Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
endevant = endarrera
15 jun 2004
endavant = endarrera!!!!

a qui voleu enganyar????

endavant és la guàrdia civil

heu boicotejat la cup

ara toca boicotejar endavant

ho teniu clar marrecs

a partir d'avui comença la guerra contra endavant!!!

aneu amb compte cabronets!!!!

vosaltres i els putos bascos

molt de comunicat i molta merda

on ereu a la campanya???

llepant cul de basc???

endavant ÉS una MERDA que ha CAGAT la GUÀRDIA CIVIL

FILLS DE PUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mira també:
http://www.racocatala.com/forum/llegir.php?id_f=1&fil=39889

This work is in the public domain

Comentaris

Poca feina
15 jun 2004
Però què és això? Realment hem d'aguantar que la columna de notícies d'indymedia serveixi per aquestes ximpleries, a mi em sembla que qui ha fet això o és policia o és un degenerat amb molta poca feina.
Re: endevant = endarrera
15 jun 2004
No caigueu en provocacions policials, si us plau.

Sense comentaris als trolls.
Re: endevant = endarrera
15 jun 2004
primerament,un consell, si vols escriure en un forum,perquè el teu missatge sigui vist per un nombre nombrós de persones,aprèn a escriure correctament i a no fer faltes,i les crítiques personals contra endavant (osan),t'ha les aguardes,o sinó fas una instància amb la corresponent crítica i ens l'envies. votar en unes eleccions és personal,propi de cada persona o sigui, que a tu que t'importa si la majoria de gent a votat a Herritarren Zerrenda,era un vot solidari, nosaltres podem votar ells,no! Quan el teu poble es converteixi en un estat d'excepció a les eleccions,i no puguis votar lliurement ja m'ho diràs,ok company? ah! i reflexiona,la CUP és una candidatura de caràcter municipalista,quan s'hagin consolidat la major dels pobles i viles amb la CUP,llavors ja ho discutirem!

salut!
Re: endevant = endarrera
15 jun 2004
no caigueu en provocacions. El paper d'endavant davant del CUP no m'ha agradat, però no els feu culpables de tot, que no s'ho mereixen. Una mica de seny, que això ja ho vam viure fa uns anys i tots sabem a on fa cap.
Re: endevant = endarrera
15 jun 2004
el caso esk los indepes aveis pillado por todos los lados no vayais de victimas....soy de bcn i aveis dejado bcn llena de mierda de vuestra propaganda i nada 4 votitos menos k los drogatas del cannabis asi k autocritika reflexion i a seguir luxando.
prou d'infiltrats!!!
15 jun 2004
No caigem en el joc de la Policia!!!i la confrontació.

Els resultats de les cup's no han estat bons i crec que el que no es pot fer es donar la culpa als demes, com diu el company torrado toca fer una mica de autocritica!!




http://navarcles.tk
Mira també:
http://navarcles.tk
Re: endevant = endarrera
15 jun 2004
si que aneu forts aquests indepes !!!!!
sou quatre gats, i us foteu de punyalades a la minima que no funcionen les coses.
d'aqui 5 anys sereu tots amics, al sortir de les reunions d' ERC, per repartir-vos els sillons de poder
Re: endevant = endarrera
15 jun 2004
No caigem en el joc de la Policia!!!i la confrontació.
impresentable
15 jun 2004
No entenc a que ve tot aquest seguit de despropòsits en contra Endavant, sincerament crec que és conseqüència de la immaduresa i la frustració personal, degut als resultats de les CUP, d'alguns amb poca informació respecte la postura i la manera d'actuar d'aquesta organització. Endavant no estava d'acord en que les CUP, candidatures d'àmbit municipalista, es presentessin a les europees en el context actual, de totes maneres no les ha boicotejat, ni molt menys; simplement ha fet pública la seva pròpia valoració i opinió un cop acabades les eleccions! (tampoc es pot obligar que la gent propera a Endavant voti per una candidatura que forma part del que consideren, i jo també, un error estratègic greu de l'EI)
Esperem que aquestes eleccions, on per cert s'ha donat una forta mala imatge en quan a propaganda a Indymedia, haurien de servir per redreçar la situació del nostre espai polític independentment de sigles i personalismes!

Independència i Socialisme PPCC
Re: endevant = endarrera
15 jun 2004
que os jodan

ROJOS AL PAREDÓN
Re: endevant = endarrera
15 jun 2004
ESO NO ES LO QUE DICE TU MADRE CUANDO ME ESTA COMIENDO LA CORRIDA FACHITA-PELADITO-SUBNORMAL-PASTILLERO DE DISCOTECAS!!!
Re: endevant = endarrera
15 jun 2004
PROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!
Re: endevant = endarrera
15 jun 2004
M'agradaria fer unes poques apreciacions:

1.Em considero membre de l'Esquerra Independentista catalana i sento vergonya per com alguna gent de l'EI ha utilitza't i utilitza indymedia, prou de bombardejar aquest mitjà amb més porqueria, amb rumorologia barata... Indymedia no té perquè aguantar el trist "cor de la ciutat" de l'EI.

2.No em sembla de rebut que hi hagi gent que tingui aquesta pataleta post-resultats i es posi a repartir improperis entre el personal. La candidatura de les cup no es va fer com s'hauria d'haver fet (desde la unitat i el respecte). Recordo que no només endavant estava en contra de presentar-se.

3.Un cop tenim el que tenim sobre la taula (resultats): que això no serveixi per llençar encara + dards emmetzinats entre el rosari d'organitzacions de l'EI (només faltaria això), els resultats són els que són ì espero que la gent pugui veure les poques coses positives que ha tingut la candidatura (creació de nous nuclis + adonarnos (de veritat) que sóm 4 gats) i sobretot analitzi les dolentes (espero que a cap il.luminat li passarà pel cap presentar-se ales autonomiques i entendrà que les cups han d 'esser únicament (fins d'aquí mooolt temps) municipalistes.

Salut i ara que tenim menys feina, a donar la cara des del treball de base a les nostres viles, llocs de treball, marcs d'actuació...
fora infiltrats fora feixistes fora policies
15 jun 2004
Es absurd contestar aquest tipus de missatges. està clar que son provocaors policials, o simplement fatxilles que no tenen res a fer. Així que sisplau deixeu de debatre sobre absurditats provocades x aquestes merdetes. Es que no reconeixeu una noticia falsa o un comunicat provocador???!!! au, salut a tothom
Re: endevant = endarrera
15 jun 2004
Entenc que algú es pugui sentir ofès amb el primer missatge, però no es veu claríssimament que és un pillat o un policia ? Perquè contesteu ?
Re: endevant = endarrera
15 jun 2004
Vosaltres si que sou una merda, sou uns "burgeses" com els de ERC ¡¡¡no a la merda de la CUP !!!
Re: endevant = endarrera
15 jun 2004
Ni cas al provocador/a aquest/a. No fem lo que pretén: Barallar-nos!!
Re: endevant = endarrera
15 jun 2004
Es evident que es una provocacio polical o feixista.
Qui ha publicat aquest missatge ja hem pot xupar la polla.
Visca les CUP i visca ENdavant!
.
15 jun 2004
i si anéssim tancant el tema?

amb aquest paperot ens hem guanyat moltes més antipaties que altra cosa

millor que deixem descansar el personal de les nostres parides
Només un comentari...
15 jun 2004
No és per ser probasc, però a Indymedia EH aquest problema no el tenen. Coemntaris així els esborren i els envien a la papereta que ells anomenen "indymierda". Podríeu crear un IndymerdaBcn per engegar aquest tipus de provocacions i deixar neta la columna de notícies. Només és una aportació constructiva.

Visca Catalunya lliure!!
Re: endevant = endarrera
15 jun 2004
Molt bona, tu mateix. Hauríem de proposar que tot el que fes pudor a fatxa, provocació i insults anés a parar a la carpeta d'"Indymierda". AIxí no moltestarien tant de seguit.

Pel que fa a No-osan aquest, diria que és el mateix que "cupets". Pel llenguatge i pel recorregut que comparteix als diferents fòrums (racócatalà, Indymedia, i altres...). Bé, jo tinc una pista. I si no són els enemics uniformats directament, que no sé, crec que es tracta d'un personatge en concret: Un personatge que es presentava com a skin que era de la PUA fa uns anys, i que sent odi pels actuals membres d'Endavant i el seu projecte, però és clar, un odi similar també per la cup, mdt i maulets. Aquesta "persona" havia frecuentat les companyies nazis al futbol i posseeix/ïa una col.lecció de música oi de la mateixa calanya nazi. També té com a ofici el disseny gràfic, fet pel qual em fa pensar que és l'autor de la paròdia-atac-insult del cartell de la cup. sembla que tot lliga.
Un personatge. Mogut per un ressentiment? Sí, però crec que el deu acompanyar algú més.
Bé, si tingués una major confirmació ampliaré aquesta informació.
Re: endevant = endarrera
15 jun 2004
sincerament, no tenia ni idea de tot això (l´únic que sabia de la CUP era pels cartells) i he quedat flipat. El nivell i el grau de paranoia, almenys externament, semblen força preocupants.
Re: sempre endavant
15 jun 2004
Agri vas per molt mal camí.
Vinga que tu pots......
La vida continua amb les Cup o sense.
ENDAVANT LA LLUITA
INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more