Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: ecologia
Macroabocador SI, gràcies tripartit!!!!!
11 jun 2004
Tivissa és prepara per a reber la merda de Catalunya. El Tripartip afusella, igual que CiU-PP, les comarques despoblades i més pobres de Catalunya.
Els botxins de Catalunya no paren. Tant els hi fot que manen uns o uns altres. Fan el que volen. Compren voluntats, i en els llocs poc poblats fan estralls.

El Macroabocador de Tivissa és una bassa artificial feta a la capçalera d'un barranc que nodreix l'aqüifer del que beu més gent de la Ribera d'Ebre.

Un milimetre de plastic te la misió de contenir els residuus que (essent gairebé de tots els tipus permesos) serà la única barrera entre la contaminació més forta i l'aigua que alimenta a les principals poblacions de la Ribera d'Ebre.

Damunt d'aquest, un abocador més antic ja ha sigut denunciat per que a la que plou una mica, la merda vessa.

Les colonies del sud de Catalunya continuen sent allò que al capital interessa. productores de l'energia que és consumeix a les metròpolis i depositaries de la merda que produeixen. Com no hi ha ningú!

2 nuclears que darrerament no hi ha setmana que no fallen, dos embassaments, que converteixen l'Ebre en un canal, i ara a la Ribera d'Ebre li cau la "pedrea" una superbassa de merda catalana.

Bé,.... que farem?

Aquí baix en som pocs i, menys els que ja sabeu, tots i totes diem NO AL MACROABOCADOR!!!!!

Som lo cul de Catalunya.

Si us plau! Cagueu a casa vostra!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Macroabocador SI, gràcies tripartit!!!!!
12 jun 2004
Pel que veig haurem de tornar a començar a mobilitzarnos, pq de cap manera sa de permetre que les terres de l'ebre siguin el pati del radere de BCN. Ni una bossa de brossa a Tivissa
Re: Macroabocador SI, gràcies tripartit!!!!!
12 jun 2004
LA gestió de lo possible porta a les mateixes conclusions. PP, Tripartit, tant se val, si no es vol posar en qüestió el model econòmic, només es diferenciaran en quatre aspectes tangencials, que no pas centrals. La merda per qui la produeix. La terra per qui la treballa.
Re: Macroabocador SI, gràcies tripartit!!!!!
12 jun 2004
Amb la merda del macroabocador , que el govern tripartit autoritzarà a obrir ,hi haurà dos municipis (TIVISSA I MÖRA LA NOVA)governats per CIU que faran un gran negoci i damunt s'en enfotran del govern que els hi donarà de menjar,per als ciutadans la merda de tot Catalunya i per ales arques municipals i butxaques vàries los calerons bruts de merda,OI JARD� I SABANZA que esteu contents?Pos que la felicitat sigui proporcional al mal que es fa a la Ribera d'Ebre amb aquests negocis de traginar residus industrials i baconades variades.Només desitjo això a tots els artifexs de tal barbaritat mediambiental,Ja podeu anar posant arboretums sostenibles i aules de natura al costat de tanta escombreria els únics que hi aniran sereu vatros lo dia de l'inaguració.No volem ser el BRACONS 2 de Catalunya.No al macroabocador de Tivissa.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more