Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : mitjans i manipulació : xarxa i llibertat
Presentació de Suport Ponent 2.0
15 jun 2004
El proper dissabte 26 de juny, SuportPonent fa un concert per l'autogestió i també de presentació del nou espai web SP 20.0 que es posarà en funcionament d'aquí molt poquet.
cartell_version_jpg copia.jpg
El concert es realitzará a les 223h al Centre Social Okupat Kan Parra, a Lleida i tocaran
Bandabala
KuboDeRubik
La Carniceria
Ponent One Sound

bo d'ajut: 3 eurets


Si voleu més informació podeu consultar la web:
www.sindominio.net/suportponent

i aquí us enganxem una breu intro que es pot llegir a la home:


BENVINGUDES I BENVINGUTS A LA WEB "SUPORT PONENT"

Aquesta pàgina sorgeix amb la idea de ser un espai de Ponent a la xarxa ja que a d'altres llocs "no hi som totes" ni tampoc hi volem ser. Un espai on podreu ser visitants (per saber el que passa, per buscar adreces,...) i a la vegada creadores (enviant noticies, actes per l'agenda, noves propostes per la pàgina, ajudar-nos a millorar-la tècnicament, ...). Hi podeu trobar:

    un espai de noticies... amb les coses que succeeixen a la nostra zona (agressions, detencions, innauguracions, comunicats, ...). Un espai que pretèn actualitzar-se continuament i per aixó necessita el vostre suport informatiu que ens podeu fer arribar a la nostra adreça electrònica. La intenció és aconseguir que les noticies es puguin penjar lliurement, peró aixó serà més endavant. A la dreta de la pàgina hi ha els titulars de les noticies, si cliqueu al damunt anireu a l'espai de noticies on està la informació detallada.

    una agenda ... situada a l'esquerra d'aquesta pàgina, on s'inclouen tots els actes, xerrades, manifestacions, tallers, concerts, ... i activitats diverses que es vulguin fer públiques per a que d'altres persones se'n puguin assabentar. Donat que desconeixem tot el que passa, esperem que ens feu arribar els vostres actes. L'agenda és un dels espais més actius de la pàgina. Gràcies a totes les que ho feu possible. Gràcies per mantenir-nos informades.

    un espai del grup de suport a presos/es... on hi trobareu informació sobre el Grup de Suport a Preses en LLuita de Ponent. En aquest hi trobareu campanyes, comunicats, adreces de col.lectius de suport a preses, notícies de la presó de ponent, enllaços de pàgines que parlen del tema de presons, ... entre d'altres coses.

    un llistat d'adreces...que conté com contactar amb diferents col.lectius o grups que treballen a la zona de Ponent. Pot ser no hi sou totes, els i les que hi sou no hi voleu ser o les adreces no estan completes, si és així escriviu-nos i ho actualitzarem.

    contacta... un formulari per escriure'ns. Ja sigui per enviar-nos noticies, actes, entre d'altres coses (crítiques, suggerencies, oferir-nos suport,...).

    Esperem que aquesta pàgina pugui ser d'utilitat a les persones que fan ús de la xarxa i, a la vegada, tot i que som conscients que és difícil, esperem que la pàgina poc a poc sigui un bon lloc d'informació sobre Ponent i un espai de suport per a tots i totes.

Salut!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat