Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: antifeixisme : globalització neoliberal : criminalització i repressió
Roda de prensa
14 jun 2004
El proper 28 de juny tindrà lloc a Aubonne el judici contra els militants antiglobalització catalans que van participar de les accions de rebuig a la cimera del G8 el passat 1 de juny de 2003, ara fa un any.
Us recordem que dos d’ells es varen penjar d’un pont amb una corda per impedir el pas d’una de les delegacions presidencials que es dirigien a la ciutat d’Evian des de l’autopista de Ginebra-Lausanne. Un policia va tallar la corda, amb la tràgica conseqüència de la caiguda al buit des de més de 20 metres, amb fractures i lesions molt greus de les que encara no s’han pogut recuperar ni física ni psicològicament.
Durant aquells dies, a Barcelona es varen produir dos tancaments de persones solidàries als consulats francès i suís, en aquest últim es varen penjar de la façana de l’edifici durant més de 8 dies.
Ara, quan arriba el procés contra els militants antiglobalització us convoquem a una roda de premsa on us mostrarem les proves clares que es presentaran al judici, i us donarem el material audiovisual i gràfic que ratificaran les declaracions dels acusats. També podreu entrevistar a les dues persones que varen penjar-se al pont i varen patir en pròpia pell una actuació tan desproporcionada.
L’Associació d’Advocats Europeus (AED) també ha organitzat una supervisió del procés judicial per garantir-ne tots els drets dels acusats. Seran presents a la roda de premsa per explicar el seu posicionament.

La Roda de Premsa es farà:

Dimarts 15 de juny a les 11 del matí
A l’Espai Obert, c/Blasco de Garay 2 de Barcelona

Telèfon de contacte: 649911895 Guillem

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat