Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: altres temes
Record de les CUP
14 jun 2004
Per primera vegada un partit engantxa mes cartells que vots rep.
Per primera vegada un partit engantxa mes cartells que vots rep.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Record de les CUP
14 jun 2004
Quina risa! i jo afegiria que més missatges a Indymedia que no pas vots!!
A veure si apreneu a no fotre la pallissa com ens heu estat fent.
Si voleu vots, us feu de CIU o ERC (total, també porten la vostra bandereta).
I si no voleu vots, és fàcil, us podeu reciclar: un viatge pel món cura totes les tonteries tipus "una llengua, una nació" o "ser català un orgull". Pel viatge us podeu emportar algun llibre del Wu Ming, del zapatisme, del Negri o del Virno, un CD de 08001 (que sabreu que és això del mestissatge),...., i parleu molt amb la gent, ja veureu que això de les pàtries i els essencialismes no hi és en els mapes de la vida!
Doncs això, a viatjar i a repensar-vos...
Re: Record de les CUP
14 jun 2004
sense comentaris...
et posa calent/a els resultats de la CUP?
Ja n'hi ha prou del tema
Re: Record de les CUP
14 jun 2004
... i tu encara els hi continues fent propaganda. Pero que us penseu que tots esteu capacitats per opinar amb coherencia i escriure a indymedia...i jo el primer, per aixo casi mai escric. Seguiu el meu exemple (ho dic als tarats que omplen de merda indymedia): Intenteu escriure en un paper un text de dues linees, ben estructurat, coherent sense insults... ah! m´olvidava que no en sereu capaços i davant la rabia i impotencia d´adonar-vos que sou tan curts tornareu a escriure merda a indymedia. Pero estic una mica content perque ara mateix m´estic cagant amb tots vosaltres, sabeu diarrea liquida: Va por vosotros!.
Re: Record de les CUP
14 jun 2004
Silenci

estic treballant
Re: Record de les CUP
14 jun 2004
6000 vots!, ves-te'n tu de viatge per ahí amb els teus llibres de Fernando Sawater i així no tindrem que suportar les teves excrecències tan originals.
Re: Record de les CUP
14 jun 2004
Silenci

la reacció plana amb la seva maquinària i no ens deixa treballar

salut i llibertat
Re: Record de les CUP
15 jun 2004
Suposo que estem davant una coalició entre l'espanyolisme, CIU-ERC, Estat Catala, la poli i els que van comptar els vots a la taula electoral que s'han insertat en indymedia en aliança amb gent del cannabis i de la EI que col fer petar la CUP.
Re: Record de les CUP
15 jun 2004
Quan han dit això les CUP ?

Jo no soc de les CUP, consti, ni els he votat, ni els pensava votar.

Però el cartell de les CUP era politicament impecable. I si viatgessis tu una mica, t'entereries que el món bull de lluites d'alliberament nacional.

Per cert, darrera el zapatisme no hi ha implicit un procés d'alliberament dels indis, oi ? Dels zapatistes, dels magonistes, dels guaranis, dels aymaras, dels quetxues ...

Fot els llibres d'en Negri al foc i darrera fotat-hi tu. Comprovaràs que la merda crema.
Re: Record de les CUP
15 jun 2004
que sou els aznarquistes. Mai perdeu cap elecció ...perquè mai us hi presenteu. Treurieu uns 500 vots.

Això sí, sou uns grans lluitadors. Tot el dia lluitant i insultant els independentistes, els marxistes, els sindicats reformistes (és a dir, el 99.99 % dels sindicats del món ...).

La vostra lluita contra el sistema no passa de fumar-se uns canutos a uns cutxitrils plens de porqueria coneguts amb el nom d'ateneus llibertaris i d'enviar de tan en tan unes estupides cartes bomba a politics.
Re: Record de les CUP
15 jun 2004
Com es pot ser tan gilipollas.

Gilipolles els que pengen una noticia per la cara, creient-se amb el dret d'afegir una nova notícia parlant de CUP de les que després tan és queixa.

Gilipolles els que atufen a ràbia i odi espanyolista, que no són pocs, i parlen de nazi-onanistas, feixistes catalans, etc.

Gilipolles els que anomenen als anarquistes en general com "aznarkistas" o el comentari que em precedeix de "que llestos", una metàfora del sectarisme, la manipulació i la mentida que tan mal ens fa i de la que tan ens queixem quan ens toca a nosaltres.

Gilipolles jo per perdre el temps contestant en un debat que no ho és, sense idees, sense arguments que vagin més enllà de la bilis i de l'odi que alguns voleu sembrar.

La única solució veig que es basa en el respecte per tots els que lluiten, passant de les mentides i manipulacions de quatre il·luminats d'un cantó i un altre que no representen més que a la seva ignorància individualitzada.

Gilipolles. No sabeu el mal que ens estem fent tots plegats.
Re: Record de les CUP
15 jun 2004
Al que ha puesto este post habría que meterle un tiro.

BASTA DE PERSEGUIR A QUIENES LUCHAN POR LOS PAISES CATALANES DE UNA MANERA DIRECTA Y ASAMBLEARIA.

EL FASCISMO NO ES UNA ESTÉTICA, ES UNA ACTITUD, LA TUYA!!!!
Re: Record de les CUP
15 jun 2004
Si "EL FASCISMO NO ES UNA ESTÉTICA, ES UNA ACTITUD" y "Al que ha puesto este post habría que meterle un tiro"

Luego, eres fascista
Re: Record de les CUP
15 jun 2004
Si i el primer comentari és tan patètic i prepotent que no cal ni comentar-lo. Se suposa que si viatges molt deixes de ser català no? Doncs jo he viatjat (no molt perquè de pasta no n´hi ha gaire, suposo que tú si), i segueixo sent igual de catalana, això sí, conscient que arreu del món hi ha milions de persones que han lluitat per defensar el seu poble i la seva cultura de l´imperialisme com a Palestina, a Chiapas o al Tíbet. Mentrestant, alguns pallassos com tú, es creuen molt apàtrides i en molts casos l´únic que fan és espanyolisme de baixa intensitat.
Re: Record de les CUP
15 jun 2004
la veritat es que em sembla patètic aquest comentari, es vergonyos i de una prepotencia insolita, provocar per provocar, jo no se en quina ideologia congenias tu pero és lamentable que et facis dir antisistema o encara menys anarquista. Tambe afegir que sobra el comentari contra els ateneus llibertaris, perque aquests comentari no es propi d'un llibertari sinò d'un nen de papa ignorant que ha viatjat una miqueta i es creu jo que se que, be en fi no val la pena seguir comentant això perque el gran viatjador es un patetic noi que segur que no fot res de bo en la lluita dels pobles. Es un espanyolista apatria que no respecta el dret a l'autodeterminació i a sobre un ignorant que viatjar no l'ha servit de res, si per ser més idiota, mes pijo i mes cregut i perfavor no insultin el anarquisme llibertari aquest tio de llibertari no te res...
Re: Record de les CUP
15 jun 2004
El Tíbet?

Viva la ocupación maoísta de esa tierra de Príncipes y Monjes Asesinos!
Re: Record de les CUP
15 jun 2004
"Gilipolles els que atufen a ràbia i odi espanyolista", "Es un espanyolista apatria que no respecta el dret a l'autodeterminació". Així com li dieu que és espanyolista, em penso que vosaltres sou igualment catalanistes: I QUÈ? Jo sóc català i espanyol (m'hi sento, millor dit) i no sóc ni catalanista ni espanyolista. Estic més per les causes que pels colors! O és que no es pot ser català i espanyol??
No som bífids ni bicèfals
15 jun 2004
Deixant de banda la polèmica de què redimonis és Espanya. Crec que aquí, als Països Catalans, hi ha moltes identitats possibles, tantes com persones, però n'hi ha algunes, com l'espanyola que són opressores i no deixen viure a d'altres, com la catalana. És facil d'entendre, oi?

A mi em molesta molt que algú em vagi dient que sóc bi (lingües, nacionals), perquè com a català constato diàriament que no puc compartir una identitat que nega la meva pròpia existència.

Salut i petroli!
Sindicato Sindicat