Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : pobles i cultures vs poder i estats
LA POLICIA INVESTIGA LA CSE
12 jun 2004
M'ha passat una cosa que vull compartir amb vosaltres. És més que res una anecdota, però és divertida.

Avui m'ha trucat un noi preguntant-me on hi hauria taules per passar a ajudar, ell amb els seus amics. Li he dit algunes de les taules de Barcelona, i s'ha quedat sorprès del número de taules. Llavors li he preguntat que com s'havia assabentat de la CSE i m'ha dit que per internet. Com que jo he treballat en la difusió de la CSE, he estat curiós i li he preguntat a on d'internet i li he suggerit si era a indymedia, ell m'ha dit que efectivament era a Indymedia. Llavors m'ha comentat que la gent no sabia on serien les taules, i li he dit que estarien a la web de la consulta, però que també era bona idea penjar-ho a Indymedia, i que així ho faria.
Al cap d'una estona m'ha trucat, dient-me que no ho trobava a Indymedia, i llavors li he dit que sí que ho havia penjat, i li he preguntat on ho estava mirant, i ell m'ha dit que ho estava mirant a www.indymedia.org . Li he acalrit aquest és l'indymedia internacional i que jo ho havia penjat a www.barcelona.indymedia.org . Després li he preguntat estranyat: "I a indymedia.org hi havia informació de la CSE?", i ell m'ha dit que sí, que hi havia un link... Jo he fet que sí, que sí, i ens hem acomiadat.

Això m'ha fet desconfiar i he estat mirant a www.indymedia.org on, òbviament, no hi ha cap link a la CSE.
Llavors he apuntat el número del mòbil des d'on m'havia trucat i he trucat.
La resposta ha estat: "Jefatura, digame".
He penjat...

Bé, total, que òbviament la policia sabrà (ho hauria sabut igualment de la web) on són les taules de la consulta, almenys a tot Catalunya. No sabem si ho volen saber per anar-hi en plan "desmantelamiento"-de-taules o en plan estar informats-de-bon-rotllo.

O sigui que tranquil·litat, ànim i demà tots al carrer. I recordeu el que en la jornada del 13J pretenem que el major número de persones pugui informar-se del món en el que vivim i participar en la Consulta. Podem evitar problemes amb les autoritat locals o forces de seguretat si les taules no es col·loquen justament davant dels col·legis electorals oficials, sinó una mica més retirades, en llocs de pas cap als col·legis. També, en cas que ens aixequin alguna taula, aquesta es pot portar a algun espai social propi (local d'una associació, parroquia, centre social, etc...) i invitar a la gent a participar allí.

I, per qualsevol cosa, podeu contactar amb l'oficina 93 268 38 50.
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/97060/index.php
http://www.consultaeuropea.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: LA POLICIA INVESTIGA LA CSE
12 jun 2004
Aquesta és la democràcia que ens volen vendre!
La democràcia de les pistoles...

Pau, solidaritat i autodeterminació!

I justícia per a TOTHOM
Re: LA POLICIA INVESTIGA LA CSE
12 jun 2004
Davant de la repressió constant, cal que les opcions rupturistes catalana basca i gallega obinguen demà el major nombre possible de vots
Re: LA POLICIA INVESTIGA LA CSE
12 jun 2004
"Llavors he apuntat el número del mòbil des d'on m'havia trucat i he trucat.
La resposta ha estat: "Jefatura, digame"."

El telèfon de la jefatura era un mòvil? xD
Re: LA POLICIA INVESTIGA LA CSE
12 jun 2004
A Jefatura tenen també mòvils, no? I si hi truques deuen respondre "Jefatura, digame." El millor de tot és que conec d'un cas idèntic al que s'explica aquí.

Tant em fa el que faci la policia, demà votaré a la consulta social europea.
Re: LA POLICIA INVESTIGA LA CSE
12 jun 2004
Ei, m'he expressat malament, o la meva explicació pot portar a l'equivoc com el de "comol?".
El que he volgut dir és que:
"Llavors he apuntat el número del mòbil (vull dir que el número de la policia ha quedat gravat en el meu mòbil, el número era molt estrany amb una pila de números, crec que era una centraleta) des d'on m'havia trucat i he trucat.
La resposta ha estat: "Jefatura, digame"."
Re: LA POLICIA INVESTIGA LA CSE
12 jun 2004
Entesos, jejeje xD
Sindicat Terrassa