Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
EL COL.LECTIU VINATEA ATACA LA SEU DEL BLOC NACIONALISTA D’ALAQUÀS (València)
13 jun 2004
EL COL.LECTIU VINATEA ATACA LA SEU DEL BLOC NACIONALISTA DâALAQUÃSEL COL.LECTIU VINATEA ATACA LA SEU DEL BLOC NACIONALISTA DâALAQUÃS
Forment ha denunciat la impunitat amb la que actuen aquests grups sense que les forces de seguretat, facen res per impedir les seues accions violentes.
El Secretari Local del Bloc dâAlaquàs, Vicent Forment ha denunciat este matí, lâatac contra la seu del Bloc en Alaquàs, per par del Colâ¢lectiu Vinatea, amb ous de pintura blava que han fet impacte a tota la façana, barrejant-se amb la pintada de â BLOC : VALENCIANS TRAIDORS â? signada per C.Vinatea

Forment ha qualificat els fets com "autèntic atemptat" i ha mostrat la seua "preocupació front a aquests actes violents i contra la llibertat i la democràcia", i a més ha declarat que el gabinet jurídic del Bloc decidirà si presentaran denúncia pels fets.

El portaveu nacionalista ha manifestat que âaquesta represa de l'antiga Batalla de València ve donada per la sensació de marginalitat en què es troben els sectors "blavers" mes radicals després de la desfeta del regionalisme polític. El fet d'haver passat de ser una opció de govern a un conjunt de grups marginals els ha conduït a l'ús de la violència per tal de fer-se sentir per la societatâ?.
Forment ha manifestat que âaquest atac no es el primer que pateix la seu del Bloc Nacionalista Valencià dâAlaquàs, i ha recordat que el dia abans de les eleccions generals del passat més de març, la porta de la seu va ser inutilitzada amb silicona, impedint lâaccés a la mateixaâ?, també ha recordat que la seu nacional del Bloc ha patit innumerables atacs per part del mateix grup violent, el que va provocar que el Bloc instalâ¢lar cameres de videovigilància, davant la impunitat amb la que actua aquest grup.


Alaquàs 12 de juny de 2004.
Gabinet de premsa del Bloc dâAlaquàs
Mira també:
http://www.lavanc.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: EL COL.LECTIU VINATEA ATACA LA SEU DEL BLOC NACIONALISTA D’ALAQUÀS (València)
13 jun 2004
El tal "Col.lectiu Vinatea" no és més que un parell d'impresentables de les joventuts del GAV. No els durarà molt la impunitat a aquests pallassos. Si les institucions que haurien de castigar-los no ho fan, ja se'n ocuparà el poble. Podeu estar segurs.
Re: EL COL.LECTIU VINATEA ATACA LA SEU DEL BLOC NACIONALISTA D’ALAQUÀS (València)
13 jun 2004
No, no és així.

És "LA BANDA VINATEA ATACA..."
Re: EL COL.LECTIU VINATEA ATACA LA SEU DEL BLOC NACIONALISTA D’ALAQUÀS (València)
13 jun 2004
el colectiu vinatea son 4 pringats de merda
Re: EL COL.LECTIU VINATEA ATACA LA SEU DEL BLOC NACIONALISTA D’ALAQUÀS (València)
08 jul 2004
no ataca nomes seus com akestes, n'han fet pintades per tots els pobles, on entre altres coses fiken:
-"viva" els feixistes
-"Payasos" catalans
-No ensenyeu als "chiquets" catala, ensenyeu valencia
I sempre acaba tot amb RV(Regne de València) o NV(Nacio Valenciana),a part de fer la bandera blavera.
Que fem? pq si esperem que les autoritats policials facen algo estem aviats!
Re: EL COL.LECTIU VINATEA ATACA LA SEU DEL BLOC NACIONALISTA D’ALAQUÀS (València)
31 oct 2004
que aneu a fer minjarme el rabo cabrons
Re: EL COL.LECTIU VINATEA ATACA LA SEU DEL BLOC NACIONALISTA D’ALAQUÀS (València)
01 nov 2004
La violència nacionalista espanyola al Pais Valencià és un tema molt seriòs, sobretot perque es fa amb el consentiment del PP que financia i li dona cobertura. Es la resposta del nacionalisme espanyol més totalitari al desacomplexament de la gent arreu dels Països Catalans, a tots els àmbits. Al polític, social, cultural, esportiu, etc. la gent es mou i no ho poden suportar.
El colectiu Vinatea fa justicia
25 feb 2005
Escolteu, sacs de merda catalanista. Lo primer que hauriem de dir es que els "panques" haurieu de pagar per estar aci per que sou fem i feu olor. Sou uns guarros, que no se llaveu, per aixo no voleu el trasvas. El fet de atacar la seu es fer neteja en el poble. El ajuntament hauria de donarlis un premi als benefactors. Ademes, no se si s'habeu donat conter que el poble esta ple de pintades de guarros com vosatros, resulta indignant que ara reclameu vosatros quan vos paguen en la mateixa moneda.
Re: Son el mateix
25 feb 2005
<b>EL PP QUALIFICA DE âPOLACADAâ? LA UNITAT DEL CATALÃ


El portaveu del PP va demanar el vot "contra la 'polacada' del polític més perjudicial per a la identitat valenciana que hi ha hagut fins avui", referint-se a Josep-Lluís Carod-Rovira i va qüestionar obertament el dictamen de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, afegint que el seu grup no acceptarà mai un document que accepti la unitat de la llengua, "per molta Acadèmia que sigui".</b>

València

El PP va aprovar en solitari al Parlament valencià una proposició no de llei que demana al govern de l'Estat que no cedeixi al "xantatge que li fa el tripartit català, que li exigeix la negació de l'idioma valencià a canvi de l'aprovació dels pressupostos de l'Estat".

La proposta, que serà enviada al president del Congrés i del Senat, a la UE i als presidents de la Generalitat i del Parlament català, afirma que s'està produint una "greu i intolerable injerència que atempta contra la sobirania del poble valencià".

El portaveu del PP, Rafael Ferraro, també va demanar el vot "contra la 'polacada' del polític més perjudicial per a la identitat valenciana que hi ha hagut fina avui", referint-se a Josep-Lluís Carod-Rovira i va qüestionar obertament el dictamen de l'AVL, afegint que el seu grup no acceptarà mai un document que accepti la unitat de la llengua, "per molta Acadèmia que sigui".

En la mateixa línia, el president del Parlament, Julio de Espanya, va declarar que com a castellanoparlant s'entén perfectament amb els que parlen valencià "però, en canvi, quan vaig a Catalunya no em passa el mateix".
Vixca el Regne de Valencia
07 mar 2005
Molt be, sou lo pitjor que ni ha, catalanistes.
Vixca la gent que te collons a ficar les coses on tenen que estar!!
Yo soc valencia y si fora catalaniste,no podria ni alzar el cap, de pensar en el mal que faria, a les meues terres, y als meus yayos!
Sou uns VENUTS! SOU MERDA
Sindicat Terrassa