Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
El Ajuntament de Terrassa se niega a dejarnos una sala para hacer el encuentro estatal el 3 de julio ::: CAMPAÑA DE ENVIO DE QUEJAS
12 jun 2004
El Ayuntamiento de Terrassa nos ha mostrado la negativa de poder disfrutar de una sala en el centro cívico Montserrat Roig para poder celebrar allí el Encuentro Estatal de Kaos en la red. Inciamos campaña de envio de mails masivos al Ayuntamiento y remitimos queja al nuevo Síndic de Greuges Municipal.
Ha enviar a todos los regidores del Ajuntament de Terrassa:

pere.navarro ARROBA terrassa.org, anna.sala ARROBA terrassa.org, josep.aran ARROBA terrassa.org, dolors.puig ARROBA terrassa.org, jordi.laboria ARROBA terrassa.org, maria.costa ARROBA terrassa.org, xavier.martin ARROBA terrassa.org, merce.corbera ARROBA terrassa.org, ramon.bosch ARROBA terrassa.org, eva.bermúdez ARROBA terrassa.org, juan.jimenezc ARROBA terrassa.org, marivi.orta ARROBA terrassa.org jose.zaguirre ARROBA terrassa.org, josep.rull ARROBA terrassa.org, jordi.plana ARROBA terrassa.org, ignasi.puig ARROBA terrassa.org, eva.salvador ARROBA terrassa.org, montse.playa ARROBA terrassa.org, manuel.perez ARROBA terrassa.org, josep.pamies ARROBA terrassa.org, fabiola.gil ARROBA terrassa.org, franciscojavier.ballbe ARROBA terrassa.org, gabriel.turmo ARROBA terrassa.org, pere.sanchezc ARROBA terrassa.org, ramon.arribas ARROBA terrassa.org, marius.massalle ARROBA terrassa.org, celia.ros ARROBA terrassa.org, sindicatura.greuges ARROBA terrassa.org

Distinguido Síndic de Greuges Municipal de Terrassa

Distinguidos regidores del Ayuntamiento de Terrassa


Kaos en la red quiere manifestar su profundo malestar por la negativa del Ayuntamiento de Terrassa y la �rea de Participación Ciudadana de prestarnos una sala del Centro Cívico Montserrat Roig el próximo 3 de julio por tal de celebrar un encuentro a nivel estatal entre nuestros colaboradores.

El pasado viernes 11 de junio un miembro de Kaos en la red se dirigió al C. C. Montserrat Roig para pedir una sala por el próximo 3 de julio y la respuesta que recibió del personal del centro fue que durante el fin de semana de la Fiesta Mayor de la ciudad los equipamientos municipales estarán cerrados.

Desde Kaos en la red no entendemos como puede el Ayuntamiento de Terrassa cerrar los equipamientos municipales durante las fiestas de la ciudad, impidiendo que los movimientos sociales y cívicos de la ciudad organicen sus actos coincidiendo con la fiesta grande de la ciudad. ¿Esta es la promoción cultural y cívica que quiere el Ayuntamiento para nuestra Fiesta Mayor? ¿Por qué la Fiesta de este año se enmarca dentro de los actos del Fòrum de las Culturas, acto que promueve el diálogo, y en Terrassa una entidad que quiere organizar un encuentro por debatir sobre la contrainformación se le niega el acceso a los equipamientos municipales, equipamientos que son de toda la ciudadanía? ¿Es esta la participación ciudadanía que promueve el Ayuntamiento, la de negar el acceso a los centros cívicos a las entidades?

Kaos en la red pide a los regidores municipales y al nuevo Síndic de Greuges Municipal que actúen con la máxima urgencia y nos den una solución por poder celebrar el encuentro que tenemos prevista por el próximo 3 de julio al Centro Cívico Municipal Montserrat Roig.

Muchas gracias

Colectivo Kaos en la red

Copia a todos los regidores del Ayuntamiento de Terrassa y presentación de una queja formal al Sr. Síndic de Greuges Municipal.



--------------------------------------------------------------------------------

Text en català:

Distingit Síndic de Greuges Municipal de Terrassa
Distingits regidors de l'Ajuntament de Terrassa
El Col·lectiu Kaos en la red vol manifestar el seu profund malestar per la negativa de l'Ajuntament de Terrassa i l'Àrea de Participació Ciutadana de prestar-nos una sala del Centre Cívic Montserrat Roig el proper 3 de juliol per tal de celebrar una trobada a nivell estatal entre els nostres col·laboradors.

El passat divendres 11 de juny un membre de Kaos en la red es dirigí al C. C. Montserrat Roig per demanar una sala pel proper 3 de juliol i la resposta que va rebre del personal del centre va ser que durant el cap de setmana de la Festa Major de la ciutat els equipaments municipals estaran tancats.

Des de Kaos en la red no entenem com pot l'Ajuntament de Terrassa tancar els equipaments municipals durant les festes de la ciutat, impedint que els moviments socials i cívics de la ciutat organitzin els seus actes coincidint amb la festa gran de la ciutat. Aquesta és la promoció cultural i cívica que vol l'Ajuntament per a la nostra Festa Major? Per què la Festa d'enguany s'emmarca dins dels actes del Fòrum de les Cultures, acte que promou el diàleg, i a Terrassa una entitat que vol organitzar una trobada per debatre sobre la contrainformació se li nega l'accés als equipaments municipals, equipaments que són de tota la ciutadania? És aquesta la participació ciutadania que promou l'Ajuntament, la de negar l'accés als centres cívics a les entitats?

Kaos en la red demana als regidors municipals i al nou Síndic de Greuges Municipal que actuïn amb la màxima urgència i ens donin una solució per poder celebrar la trobada que tenim prevista pel proper 3 de juliol al Centre Cívic Municipal Montserrat Roig.


Moltes gràcies
Col·lectiu Kaos en la red


Còpia a tots els regidors de l'Ajuntament de Terrassa i presentació d'una queixa formal al Sr. Síndic de Greuges Municipal.
Mira també:
http://www.esfazil.com/kaos/noticia.php?id_noticia=3422
http://www.kaosenlared.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Ajuntament de Terrassa se niega a dejarnos una sala para hacer el encuentro estatal el 3 de julio ::: CAMPAÑA DE ENVIO DE QUEJAS
13 jun 2004
Ei no sé quina autoorganitzacio es aquesta q ens fa esperar coses d'una institucio com l'ajuntament de terrassa?

Realment no acabo de veure la diferencia entre aixo i demanar una subvenció. Ei i em semblaz be que demaneu un local a l'ajuntament pero si el deneguen doncs ocupem quelcom!
Sindicato Sindicat