Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: corrupció i poder : mitjans i manipulació
Contrastant una dada electoral i alguna cosa més
14 jun 2004
Eleccions i formes de tractar-les
Primer sobre el resultat de les eleccions.

Abstencions 54%
PSOE 43% sobre el 54%

I si tenim en compte que els/les immigrants, menors de 18 anys, alguns/es convictes, i alguns/es anomenats/des malalts/es mentals no estan al cens, (potser hem deixi algú, disculpem si hem llegeixes) tenim que la força majoritària està representada per menys del 15% de les persones que habiten el espai físic territorial anteriorment citat.


Democràcia? = Majories?

I seguint sobre el tema estrella.

Tothom i dona diueu la vostra doncs jo també.
No vaig anar a votar i m’importa ben poc qui guanyés.
Si ningú fes cas a les lleis tota la feina que fan uns o altres paràsits seria nul·la.

Si la resta els hi feu cas, jo no m’hi puc ficar, simplement no és la meva forma de fer i espero que algun dia tampoc sigui la vostra.

No espero que es faci cap llei que m’afavoreixi, simplement vull acordar amb les persones a les que els interesa la meva opinió degut a que treballem d’una manera o altre juntes, els aspectes de les nostres vides plegades. Les vides de les altres que se les gestionin elles pel seu compte, ja tinc prou jo amb la meva com per creure que puc decidir sobre la de les altres.

Si no els hi fèssim cas desapareixerien, però encara no hem aprés a caminar sense soltar-nos la mà, o potser ja ens agrada anar agafats de la maneta a tot arreu on anem

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Contrastant una dada electoral i alguna cosa més
14 jun 2004
No entenc com uns comicis on no arriba ni el 50% dels potencials electors no s'anulen. En el cas de Catalunya l'abstenció ha arribat a un 59% del cens. No sóc votant, no crec en cap partit, però puc arribar a entendre que uns comicis amb una alta participació són almenys "legítims", en el sentit de la seva legitimitat és clar, la que els dona la seva llei. Però el pas donat en acceptar sufragis molt per sota del 50% converteixen a les mal anomenades "democràcies" en pantomimes encara més grans del que ja són.

La vostra democràcia està morta, però el més fotut és que vosaltres no i per tant no permetreu que es desmonti el txiringuito. Així podem aguantar durant molts anys eleccions amb participacions a la ianqui, o d'altres com a sudamerica on els votants en molts casos no arriben al 30% dels electors. El descredit i la mentida institucionalitzades, ni tansols servirà allò del govern de la majoria, seran les oligarquies majoritàries entre les minories que voten les que decidiran per tots, i la gent continuarà donant-li voltes a la roda de la mentida, de la falsa autoritat, de l'estat i les seves estructures. A les següents eleccions continuaran mentint i ocupant de mala manera llocs com Indymedia, pidolant-nos un vot, perque mentres una sola persona voti ja tindran la legalitat del seu cantó per dir que allò val, i com és impossible que hi hagi una abstenció total i absoluta no tenim cap manera de sortir-nos del cercle viciòs de la manipulació.

En alguns estats europeus no han arribat ni al 30% del cens electoral, al total d'Europa ni al 50%, si això no és una dictadura com podrem anomenar-ho? La paraula democràcia en el sentit del govern de la majoria ja no serveix, però és igual perque sense ser democràcia ja se l'anomena així. Ara no només menteix la paraula en el seu significat polític, també ho fa en les xifres i els percentatges.

Com podem canviar aquest estat de coses? quina eina podem utilitzar per dir que s'en vagin tots? potser com deia Saramago si tots anessim a votar en blanc la deslegitimació seria encara més evident? però és que fins i tot el tema de votar en blanc està controlat perque suposi una lluita enorme convencer a la gent d'aquesta opció, s'hauria de fer una campanya que cauria en el mateix joc. El fotut de tot aquest descredit és que la majoria de gent que s'absté ho fa per pur passotisme i els hi sua absolutament aquest debat. Simplement es limiten a mirar cap a una altra banda i anar-se'n a la platja sense importar-los el robatori absolut de la legitimitat i la legalitat, de les paraules que dia a dia ens roben i tergiversen: democràcia, representativitat, sobirania, pau, diàleg, sostenibilitat, esquerres, dretes....res de res significa el que és, i mentres alguns passen els altres acusen els abstencionistes de la victòria de les dretes.

Canvien els paiasos però el circ continua, com podem rebentar-ho????????
Re: Contrastant una dada electoral i alguna cosa més
14 jun 2004
Molt bé, a veure si ens adonem que NO votar no serveix per a res
Re: Contrastant una dada electoral i alguna cosa més
14 jun 2004
Precissament deia el contrari. Si és que.............
Re: Contrastant una dada electoral i alguna cosa més
14 jun 2004
El poder se apoyará siempre en su "democracia" aunque sólo vayan a votar 2 monjas y un banquero.
Hay que estar tuerto para no verlo con claridad."Ellos" no soltarán las ubres con facilidad ni que lo reclamemos en la calle ni que exijamos en los multiples foros cambios en los sistemas de participación.
A mi modesto parecer hay que ir a votar ,aunque sea el Partido del Cannabis, porque es desde dentro donde más daño se hace y es desde dentro donde se pueden denunciar las podredumbres allí instaladas,aún a riesgo de que nos puedan infectar... como bien saben los que cantaban
la de los parias de la tierra y ahora no los ven .
vota, idiota
14 jun 2004
o lucha...

(dos escrituras a elegir, bic votacion o bic lucha, bic votacion no escribe nada, bic lucha puede llegar a escribir, bic, bic, bic bic bic)

no se puede beber tanto y escribir comentarios a la vez, hics *!
Sindicato Sindicat