Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Nota de prensa mani 19 de juny
17 jun 2004
MANIFESTACIÓ ESTATAL A BARCELONA EL DISSABTE 19 DE JUNY A LES 19 ´30 HORES EN PLAÇA UNIVERSITAT I POSTERIOR CONCERT ALTERNATIU EN EL PARC DE L'ESPANYA INDUSTRIAL, EN SANTS.
La CGT realitzem una vegada a l'any una manifestació estatal, la ciutat triada ha sigut Barcelona i el motiu, la celebració del Fòrum, ja que entenem que és “El Fòrum de la Hipocresia�.

En compte de ser un acte en solitari de CGT, ens vam posar en contacte amb els diversos moviments socials de la ciutat, als que vam fer la proposta de confluir en un espai totes les organitzacions i grups que per separat estan treballant en els diferents temes: fòrum, especulació urbanística, ecologia, precarietat, immigració, etc.

Després de diverses reunions, la manifestació és recolzada per 97 organitzacions, pel que CGT passa a formar part com una més de les mateixes, havent aconseguit l'objectiu que el moviment associatiu de Barcelona mostri la seva repulsa i desemmascari el que s'amaga darrera del fòrum.

S'ha consensuat per totes les associacions el lema de la pancarta unitària que anirà en capçalera: CONTRA LA PRECARIETAT, L´ESPECULACIÓ I EL FÒRUM.

La CGT també participarà pel matí dins de la jornada de rebuig al fòrum a les paradetes informatives al portal de l'Àngel a partir de les 10 hores convocades per l'Assemblea de Resistències al fòrum de la qual formem part i a la vesprada assistirem a la manifestació que se celebrarà a les 17´30 contra la guerra i les tortures convocada per la plataforma Aturem la Guerra de la qual també formem part per a posteriorment poder realitzar la manifestació contra la precarietat, l´especulació i el fòrum.



Carlos Navarro
Secretari de Relació amb els
Mitjans de Comunicació de
CGT-Catalunya
Eva Sánchez
Secretària General de
CGT- Barcelona

Barcelona 15- Maig del 2004

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat