Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : pobles i cultures vs poder i estats
EUiA condemna l'acció policial contra la consulta social europea
14 jun 2004
EUiA condemna l'acció policial contra la consulta social europea

EUiA condemna l'acció policial d'impedir la votació a les urnes de la Consulta social Europea en diversos punts de Catalunya.

El representant legal de la coalició IU-ICV-EUiA, Rubén Fernández, va presentar un recurs, que va ser desestimat, a la junta electoral central davant la prohibició d'aquesta que pogués celebrar-se la consulta social el mateiX dia que les eleccions al Parlament Europeu.

La consulta social europea és una iniciativa ciutadana a nivell de tota Europa que demana als ciutadans i ciutadanes de la Unió que es pronuncïin sobre diverses qüestions que han motivat la mobilització d'amplis col·lectius socials en els darrers mesos, com la guerra d'Irak, els conflictes mediambientals o els drets socials.

EUiA reitera el seu suport als organitzadors de la consulta social europea i als seus continguts i torna a condemnar l'actitud de la delegació del govern central a Catalunya per la seva manca de sensibilitat social i democràtica, com ens té acostumats en els darrers esdeveniments del desallotjament dels immigrants de la catedral de Barcelona i de la coacció a la participació a la consulta social europea.
Mira també:
http://www.euia.org
http://www.consultaeuropea.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat