Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Amb el Kaos a un altre lloc
17 jun 2004
"Creiem que l’Ajuntament de Terrassa (...) enganya a la ciutadania". Així de contundent es mostra el col·lectiu Kaos en la Red, que els propers dies 3 i 4 de juliol ha de celebrar a la capital vallesana una trobada sobre contrainformació a la Xarxa. Havia de tenir lloc en un local municipal, però l'Ajuntament es nega a cedir l'espai perquè no vol obrir cap equipament el cap de setmana de la festa major, segons la versió dels demandants. Aquesta resposta ha indignat Kaos en la Red, que ha elevat una queixa al Síndic de Greuges municipal.
"Des de Kaos en la Red no entenem com pot l'Ajuntament de Terrassa tancar els equipaments municipals durant les festes de la ciutat, impedint que els moviments socials i cívics de la ciutat organitzin els seus actes coincidint amb la festa gran", afirmen en un comunicat enviat als mitjans.

"És aquesta la participació ciutadania que promou l'Ajuntament, la de negar l'accés als centres cívics a les entitats?", pregunten. Tot i els requeriments d'aquest diari, l'Ajuntament no ha comunicat la seva versió dels fets.

Però sembla que sí que hi ha hagut reacció per part del consistori. En una reunió celebrada dimecres a la tarda, l'Ajuntament, a través del responsable de Participació Ciutadana, es va comprometre a trobar una solució "el més aviat possible", segons informen fonts de Kaos en la Red. Tot i la negativa del consistori a cedir el Centre Cívic Montserrat Roig, que havia d'acollir la trobada, sembla que aquesta no perilla. "Tenim altres alternatives, com el local de la CGT/ Consell de la Joventut, o també el casal de barri del Segle XX , que està gestionat per l'AVV Segle XX", afirmen des de Kaos en la Red.

Les Primeres Jornades d'anàlisi i reflexió del col·lectiu de contrainformació Kaos en la Red (nom oficial de la trobada) se centraran en els nombrosos llocs web de la Xarxa que serveixen informacions que normalment no tenen cabuda en mitjans tradicionals, o les donen des d'una perspectiva alternativa.

Article de Jaume Pla de laMalla.net

Kaos en la red
Mira també:
http://www.kaosenlared.net
http://www.lamalla.net

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat