Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : altres temes
Badalona s'apunta a la CSE
17 jun 2004
DIUMENGE 20 DE JUNY AL MATÃ? A PLAÃA DE LA VILA
europe_cse2.JPG
El passat 13 de juny, coincidint amb les eleccions europees, la CSE va sortir al carrer a tot lâestat espanyol amb urnes per preguntar a la població quina Europa volem i quina opinió tenien sobre lâactual procés dâunificació. La Junta Electoral va estimar que no sâhavia de produir la consulta âperquè podia interferir en el resultat de les eleccionsâ?, cosa que no acabem dâentendre. La policia va intervenir durant tot el dia i es van desmantellar la majoria de taules de la consulta al carrer, confiscant âperillòs material subversiuâ? com urnes i paperetes amb preguntes a la ciutadania. Perquè fa tanta por preguntar a la gent sobre aquestes qüestions? Nâhi ha urnes de primera i de segona?

En resposta a aquesta repressió la CSE ha decidit tornar a sortit al carrer aquest diumenge dia 20 de juny. El 13 de juny la consulta no és va poder realitzar a Badalona, però lâAssemblea contra la Globalització Capitalista de Badalona vol participar dâella manifestant dâaquesta manera també el rebuig a la repressió soferta per les nostres companyes i companys a la resta del estat. Per això decidim sortir aquest diumenge al matí a Plaça de la Vila amb taules i urnes per donar eines a la ciutadania de Badalona perquè doni la seva opinió sobre la Unió Europea.
Proposem a la ciutadania les següents preguntes:

- A la ciutadania només se li demana lâopinió a les eleccions. Actualment el poder polític està en mans dels partits i les grans empreses.
Creu que la ciutadania ha de poder prendre directament decisions polítiques a través de consultes, assemblees o altres mecanismes participatius?

- La Constitució Europea, seguint la lògica de la Unió Europea, no garantirà plens drets socials i de ciutadania per a totes les persones, com poden ser l'ocupació digna, habitatge, sanitat, educació, jubilació justa, cultura, medi ambient saludable, residència lliure i lliure circulació de persones.
Han de garantir la Unió Europea i els seus estats aquests drets?

Us convidem a venir, a apropar-se a la nostra taula i participar de la Consulta, per reflexionar junts sobre quina Europa volem.

Assemblea contra la Globalització Capitalista de Badalona
Mira també:
http://www.arabadalona.es.mn

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Badalona s'apunta a la CSE
17 jun 2004
Felicitats!
Coneixo molta gent de Badalona.
Els proposaré que es posin en contacte amb vosaltres i a veure si poden organitzar una altra taula.
Els diré que es posin en contacte.
Re: Badalona s'apunta a la CSE
17 jun 2004
Deixo telèfon adalt
Re: Badalona s'apunta a la CSE
18 jun 2004
jijijiji
pos parte de llefi@ bajará a echar un par de papeletas en esas lindas urnas, jijijiijiji
Colera camping CNT