Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
Combatem l'homofòbia >> Destruïm el patriarcat!
21 jun 2004
Actualment, gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals no gaudeixen de llibertat. Dir el contrari pot respondre a la mentida o l’autoengany. Di a dia veiem com els nostres drets no són els mateixos que el del i les heterosexuals. Des del punt de vista legal, una malanomenada democràcia basada en el capitalisme mai donarà els drets que pertanyen al col•lectiu homosexual. L’homosexualitat, així com tot allò que s’escapi del model tradicional d’organització familiar fa tremolar l’estructura d’una societat basada en el consum i la llei d’oferta / demanda.
dalt.gif
Gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals, dones alliberades, totes són objecte d’atacs, tàcits o públics, per part d’un sistema socioeconòmic que no ens accepta perque per definició no pot fer-ho. Aquest és le sistema patriarcal, base de tota societat que es manté gràcies a l’explotació de molt per part d’uns pocs.

Si no sóm com el sistema patriarcal i el sistema capitalista volen i a més a més anem en contra per definició de la moral judeocristiana, com actua el sistema i què hem de fer nosaltres?

- El sistema ens ha d’assimilar coma element de consum i per això crea espais, estereotips, tòpics i fins i tot barris, per tal d’incorporar-nos en aquest mecanisme de producció i consum. També passem per ETTs, patim contractes escombraria i l’explotació, l’accés a la vivenda també és impossible... Iguals en allò negatiu però discriminats en allò positiu. Ni PSOE, ni ERC, ni ICV, ni cap del grans partits de l’estat i la UE són garantia de llibertat ni igualtat, sinó tot el contrari. Sota matrimonis, parelles de fet i altres estratègies político-legals només volen el silenci. Les grans associacions de gais, lesbianes i transsexuals callaran amb el matrimoni, només són una peça més de l’engranatge electoral dels grans partits. Després del matrimoni, 25 anys més de silenci que ja ens hauran donat prou.

- No n’hi ha prou amb demanar mesures legals per aturar les discriminacions. Tampoc n’hi ha prou demanant que les agressions homòfobes no quedin impunes. Només faltaria que haguessim de suplicar per la nostra vida. Cal destruir el patriarcat per avançar cap a una societat justa i sense diferències per raó de gènere, orientació sexual, físic, raça, origen... I aquesta és l’única solució, l’únic camí possible per assolir la plena llibertat i igualtat entre persones. I aquest és un pas més per acabar amb el sistema capitalista i construir una societat de persones lliures als Països Catalans

Visca la Terra!
Països Catalans, juny de 2004.
Mira també:
http://www.maulets.org

This work is in the public domain

Comentaris

alcalde de berlin
21 jun 2004
presunto gay

(keda muy progre)

en berlin, a los gays les dan las mismas palizas ke en kuakquier otra parte

(dicen ke el klos tambien es gay, y algunos ministros del pp, en fin, gays fatxas, igual ke mujeres fatxas i negros fatxas)

ni racismo ni sexismo, lucha social
Re: Combatem l'homofòbia >> Destruïm el patriarcat!
21 jun 2004
lucha social?? Que es eso?? una nueva modalidad depotiva??

Te parece poca lucha social levantarme todos los días a las 6 de la mañana?
Re: Combatem l'homofòbia >> Destruïm el patriarcat!
22 jun 2004
Sí que és veritat que el batlle de Berlín és gay, va fer un "Outing" p´blic després de que el votessin. Surt de vegades amb el xicot/la parella als medis d' informació, etc, etc.. Però no deixa de ser a nivell polític un gran capul** que es part dels grans recorts socials a la capital alemana i això en nom de la SPD (Socialdemocràcia)! Kontra l' exclusió i discriminació de qualsevol mena i per la lluita de classes!
Visca el socialisme llibertari! Mort al patriarcat!
Se buscan modelos para porno interracial
22 jun 2004
www.insanemovies.com


www.blacksonblondes.com
Re: Combatem l'homofòbia >> Destruïm el patriarcat!
22 jun 2004
me pende el rabo
Re: Combatem l'homofòbia >> Destruïm el patriarcat!
22 jun 2004
En fin, eso de que la homosexualidad conlleva anticapitalismo es una auténtica jilipollez. Sóc professor, estic en un claustre on la meitat dels professors són homosexuals, i et puc dir que rai, que encara que pretesament són d'esquerres, és a dir, votants d'esquerres, el seu nivell de desconnexió amb les injustícies que tenim aquí a Barcelona és impressionant (tots tenen la seva entradeta del Fòrum, no volen saber res quan els parlo de l'especulació que practica el senyor Clos...). Això a nivell ideològic, i a nivell personal què vols que et digui? Tenen el mateix nivell de neurosi que jo, que qualsevol altre profe. I alguns/algunes tenen actituds clarament autoritàries. Potser el millor bé que podríem fer per la normalització de la consideració social gent homosexual seria tractar-los amb naturalitat, sense marcar-los ni negativament ni positivament.
Sindicato Sindicat