Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : guerra
Campanya (urgent) d'enviament de faxos i correus de protesta al consolat irlandès.
14 jun 2004
Mary Kelly serà jutjada aquest dimecres 16 per haver inutilitzat a cops de martell un avió de l'exèrcit dels Estats Units que participava als bombardejos d'Irak
Des de l'Assemblea Antimilitarista de Catalunya hem engegat una campanya (de obligat caràcter urgent) d'enviament de faxos i correus de protesta al consolat de la República d'Irlanda a Barcelona, amb ocasió del judici a que serà sotmesa aquest dimecres dia 16.

Mary Kelly està acusada d'haver inutilitzat a cops de martell una avió de l'exèrcit dels Estats Units, estacionat a l'aeroport civil de Shannon, que formava part del dispositiu militar que els Estats Units van implementar per bombardejar l'Irak durant l'any passat.

Aquesta veterana antimilitarista s'enfronta a una petició fiscal de 10 anys de presó.

L'acció directa no violenta és una de les formes més velles de desobediència civil i el seu recurs és imprescindible com a eina de lluita pels que encara somnien amb un futur sense exèrcits i, mentrestant, anem treballant (com podem) per aconseguir-ho.

El correu electrònic a on heu de dirigir el texte que proposem és:

cons.irl ARROBA webcat.es

I si us estimeu fer-lo per fax:

93-411.29.21

Petons antimilitaristes,

Adolfo - Assemblea Antimilitarista de Catalunya


La carta de protesta que proposem és (retalleu i pegueu):

Distingit senyor:

He tingut coneixement del judici que s'ha de cel·lebrar el proper dimecres 16 de juny a la ciutat d'Ennis contra l'activista antimilitarista Mary Kelly, acusada d'inutilitzar un avió de l'exèrcit dels Estats Units, que estava estacionat a l'aeroport civil de Shannon. Aquesta infermera, i mare de 4 fills, podria ser condemnada a 10 anys de presó en cas de ser declarada culpable.

Aquest avió formava part del dispositiu militar que l'exèrcit dels Estats Units va implementar per bombardejar l'Irak, en una acció de guerra declaradament injusta i il·legal.

Mary va actuar en coherència amb la declaració constitucional de la República d'Irlanda com a nació neutral (article 28), i amb els principis internacionals de prevenció del genocidi, establerts en el procés de Nuremberg contra el nazisme ("Els individus tenen el deure de violar la legislació local per a prevenir la comissió de crims contra la pau i la humanitat").

Per aquests motius, em permeto dirigir-me a vostè per fer-li arribar la meva enèrgica protesta per aquest judici i li prego que faci arribar al govern del qual és representant la sol·licitud de retirada del càrrecs que recauen sobre l'esmentada Mary Kelly.

Atentament,
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/97233/index.php
http://www.freewebs.com/mary_kely

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Campanya (urgent) d'enviament de faxos i correus de protesta al consolat irlandès.
14 jun 2004
"pegat", enganxat i enviat. Petons
Sindicat Terrassa