Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
Demagògia política (Valgui la redundància)
13 jun 2004
DEMAGÒGIA POL�TICA (VALGUI LA REDUNDÀNCIA)

El passat dissabte, dia de reflexió previ al dia que van tenir lloc aquests comicis a nivell Europeu, em va arribar a les mans el tríptic en que ERC presentava les seves propostes pel que fa al col.lectiu Gay-Lesbià i també pel que fa als Transexuals. Només obrir-lo, i després de fer un primer cop d'ull dels títols de les qüestions que es proposaven i de com estaven redactats aquests títols, ja em va resultar ridícul i fora de lloc, però la lectura total del tríptic va produir en mi una barreja de sensacions que anaven des de la comicitat i l'acudit fàcil fins a la ira i les ganes de trucar a ERC i engegar-los a pastar fang.


Para muestra un botón que diuen els castellans..... Una de les frases que encapçalava el tríptic en qüestió afirma que els gays i Lesbianes de Catalunya...en aquest cas no menciona als transexuals, patim una doble discriminació, en primer lloc per la nostra condició sexual i en segón lloc per ser catalans, és a dir per la nostra condició nacional....


A veure...anem a pams...En primer lloc, deixem de fer demagògia barata, perquè ja m'explicarà el responsable d'aquestes idees, què cony té a veure ser català o vasc o gallec o Espanyol o Francès amb ser homosexual??? Quina relació podriem establir entre un conflicte que deriva del rebuig a una sèrie d'identitats sexuals amb el conflicte que deriva d'una sèrie d'identitats nacionals??? Ho sento, no ho entenc.

Perquè clar...d'aquesta afirmació s'en deriva o es pot extrapolar que els gays españols estan menys marginats que els gays Catalans o els Gays Vascos??? Perquè clar, si relacionem una cosa amb l'altre estem afirmant que l'homosexual, o lesbiana o transexual resident en un territori considerat nació sense estat viu més marginat que l'homosexual resident en un territori amb estat pròpi...I això...sincerament no s'aguanta per enlloc...

Per favor senyors d'ERC...deixem de fer demagògia, deixem de relacionar el porc amb la velocitat perquè una cosa és un conflicte nacional i un altre és un problema de caire social....i entre ells no existeix cap tipus de relació més que la de pretendre instrumentalitzar la discriminació que patim els homosexuals i els transexuals per tal de tenir una altra excusa per fer el discurs patrioteru, per fer pàtria a costa del problemes dels altres. En definitiva...com diuen els del tricornio...Todo por la Pátria...que podria molt ben ser un eslogan de campanya d'Esquerra Republicana de Catalunya.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Demagògia política (Valgui la redundància)
13 jun 2004
que cutre
a veure
13 jun 2004
[abans de res, ni sóc d'ERC i fa força temps que no els voto].

Només recomanar-te un article de l'Armand de Fluvià que es va comentar ja fa mesos per aquí mateix. Parlava de la triple opressió que -al seu entrendre i des d'una òptica independentista, d'esquerres i homosexual- es pot derivar de la seva condició de català -en un estat repressor per aquest simple motiu-, treballador -en un estat i un sistema econòmic criminal- i com a homosexual -en una societat extremadament homòfoba.

Una triple opressió similar a la que denunciava l'enyorada maria mercè marçal, que a l'atzar agraïa tres dons: haver nascut dona, treballadora i de nació oprimida.
Sindicato Sindicat