, para poder elegir, para ser responsable de si mismo con conocimiento
11 oct 2003
Re: Jornada De Lluita contra la Prohibició, 31 octubre Bcn
27 oct 2003
AVIAM totes les drogues actuals provenen d ls plantes p.ex. la cocaina es realitza a partir de la planta de coca, el lsd en part auria d ser el mateix acid qe els psylocibes, el Mdma auria de ser ephedrina. el problema qin es??
qe venen drogues am 1 nom determinat pro el qe realmen conte no se sap, p.ex les pastilles;qe porten de tot menys ecstasi, o tmbe el extaci liqid. I despres passa el qe passa!!
en canvi si deixesin plantar penso jo qe tothom podria "auto-abastecerse" de ls plantes qe volgues x aconseguir diferents estats alterats de conciencia am informacio i sobre tot am CAP!!!
reclameme els carrers per la despenalització de totes les drogues
27 oct 2003
el 31 d'Octubre reclamem els carrers per la despenalització de totes les drogues!!
Re: Jornada De Lluita contra la Prohibició, 31 octubre Bcn
29 oct 2003
estic fart de llegir ke les drogues en allunyen de la lluita i que en alienen del problemes ke es viuen al nostre entorn, tot aixo es mentira molta gente pren droguen i estan plenament compromesos amb la lluita.

yonkis, camells, mafies... solució legalització
Re: Jornada De Lluita contra la Prohibició, 31 octubre Bcn
31 oct 2003
ja esta bé de voler imposar una visió del món a tothom.
Abans que res està la llibertat individual de poder decidir el que fer amb el teu cos.
Olvidem-nos del moralisme barat de estalinistes i independentistes que volen alliçonar les masses.
La lluita contra el prohibicionisme i la hipocresia que el genera es tan digna, coherent i respectable com qualsevol altre reacció anti-autoritaria. Al fi i al cap, el prohibicionisme només és una branca més d'aquest sistema hereu de la moral judeo-cristiana i conduit per interessos econòmics.
la llibertat comença en un mateix, en decidir el que pot fer amb el seu cos.
aquesta tarda que hi vagui qui volgui i que cregui que realment estem farts de tanta hipocresia (es molt facil fumar porrets quan volem i quan hi ha concentracions com aquesta escurrir el bulto) i qui no volgui que no hi vagui pero que no intenta deslegitimitzar les accions dels altres.
salut i força al supercanut!
ALA en la Llagosta
02 nov 2003
me gustaria saber dos cosas...
Una sobre el eso del ALA - sección La LLagosta [Vallés Occidental, más que nada por que iré a vivir allí y de momento solo conozco el CSO los Errantes.
Luego... alguien sabe como fue la mani antiprohibicionista? Es que por fuerzas mayores no pude asistir...

Gracias adelantadas
Re: Jornada De Lluita contra la Prohibició, 31 octubre Bcn
02 nov 2003
Para el compañero que va a vivir a "La LLagosta":
Envíanos tu e-mail o tlf. y te daremos el contacto del A.L.A. en "La LLagosta". También, los puedes localizar en el C.S.O. que hay en el pueblo.
La "Mani", a pesar de la lluvia, salió bién.
En realidad hubo dos "Manis" que confluyeron en la C/ Pintor Fortuny.
Como el camión del "Soudsystem", no podía bajar por la C/Ferrán ni cruzar las Ramblas, hizieron otro recorrido por Ciutat Vella y nos encontramos todos/as en la C/Pintor Fortuny.
Desde ahí, nos fuimos hasta la explabnnada del MACBA, donde se hizo una fiesta-fumada popular con degustación de la cosecha de marihuana de éste otoño.La FUMADA POPULAR, ÉSTE AÑO FUE ORIGINAL. NO HIZIMOS SUPERCANUTO Y REPARTIMOS "MARIA" EN EL CIRCULO SAGRADO QUE UNOS COMPAÑEROS/AS DEL A.L.A PREPARARON EN EL MARCO DE UNA PERFOMANCE QUE INVITABA A TODOS LOS PRESENTES A PONERSE UN CAPIROTE EN LA CABEZA.
Re: Jornada De Lluita contra la Prohibició, 31 octubre Bcn
02 nov 2003
Re: Jornada De Lluita contra la Prohibició, 31 octubre Bcn
05 nov 2003

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more