Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Atac a CNT de MALAGA
12 jun 2004
L'altre dia uns ncaputxats van atacar la seu de CNT a Malaga. Entreu a www.carteleralibertaria.org/articulo.php?p=801&more=1&c=1 per a mes info. Nazis NO PASARAN

This work is in the public domain

Comentaris

CNT
12 jun 2004
Perdoneu que escrigui aquestes ratlles, però sóc un avi de 84 anys que va viure el període republicà i la terrible època en què els pistolers de la CNT i la FAI atemorien la gent decent i honrada. Un dels quals fou "El Cojo de Málaga" precisament.
La CNT-FAI o com es facin dir ara són una colla d'arreplegats que només saben fer cundir el pànic entre les gents de bé.
mes infiltrats
12 jun 2004
bonica tarda de dissabte detectant infiltrats!! ara un que diu que es un avi de 84 anys, pobret ell, i que ve amb el discurs de que els de la FAI eren el diable. això és la ostia.
Re: Atac a CNT de MALAGA
12 jun 2004
A la mierda la gente de bien
Ignorant, no saps ni escriure el nom del teu líder
12 jun 2004
El líder anarquista es deia Kropotkin i no pas Koprotkin. Realment els anarquistes seguiu igual d'il·lustrats que sempre.

Visquen els germans Badia!!!
Re: Atac a CNT de MALAGA
12 jun 2004
No som il·lustrats, potser deus ser tu l'estrellat, i pel que fa l'avi de 84 un respecte es mereix per aguantar tants anys, però si la gent de CNT-FAI anava "atemorin" a la gent de bé, sería pq aquesta gent era la burgesía o els que recolzaven els fascios.
Salut a tots els llibertaris!
ea, ea ea...
13 jun 2004
los niñatos de Estat Català se cabrean...
Re: Atac a CNT de MALAGA
13 jun 2004
Ei des dels Països Catalans solidaritat amb la _Màlaga Rebel. Feixisme ni aquí ni enlloc. I en tot cas ningú nega que alguns membres de la CNT FAI van cometre atrocitats, vaja d'indesitjables n'hi ha a totes les cases, però en tot cas aquests no serien anarquistes, la seva ideologia els prohibia moltes coses, el que passava es q la burgesia amb el seu sotmetiment va alimentar l'odi i la ignorancia de les classes populars. En tot cas pero foren minimes.
Sindicat Terrassa