Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: indymedia
Virus informàtic enomenat JAIM infecta IMC
14 jun 2004
Sisplau actualitzeu l´antivirus i el fire wall contra el VIRUS Jaim.

Gracies ufff !!!!
.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Virus informàtic enomenat JAIM infecta IMC
14 jun 2004
Y dale con los nazi-progres! Pues si, soy madero y simpatizante de Sharon, y que? O es que pretendeis impedirme que me exprese. Esta es vuestra libertad, nazi-progres? Tendriamos que hacer con vosotros lo mismo que con los palestinos, que es lo que aprendimos de Hitler. A menos en algo tenia razon: las razas inferiores hay que exterminarlas! per se equivoco con nosotros. Una equivocacion la tiene cualquiera. Ademas, todo el capital que pudieron sacar cuando se hundio el III Reich lo depositaron en nuestros bancos. O sea que no iban tan equivocados.
Re: Virus informàtic enomenat JAIM infecta IMC
14 jun 2004
jajajjaa , que bó , ara hi ha més d'un Jaim... aquest animal és divertit . els nazis no deixen de sorprendre'm. A cada vegada més rucs
Re: Virus informàtic enomenat JAIM infecta IMC
14 jun 2004
Si em de definir vagament que és IMC? En un principi ho podríem definir-ho com una eina, per donar veu als que no la tenen , horitzontal i al servei dels dâabaix, per més senyes.

Enemics ferotges com som, del concepte mercantil de âllibertat dâexpressióâ?, en tant que âpropietat privadaâ? només a lâabast dels grans accionistes del mass media; i enemics també de la censura. Si parlem de silenciar una opinió? ens creem problemes, sinó mes no, ètics. Tots i totes ja gaudim de prou intelâ¢ligència per analitzar cada opinió segons el nostre propí criteri, i discernir allò què es interessant de la brossa.

Dit això, que no aporta res al debat en tant que pre-sabut per endavant. Vull fer una proposat.

¿Com defensar-nos dâaquest spam sionista que esta arribant a saturar la columna dreta, quins son els límits per als intoxicadors? Proposo com a mínim identificar els missatges provinents dâen Jaim, adjuntant al titular, uns parèntesis amb el nom deân Jaim -.....terrorista nazi-pogre trabajo el sabado (Jaim)-. Per que francament alguns ja comencem a estar avorrits del seu -corta i pega-, i mâagrada abans dâobrir una noticia si es interessant o es propaganda del consolat dâIsrael a Barcelona.

Els que estiguin interessats, ja podeu trobar tots els seus articles a una pagina web en sintonia a les tesis ultranacionalistes de lâambaixada de lâestat terrorista dâIsrael .
http://es-israel.org/

âLâanalisisâ? dâen jaim, deixanât de banda la seva visió reaccionaria del mon. No ens aporta gaire cosa; es simple propaganda dâestat, per tant parteix de parcialitat i un més que pobre desplegament dâarguments en contrast de les imatges estereotipades que intenta transmetre, tot passant per la falta absoluta de sensibilitat envers (no ja del sofriment dels altres, aquest aspecte, el del sofriment, es comú per a opressors i oprimits, encara que'n diferent grau) sinó especialment a la falta de perspectives de futur de la població de Gaza i Cirjordania, tant des de un punt de vista econòmic, com social; i m'atreviria que fins i tot cultural.

Amb una economia totalment subordinada a la del estat dâIsrael. Un hipotètic Estat Palestí no podria ser qualificat dâindependent, i a més resultaria inviable com a "factor" de desenvolupament (qüestions com lâaigua, lâexportació de mercaderies, els recursos...). A no ser? per mantenir una important casta parasitària de buròcrates (com va demostrar lâANP).

Passaríem del âpatio traseroâ? del que ens parlava el president dels USA Wilson, al âpatio traseroâ? de Israel.

De totes maneres tornant al tema el discurs ultra-xovinista dâen Jaim. NO ÃS POT CALIFICAR, SINÃ DE MANIPULADOR, seguint al ditet les consignes de lâembaixa dâIsrael.
Ãltimament lâestat dâIsrael a encetat una política de comunicació (amb plomes mercenàries de la calanya de Pilar Rahola o un Jon Juaristegui), per intentar canviar la imatge negativa dâells que la majoria de la població te, arran la política de terror practicada amb la població palestina. A grans trets podríem deduir que lâestat dâIsrael intenta a tota costa colar-nos tres idees prefixades:

1r.Identificar la resistència palestina àrab amb l'islamisme fundamentalista.

-Aquest es un punt totalment trasgiversador de la realitat. Per molt que representin la majoria; a Cisjordania i Gaza, no només existeixen àrabs musulmans també existeix una important comunitat dâarabs cristians (i agnòstics com a tot arreu), i una encara important esquerra arab-palestina seguidors de un jueu anomenat Marx. De fet es conegut que els serveis secrets israelians, van potenciar als Germans Musulmans, la llavor de la que desprès sorgiria Hamas (això si?, quan els fundamentalistes eren els bons, veure Rambo III)

Lâintenció era dividir i debilitar l'influencia política dels anomenats pel imperialisme, terroristes dâextrema esquerra laics, representats per el FPAP, el FDAP...(i també entre cometes per Al-fatha (Arafat prové de una família de la oligarquia palestina).

Amb les seves ànsies de aconseguir aquest objectiu Jaim ni tans sols va dubtat a manipular el contigut de una noticia adjudicant al FPAP-CG una identitat islamista i libanesa.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/958672n.Identificar Israel com una democràcia.

-Aquesta no es una mentira, sinò una veritat a mitges, Israel es un estat militarista i xovinista, a on la minoria àrab original, que va sobreviure al procés de neteja ètnica efectuat pels sionistes ( a excepció dels drusos), no tenen plenament reconegut els seus drets democràtics dins la societat israelita; en aquest punt Jaim ens va mentir. Per tant i aquí be la mitja mentirà. Lâestat sionista, no pot ser qualificat de estat democràtic, lâidea de un estat democratic rodejat de dictadures no es res mes que un mite (en tot cas democràcia policial i estat del terror ).

Per cert a Israel també hi han un munt de partits fundamentalistes jueus (inclòs els podem trobar fins i tot al mateix govern), amb aquest punt també ens ha tornat a mentit al afirmar que a Israel tots els partits son democràtics.

De fet Israel, no es res mes que l'estat gendarme dels EEUU a la regió. A tall d'exemple, tant que Jaim ens parla del dret a lâautodefensa. Citaré l'intervenció militar sionista (conjuntament amb anglesos i francesos) a lâEgipte de Nasser, per impedir la nacionalització del canal de Suez i defensar els interessos econòmics Occidentals (llegeixis antigues potencies colonitzadores).3. Identificar anti-sionisme, amb anti-semitisme.

Ãltimament Israel es queixa amargament dâhaver perdut la batalla mediatica, i atribueix aquest fet a un suposat antisemitisme dels europeus. De fet les tesis sionistes només troben algun ressò als EEUU. Curiosament els centroamericans saben molt be el que es un Galil (fusell israelita), fruit de la colâ¢laboració militar antiguerrilera dâisrael amb diverses dictadures pro-yankis ( el genocida general Rios Mont...etc).

El sionisme es una ideologia ultranacionalista i xovinista de caràcter imperialista i agressiu (alguns parlen dâespai vital, i altres de pàtria Jueva).

I en tant que idees, es lliurament adquirida o rebutjada per la persona en qüestió, segons la seva sensibilitat o bé interessos. I no és així, amb lâantisemitisme, que és un terme referent al rebuig a la condició de semites, condició que be donada no per les idees sinó per naixement, i per lâàmbit cultural (en poques paraules, els hebreus, al igual que els gitanos, són al meu parer una nació amb un sentit ampli i cultural del terme, sense un territori dâassentament concret).En conclusió la guerra es la prolongació de lâeconomia, i la pau les condicions imposades pel vencedor.

PER LA JUSTICIA SOCIAL, POBLES CONTRA IMPERIS, OBRERS CONTRA PATRONS!!!
Sindicat Terrassa