Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
La CUP desaprova el projecte de la Fàbrica Nova
15 jun 2004
La jornada de participació ciutadana a l'entorn de la Fàbrica Nova ha fet que la CUP vegi confirmades les seves pors sobre els dèficits del projecte de la Fàbrica Nova: "des del nombre reduïdíssim d'habitatge protegit o la seva mala situació dins la zona (allunyat de la zona verda i absolutament separat de la promoció privada), fins a la poca disponibilitat d'equipaments públics (les poques edificacions de l'actual Fàbrica que es conserven seran per a ús privat) passant pel fet que el pavelló que s'hi construirà no serà un equipament a disposició del barri sinó principalment per descongestionar altres equipaments de la ciutat, obviant que el barri o la ciutat necessita molt més una sala polivalent que no pas un pavelló esportiu".
webmail.jpg
I quan els ciutadans reclamen canvis, la resposta que es dóna des de l'Ajuntament, segons la CUP, és això ja no es pot discutir o això ja està decidit. És a dir, que no es dóna solució per satisfer les demandes dels veïns i veïnes i de la ciutat en el seu conjunt.
Segons la CUP, el problema és que prèviament l'Ajuntament pacti amb amb la propietat privada, els interessos de la qual no acostumen a coincidir amb les necessitats de la ciutat sinó amb l¹enriquiment de les empreses promotores. És per això que la totalitat de l'edifici noble sigui ara destinat a ús comercial (i no la meitat, tal com s'havia dit sempre) o que no es pugui decidir sobre cap altra idea que no sigui una porció de zona verda. No s'ha buscat finançament enlloc (Generalitat, Madrid o Europa) i es vol enllestir ràpid, la qual cosa vol dir que no es té cap força per negociar i, és clar, sempre hi surt guanyant qui té la capacitat
d¹invertir-hi, en aquest cas, les promotores.
És per això que, lògicament, hi hagi poca participació i molta de la que hi hagi prefereixi callar, doncs, de fet, tot ja està decidit.
Mira també:
http://www.llibertat.com/cup

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La CUP desaprova el projecte de la Fàbrica Nova
15 jun 2004
on és això de la fàbrica nova?
Re: La CUP desaprova el projecte de la Fàbrica Nova
16 jun 2004
a Manresa
Re: La CUP desaprova el projecte de la Fàbrica Nova
16 jun 2004
Per quan pensa fer uan valoració de les europees la CUP? Esperem que abans de tornar-s´hi a presentar!
Re: La CUP desaprova el projecte de la Fàbrica Nova
16 jun 2004
..cup a les Cup
Sindicato Sindicat