Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Uitat Anarcosindicalista!
20 jun 2004
Crida a la unitat anarcosindicalista i anarquista.
Com a company afiliat a la CNT, a titul personal, voldria fer una crida a la unitat Anarcosindicalista. La unitat no vol dir que tots els anarcosindicalistes haguem d'opinar igual. Simplement que es pot opinar diferent i demostrar que es pot lluitar en bloc.

CNT Juanquin Costa federació ja! Les disputes personals de quatre vells no son motiu de trencament.

Si no demostrem que podem mantenir-nos units a l'hora d'organitzarnos, perdrem credibilitat quan algun de nosaltre dongui el conegut discurs de la fraternitat i la solidaritat humanes.

Hem de demostrar que som gent madura, capacitats per ser lliures, i que sabem resoldre els problemes i desavinences internes com persones de seny que som.

També vull comentar que no tot aquell que s'aoutodenomina anarcosindicalista, ho és. Siusplau companys de la CGT feu una profunda reflexió, i analitzeu la vostra situació.

Se que en molts de vosaltre hi ha bona intenció, i que teniu fe en una nova societat justa i igualitària, anarquista, però també trobo que el vostre plantejament te alguna que altra contradicció.

Avalueu quin ha sigut el resultat d'entrar en eleccions sindicals. Especialment questioneu-vos si les eleccions sindicals realment afavoreixen la organització dels treballadors. Militancia activa, acció directa i autogestió són els principis del sidicatlisme d'ideas anarquistes i no crec que la CGT sigui massa conseqüent amb aquests.

La meva crida a la unitat és una crida a la juventut anarquista sindicalista que puja amb idees noves. Hem de deixar de banda les picabaralles personals dels "gats vells" que no porten a enlloc.

Si estas interessat amb les ideeas llibertaries informa't sobre el que és la CNT i no et conformis amb el primer discurset dels de la CGT. Ells tenen idees molt bones, però aquestes també les tenim nosaltres i a sobre som independents de l'estat, autogestionats, sóm realment revolucionaris i creiem que només la organització i la militancia activa del proletariat ha de produir el canvi social.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Uitat Anarcosindicalista!
20 jun 2004
bones compayn, estic totalment d'acord amb el que dius.
He estat a CNT durant 4 anys, i a Barcelona he estat a MEdinacelli i a l'assamblea uitaria amb mediacelli i joaquin costa .. pero a la ciutat de Barcelona he ist la cosa més ridícula que he pogut veure.. la CNT dividida.
Al passar 5 messos vaig deixar la CNT perque ja no hem quedava motivació. Sembla que ningú vol moure, ningú vol avançar... hi han mogues del passat (com bé dius, de vells..) i bé, la gent jove ens tenim que menjar la seva situació absurada...
a mi ja no hem queden forçes, però l'anarcosindicalisme és la úica filosofia de vida i de lluita que hem dona ganes de pensar que açó pot canviar...
Re: Uitat Anarcosindicalista!
21 jun 2004
"Si no demostrem que podem mantenir-nos units a l'hora d'organitzarnos, perdrem credibilitat quan algun de nosaltre dongui el conegut discurs de la fraternitat i la solidaritat humanes."

tranquils, que la credibilitat ja la teniu perduda de fa temps
Re: Uitat Anarcosindicalista!
21 jun 2004
trotsko, la credibilitat no s'ha perdut, el ke s'ha perdut es una altre cosa. trotsko preguntali a Nin ke s'ha perdut.

Per la unitat anarcosindicalista, visca la classe obrera.
Salut!
Re: Uitat Anarcosindicalista!
21 jun 2004
Som precisament la gent jove la que estem tirant amunt la CNT a catalunya, en els ultims mesos s'han constituït 5 nous sindicats.

Qui es quedi enrere encallat amb problemes passats és el seu problema. L'anarcosindicalisme funciona i incideix cada dia més on s'implanta.

Per mi, pel que fa a sindicat, la CNT té tota la meva credibilitat de que funciona, i molt bé. Com a moviment revolucionari encara s'ha de treballar, sense pressa... però no serà precisament un troskista qui doni lliçons de credibilitat i funcionament...

La CNT és un sindicat obert i solidari amb i per tots/es els i les treballadors/es, fins i tot amb aquells que es defineixen troskistes... es pot dir el mateix del teu partit o grupuscle troskista?

www.cnt.es/crcatalunya_bal

www.iwa-ait.org
Re: Uitat Anarcosindicalista!
21 jun 2004
Tu defiendes la unidad anarcosindicalista o buscas afiliad@s a tu sindicato? Porque buscar la unidad echando tierra sobre la CGT no me parece demasiado coherente...

Kuanta patranya...
Re: Uitat Anarcosindicalista!
21 jun 2004
es que en aquest tema la CGT ni hi pinta rés, company... estem parlan d'anarcosindicalisme...
Re: Unitat Anarcosindicalista!
21 jun 2004
Si extacte pq sempre s'intenten colar arreu. Tan és del que parlis que per allà passarà algún alliberat de la CGT per donar-te suport moral, no n'esperis més!, i trairte a la que et confiis.
Re: Uitat Anarcosindicalista!
21 jun 2004
sólo valeis para haceros pajas mentales anarcos de salón, sois la desonra de unas siglas historicas la CNT y habeis hecho de ella un club de histericos/as que no saben ni convivir entre ellos/as
Para vosotros todo: las siglas cnt y el pensamiento anarcosindicalista y lo que haga falta ya que sois posedores de la verdad absoluta
Re: Uitat Anarcosindicalista!
21 jun 2004
¿Si existe verdad absoluta y no la tiene la CNT, la debe de tener la CGT?. Cuanto complejo teneis con la verdad..., se nota que el hecho de que exista una o mil CNT que no viven del cuento del estado, aunque se maten entre ellas, y que mantienen su coherencia pese a todas las luchas internas, os repatea el hígado, y me pregunto ¿por qué será?. Me recordais mucho a ciertos reformistas que al no poder arrastrarte hacia ellos entonces sólo sabían que sentir celos y echarte en cara que a pesar de mantener la coherencia y la dignidad, también estábamos dentro dle sistema, como si alguien les hubiese dicho que no lo estamos... Sí lo estamos, pero cada un@ de manera diferente y nuestra "colaboración" es la mínima de supervivencia, mientras que otros viven a costa de esa colaboración interesada y asumida como natural e indispensable. Es muy distinto hacer las cosas a la fuerza que hacerlas por voluntad propia e incluso planteando iniciativas que estimulan las condiciones de sumisión. Os felicito, porque no habeis sabido entender la crítica del que introdujo el comentario, en el que se dice que en CGT hay personas muy válidas, pero que como organización no hace anarcosindicalismo y eso es demasiado fácil de demostrar..., como para perder más tiempo comentándolo.
Salut i anarkia, y a quien le sienta mal, que se tome un trankimazin...
Re: Uitat Anarcosindicalista!
21 jun 2004
A que tanto meter a cgt por medio, es que deseais
llenarla de mierda, no teneis suficiente con haber
destrozado las siglas que representais.
Moriros de una cochina ves joder!!
Re: Uitat Anarcosindicalista!
21 jun 2004
No deseamos hechar a la CGT de mierda, la CGT está llena de mierda...

El anarcosindicalismo NO RECIBE SUBVECIONES DE NADIE, Y MENOS DEL ESTADO.

Viva la CNT, Viva Indymedia
Re: Uitat Anarcosindicalista!
22 jun 2004
resentidoooooooooooos
Re: Uitat Anarcosindicalista!
22 jun 2004
CGT = CCOO "ROJANEGRA"
Re: Uitat Anarcosindicalista!
23 jun 2004
los que hoy en día controlan las siglas de cnt por decisión de los altos tribunales del Estado,que pasa que os ha sentado mal que CGT haya montada una mani en Barcelona que ha sido todo un exito de capacidad de organización.
que pasa que os sale mal que CGT monte manis en Igualada, el Prat, Sallent..., que os sale mal que los militantes de CGT sean los primeros en el Hit parei de los despidos, que os sale mal que en toda las luchas que se dan esten los militantes de CGT en primera fila de las barricadas...
Venga ya dedicaros a hacer anarco-sindicalismo y quitaros la envidia y el resentimiento de vuestras mentes.
Re: Uitat Anarcosindicalista!
23 jun 2004
Soy afiliado a CNY y, sinceramente, me aburren este tipo de debates que no llevan a ningún lado. mientras nosotros nos peleamos, la patronal permanece unida descojonándose de todos.

Que cada organización siga su camino y sea el tiempo el que delimite quién tuvo o no razón (si es que tal cosa existe).

Más lucha contra la patronal y menos discursos.
Re: Uitat Anarcosindicalista!
23 jun 2004
que pasa que os sale mal que CGT monte manis en Igualada, el Prat, Sallent...

No me molesta que vayan delegados LIBERADOS a esas manis (NIEGALO TAMBIEN), simplemente critico la deriva que tiene CGT, con las subvenciones del estado, las elecciones sindicales y demás (y llamarse anarcosindicalista, heredera de la CNT y no se que tonterias mas).

SIN LOS DELEGADOS SINDICALES, NO HAY MANIFESTACIONES QUE VALGAN, Y SIN ELLOS ME GUSTARIA VEROS, CON MENOS PRESENCIA QUE LA CNT

Mejor que vaya gente a las manis, pero ojo, no me vendas la moto (ni a mi, ni por rigor a nadie) que eso es constructivo y revolucionario (anarcosindicalista), es pseudorevolucionario, como las ONG's, si no pasa nada, tambien tienen su lado bueno.

Y si no responde...

CUANTOS EX-CCOO (comunistas i stalinistas) CONTROLAN EL SINDICATO DE BARCELONA DE LA CGT Y SU COMITE REGIONAL DE CATALUNYA?
Re: Uitat Anarcosindicalista!
23 jun 2004
La CNT crece despacío pero sin pausa... al tiempo... veremos si no cambiais la bandera negra por la "roja" reformista.

Los delegados y las subvenciones són como un cancer que os va comiendo poco a poco... y si no al tiempo...
Re: Uitat Anarcosindicalista!
23 jun 2004
mira no te hagas pajas mentales que en barcelona no controla la organización ningún comunista ni ningún estalinista, los que tienen cargos de responsabilidad en barcelona la mayoria tienen mas años que tú en la CNT y posteriormente en CGT (y no es una cuestión de campeonato)
las manis de sallent, prat, igualada y las que hacen falta mayoritariamente son de militantes que su tiempo personal lo dedican a ello, si tu quieres verlo de otra manera peor para ti, te engañas tu mismo
A parte de tu resentimiento (tal vez envidia) con la CGT, si quieres investigar mira el dinero que recibe tu organización de la sociedad de autores, las subvenciones que ha recibido para determinadas fundaciones, como se gasto la miseria que le dieron por el patrimonio historico, como se pulieron el dinero que aqui en barcelona provoco la escisión de los defederados, la censura que habia en el CNT anterior dirigido por Garcia Rua, y un largo etcetera de incogruencia y despropositos.
Y dejar tranquila a la CGT que haga su camino, quitarola de la mente que os emparanoia y eso es malo para la salud mental
Sindicat Terrassa