Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Vota contra el fascismo: Vota HERRITARREN ZERRENDA
12 jun 2004
vota HZ
Mañana puedes imprimirte la papeleta desde http://www.herritarren-zerrenda.org y meter en la urna un mensaje contra el fascismo y la ilegalización de las ideas.

¡Llenemos las urnas de solidaridad!
Mira també:
http://www.herritarren-zerrenda.org
http://www.herritarren-zerrenda.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vota contra el fascismo: Vota HERRITARREN ZERRENDA
12 jun 2004
excepte a euskal herria votar HZ no servirà per res més que llençar el vot, pequè ningu comtavilitzarà el vot nul, però cadascú que faci el que vulgui
Re: Vota contra el fascismo: Vota HERRITARREN ZERRENDA
12 jun 2004
El vot es comptabilitza sempre. Una pujada significativa del vot nul tothom sap a què és deu.
En aquests moments és necessari fer arribar per qualsevol mitjà de què disposem missatges de resistència i especialment de solidaritat.

Especialment quan els vots en un sistema capitalista simplement no valen per res que no sigui fer arribar missatges.

Salut
Basquitis
12 jun 2004
Hi ha una malaltia infantil de l'independentisme català que s'anomena basquitis. Votar HZ és votar una opció molt respectable però estrangera. És igual votar HZ que fer-no pel partit de la Independència del Regne Unit: coses que no competeixen als catalans.
Com deia en Companys, Catalunya només ens té a nosaltres perquè la defensem. Mentrestant, els catalans seguim donant suport a qualsevol mena de causa que no sigui la nostra.
Si ets patriota, vota CUP.
Re: Vota contra el fascismo: Vota HERRITARREN ZERRENDA
12 jun 2004
molt ben dit, Mateu i Jo
Re: Vota contra el fascismo: Vota HERRITARREN ZERRENDA
12 jun 2004
Un no és patriota, idiota.

Ser independentista no és ser nacionalista. Un vot a HZ és un vot per la rebel.lia i la resistència socialista i per la autodeterminació dels pobles, no un vot al nacionalisme curtet...

Au, vota a esquerra com els milers de pijos que es pensen que són súper radicals.
Re: Vota contra el fascismo: Vota HERRITARREN ZERRENDA
12 jun 2004
No a aquesta constitució europea!


LLUITA ha convidat les Candidatures d’Unitat Popular (CUP), que fins ara només s’havien presentat en les eleccions d’àmbit municipal, a explicar el seu anunci de presentar una candidatura a les properes eleccions europees



El 13 de juny, diumenge, tindran lloc eleccions al Parlament europeu, a les quals l’esquerra independentista dels catalana es presenta de forma unitària sota les sigles CUP (Candidatura d’Unitat Popular). Amb la nostra presentació en un àmbit general i arreu dels Països Catalans, les CUP volem convidar el conjunt de la societat del nostre país a participar en la construcció d’un poble lliure, en una Europa i un món solidaris.
L’Esquerra Independentista no pot veure’s relegada al paper de moviment social al servei dels qui tan sols pretenen compartir engrunes de poder i, en aquest camí, no tenen cap recança a trair ni els seus propis programes ni les persones que els han votat. No volem continuar veient com la nostra tasca en els moviments de base i en les lluites populars és capitalitzada electoralment per opcions reformistes que tenen fixat el seu objectiu en una hipotètica regeneració dels estats opressors. Nosaltres no volem caure bé a l’enemic, el que volem és deslliurar-nos-en!
Fins que l’Esquerra Independentista no sigui present amb veu pròpia també en la lluita institucional, no serà capaç de vertebrar un veritable moviment polític. Per això entenem que la valenta decisió de concórrer a aquests comicis ha estat del tot encertada, ja que les eleccions europees (on el vot ideològic guanya terreny al «vot útil») representen un marc idoni per a la propaganda política.
En aquest sentit, aquesta propaganda política ens hauria de permetre, en primer lloc, fer arribar al conjunt del territori nacional el projecte de les CUP, bo i afavorint la seva consolidació com a referent de l’esquerra independentista en la lluita institucional; i, en segon lloc, internacionalitzar el fet nacional català, donant a conèixer la lluita del nostre poble per la seva llibertat.
Pel que fa al programa amb què la CUP concorre a aquestes eleccions, cal deixar ben clar que un dels nostres objectius polítics fonamentals, assolible i absolutament irrenunciable, és la consecució de la independència dels Països Catalans. No pretenem buscar un «encaix» forçós ni amb Espanya, ni amb França, sinó trobar el nostre lloc a Europa i al món com a poble lliure. Per això entenem que la construcció d’una Europa democràtica tan sols és possible a partir de l’exercici del dret d’autodeterminació.
El vot a la CUP ha de servir també per deixar explícit als ulls de tothom que els Països Catalans són el nostre àmbit nacional i lingüístic, per mostrar la voluntat de defensar la nostra llengua com a instrument de cohesió social i per aconseguir el reconeixement oficial del català per les estructures polítiques de la Unió Europea.
Davant l’actual model econòmic que entén Europa com un espai per al negoci d’unes minories a costa de la precarietat i l’explotació laborals i la retallada dels drets socials, la CUP defensa que una altra Europa i un altre món són possibles, basats en societats on el treball digne sigui la base d’un desenvolupament sense exclusions socials, on la diversitat de gènere, d’origen o de qualsevol mena d’opció sigui un valor per conviure i no un motiu per excloure.
Enfront de l’aliança entre els nostres governs i els sindicats del totxo i del ciment que destrueix el territori i el da-nya ambientalment, paisatgísticament i socialment, entenem que cal engegar polítiques de desenvolupament que parteixin del respecte i la defensa del territori, els seus recursos i la seva gent. Defensem la terra perquè és un patrimoni natural i cultural col·lectiu i no acceptem que estigui a disposició de l’afany d’uns quants per amuntegar diners.
No podem ni volem participar en un projecte europeu que es faci d’esquena a la Mediterrània. El món que volem, un món sense guerres ni opressions, passa per la construcció d’un espai euromediterrani basat en la justícia i la cooperació entre pobles lliures, amb sistemes polítics representatius i democràtics, i alliberats del control dels EUA i de les potències colonials que impedeixen el seu desenvolupament.
Per tot això, la CUP i el conjunt de l’Esquerra Independentista ens oposarem amb fermesa a un projecte de constitució europea que atempta contra els nostres drets polítics, lingüístics i socials i ens allunya d’un món articulat sota els principis de la justícia, la pau, la cooperació i la igualtat.
Per l’Europa dels pobles lliures i el dret d’autodeterminació. Per l’Europa de les treballadores, els treballadors i els drets socials. Per l’Europa de la pau i la solidaritat: NO A AQUESTA CONSTITUCIÓ EUROPEA! AMB LA CUP, L’ESQUERRA INDEPENDENTISTA A EUROPA!

Xavier Oca i Joan Fernàndez, membres del Secretariat de les CUP-europees
Re: Vota contra el fascismo: Vota HERRITARREN ZERRENDA
12 jun 2004
Aunque los votos de HZ solo se contabilicen en Euskal Herria, los votos nulos que haya en el resto del estado serviran para hacerse una idea de cuantas personas se solidarizan con HZ.
Y lo que es mas, seguro que si algun facha que le toca hacer el recuento de votos, se encuentra con una papeleta de HZ en Madrid, Valladolid, Valencia o Barcelona le arderia la sangre de rabia!

Solidaridad con HZ!
Solidaridad con nuestros hermanos vascos!

Mateu, un patriota es un idiota. La lucha se hace por los pueblos, no por las naciones!!!
Re: Vota contra el fascismo: Vota HERRITARREN ZERRENDA
12 jun 2004
Hi ha moltes maneres de solidaritzar-se amb HZ, una d'elles, votant a la CUP, que ja va emetre el seu comunicat de suport a HZ. Penseu-hi, i així demà fareu el vostre vot doblement útil. Si és que un vot pot ser útil...
Re: Vota contra el fascismo: Vota HERRITARREN ZERRENDA
12 jun 2004
Als Països Catalans, vota CUP!!
A HB ja l´hem votada totes les altres vegades per falta de referent català i per solidaritat internacionalista, ara hem de votar CUP, si total a Euskal Herria passen olímpicament de nosaltres, la solidaritat sempre ha de ser corresposta d´alguna forma, i ja està bé de tanta solidaritat amb una gent ke després t´ignora, jo fa 5 anys vaig votar Eukal Herritarrok, ara toca votar CUP, i prou de marejar la perdiu amb akestes collonades,
Re: Vota contra el fascismo: Vota HERRITARREN ZERRENDA
12 jun 2004
Totes les vostres opinions són respectables i que cadascú faci el que el pensi que és millor, però independentment del que votem penso que hem d’expressar públicament la solidaritat amb Herritarren Zerrenda i per això proposo portar l’adhesiu de solidaritat.
El podeu trobar en el títol "Solidaritat amb Herritarren Zerrenda"
Re: Vota contra el fascismo: Vota HERRITARREN ZERRENDA
12 jun 2004
Si votes CUP no et solidaritzes amb HZ, ja que la CUP s´ha negat a deixar els interventors a HZ per recontar els vots nuls.
Menys parlar i més fets.
Per cert NOS Unidade Popular és una candidatura de l´esquerra independentista (Gallega) que si ha deixat a HZ el seu nom per fer d´interventors, aqui es demostra que la solidaritat no és una paraula, sinó un fet, una realitat, i que la CUP en cap cas és una realitat, sinó un conjunt d´hipocrites.
Els vots de NOS als PPCC si que són recontats i utils, ja que tot i ser el poble gallec, inferior en nombre d´habitants, ells ja compten amb 17.000 vots, que són els de les signaures que els recolzen per participar a les europees, a la CUP el recolzen 50 regidors (Quants d´ells d´ERC o CIU?). Altre cop hipocresia, altre cop contradiccions.
Vota el que et doni la gana i no et deixis imflar el cap pels maniCUPladors hipocrites i insolidaris.
Visca la Terra!
Re: Vota contra el fascismo: Vota HERRITARREN ZERRENDA
13 jun 2004
vota qualsevol cosa, menys CUP que som tant i tant dolents, i no ens solidaritzem amb el Sinn Fein ni amb ningú, que poc solidaris que som.

Apart d´això, Marc?, dir-te que queda molt lleig dir el que dius, en un dia com avui, el mateix dia d´eleccions. El vot és lliure i ja som prou grandets. Aprofitem la oportunitat, i actuem contra el sistema d´una vegada, i passem del passotisme.
Re: Vota contra el fascismo: Vota HERRITARREN ZERRENDA
13 jun 2004
Per lluitar per la causa de la llibertat al món hi han milions de persones. Per lluitar per la llibertat a Catalunya només estem els catalans.
Re: Vota contra el fascismo: Vota HERRITARREN ZERRENDA
13 jun 2004
Si les CUP es van negar a fer el que ha fet Nós-UP em sembla bé. Ja n´ apendran els gallecs que fent tractes amb aquesta gent n´acabes sortint sempre escaldat, perquè només pensen en ells mateixos. Solidaritat?? Em sembla que l´esquerra independentista catalana ha estat massa solidària durant massa temps i no hi ha hagut cap mostra de reciprocitat. I per acabar-ho d´adobar, està el tema de la treva a Catalunya, que va tenir com a únic objectiu l´enfonsament d´ERC, ja que passades les eleccions ETA ha dit "que la tregua no incluye a los enemigos de Euskal Herria residentes en Catalunya", per tant que de treva res, era una simple maniobra contra l´independentisme català. Per cert, l´esquerra abertzale s´ha negat molts cops al diàleg amb l´esquerra independentista catalana, que fa molts anys ja que exigia a ETA que fotés el camp de Catalunya, que no vinguin ara a buscar a ningú. ETA ha assassinat a moltíssims catalans i catalanes que no tenien res a veure amb el conflicte, ningú s´en recorda d´Hipercor??????
Re: Vota contra el fascismo: Vota HERRITARREN ZERRENDA
13 jun 2004
Ai Mireia, Mireia...
Quanta ignorància. Dir les coses sense argumenta-les, és el mateix que dir mentides, és cert que l´esquerra independentista és i ha estat solidària amb els bascos, però ells també amb nosaltres, el que passa, que ells són un moviment i nosaltres no! Ells per solidaritzar-se amb nosaltres no ho poden fer cap a tot el moviment, doncs és evident que està prou dividit, ells ho fan focalment a quí ho demana, MDT, Maulets, Endavant, Casals, CAJEI... estan farts de demanar ponents a Euskadi per fer cicles de formació política, rebem setmanealment analisis de cojuntura estatals i mundials inacaços de fer-se a casa nostra, de la mà dels bascos anem a europa en multiples conferències internacionals (on són aplaidits per la seva lluita), i ens situen en el mapa mundial (en segon lloc, però ens situa) com ara ha fet amb NOS, una candidatura més coneguda ara per la seva solidaritat amb els bascos, que possibilita que altre gent la conegui.
De la treva, que vols que et digui, cada poble te els seus objectius polítics i militars, si aquests ultims es refuguien a Catalunya, és normal que els vinguin a buscar aquí (ells no tenen gaires refuguis segurs, han de permetre a l´enemic de tenir-ne?).
ETA actua als PPCC i no cal que ens capfiquem tant, simplement perqué és tant legitim acabar amb un feixista a Bilbao, com a la Garrotxa com a Guinea, t´inmagines que el Rei o el Zapatero o el Bono té un "accident" en un viatge a Angola, i que ETA ho reivindica, tu ho criticaries? No siguis hipocrita, i obre una ampolla de cava!
Pel que fa a Hipercor, tenen preus hiperbons!
Potser ets joveneta i no recordes com va anar la història, però et recordo que ETA va anunciar la col·locació de l´artefacte hores abans de que explotés (un atac al capitalisme que financia la guerrq a l´Iraq i el Forum i que tots critiquem!), i la policia i l´estat va deixar escaltar per provocar justament la teva reacció, va ser lamentable, però no més que veure com cada any moren milers de treballadores i treballadors en accident laboral, immigrants a l´estret, dones a mans del seus "companys", presos a les seves cel·les penjats i amb les mans lligades al darrera, centenars de torturats i milers de detingudes, aixó si Hipercor restarà a la nostra memòria cada dia i els mitjans de comunicació se´n encarregaran de fer-ho cada cop que ETA torni a Catalunya o quan l´estat ho cregui convenient, no ho justifico, però cal mirar en prtespectiva i veure les coses com són!
Sobre la solidàritat hi ha un altre punt, la solidaritat es dona a canvi de res, i si ets solidaria amb els bascos ho fas a canvi de res, o potser quan et solidaritzes amn Palestina, Iraq o Cuba en reps res a canvi? altre cop hipocresia la vostra!
Per solidaris amb Euskadi, els que hi ha a les presons (Zigor, Diego, Juanra, Lola, Laura) i a ells que en pateixen les represalies i la pitjor part, no els sentiras dir... Ai que poc solidaris que sou amb catalunya... Ai l´Hipercor... Ai mama caca que viene el coco...
Menys hipocrtesia i alluitar cada dia.
Visca la Terra, mori el mal govern (sigui quin sigui, i si la CUP a nivell municipal pacta amb el mal govern també! hipocrites de bandereta i parula sense acció!)
Re: Vota contra el fascismo: Vota HERRITARREN ZERRENDA
13 jun 2004
l´esquerra independentista catalana contra la Constitució Europea.
Re: Vota contra el fascismo: Vota HERRITARREN ZERRENDA
13 jun 2004
Apa aquí! HZ és l'esquerra patriota vasca! Qui diu que no són nacionalistes?
Aquesta gent són una colla de nacionalistes paranoics que rocen el nazisme. Dins l'esquerra abertzale hi ha gent de puta mare, però d'altres que fan pena, la veritat.
Jo ja els vaig votar una vegada i després de visitar Euskadi un parell de cops me n'he cansat d'aquesta gent! Es creuen superiors als espanyols! No hi ha gaire diferència entre ells i els nacionalistes españols.
Jo no sóc patriota, jo no sóc nacionalista, jo sóc independentista i revolucionari català i per això votaré a la CUP!
INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME!
Re: Vota contra el fascismo: Vota HERRITARREN ZERRENDA
13 jun 2004
Apa aquí! HZ és l'esquerra patriota vasca! Qui diu que no són nacionalistes?
Aquesta gent són una colla de nacionalistes paranoics que rocen el nazisme. Dins l'esquerra abertzale hi ha gent de puta mare, però d'altres que fan pena, la veritat.
Jo ja els vaig votar una vegada i després de visitar Euskadi un parell de cops me n'he cansat d'aquesta gent! Es creuen superiors als espanyols! No hi ha gaire diferència entre ells i els nacionalistes españols.
Jo no sóc patriota, jo no sóc nacionalista, jo sóc independentista i revolucionari català i per això votaré a la CUP!
INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME!
Re: Vota contra el fascismo: Vota HERRITARREN ZERRENDA
13 jun 2004
Si pere si, i jo també he sentit a molts catalans que se senten superiors que els espanyols i per això no fotre en un mateix sac a tots els catalans. Si el que vols és que es voti a les CUP, simplement demana el vot, perque escampar mehntides sobre companys de lluita d'altres països és bastant penòs, i molt més quan pel mig hi ha unes eleccions.

Herritarren Zerrenda aurrera!!!!!!!!!
Sindicat Terrassa