Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
Un milió de signatures contra un antisemitisme que creix.
UN MILLON DE FIRMAS CONTRA EL ANTISEMITISMO EN LA ONU

Cuando el presidente del Congreso Judío Mundial, Sr. Edgar M. Bronfman, hable desde el podio de las Naciones Unidas en setiembre próximo para exhortar la aprobación de una Resolución de la ONU que condene expresamente al antisemitismo, anhela traer consigo el apoyo de un millón de firmas que apuntalen esta solicitud. Desde Es-Israel también queremos colaborar. SIGUE LEYENDO AL NOTICA , POR FAVOR !!!


Por consiguiente, el CJM solicita a todas las personas de buena voluntad que inviertan diez segundos de su tiempo para manifestar su adhesión personal a esta campaña mundial de recolección de un millón de firmas, tecleando su nombre, apellido. E-mail y país de residencia en la sencilla planilla que con este propósito está contenida en la cabecera del sitio web del Congreso Judío Mundial.


http://www.worldjewishcongress.org.


La traduccion al español de la petición es la siguiente :

PETICIÃN A LAS NACIONES UNIDAS EN APOYO DE UNA RESOLUCIÃN SOBRE EL ANTISEMITISMO-

Señor Secretario General Kofi Annan:

Le escribo para demostrar mi apoyo para que las Naciones Unidas adopten una resolución de exclusiva condena al antisemitismo. El antisemitismo está, una vez más, creciendo en el mundo. Judíos son agredidos en las calles. Sinagogas, escuelas y otras instituciones judías son profanadas, atacadas con bombas y quemadas. Mientras tanto, la retórica antisemita fluye libremente, proferida por funcionarios gubernamentales, líderes religiosos y voceros de los medios de difusión. En este tiempo peligroso, resulta decisivo que la ONU adopte una postura neta y severa contra las execrables acciones de violencia, propaganda y retórica antisemita. La resolución que ponemos a su consideración es razonable, justa y necesaria para que estigmaticemos esta tan antigua y perniciosa forma de racismo. Yo le exhorto a que ejerza el poder con que ha sido investido para ratificar que esta resolución de condena al antisemitismo, sea adoptada en su cabal totalidad, Con mis más atentos respetos, Agregue Ud. su nombre a los de otros 999.999 ciudadanos del mundo. Qué es el Congreso Judío Mundial Fundado en Ginebra en 1936 para combatir el veneno del odio y el nazismo, el Congreso Judío Mundial es una federación internacional que representa a comunidades y organizaciones en más de ochenta países y seis continentes, con el propósito de asegurar la continuada protección y desarrollo de las comunidades judías en todo el mundo. Desde su creación ha enfrentado la persecución antijudía en el mundo entero y en la actualidad, además de cumplir sus propósitos fundacionales, libra batalla en pro de la restitución material y moral al pueblo judío del crimen más abominable y el mayor saqueo de la historia; y en reivindicación de los derechos morales y materiales de los judíos que fueron forzados a abandonar el mundo árabe. El Congreso Judío Mundial es un firme defensor de los derechos humanos, el diálogo interreligioso y el entendimiento y convivencia pacífica entre pueblos y culturas.

Nota:
!!!TU FIRMA ES M�S QUE NECESARIA ¡¡¡NO es contestaran intervencions , de nazis , proterroristes islàmics , "progre-nazis" ni stalinistes; però si voleu escriure comentaris a questa noticia ho podeu fer . Riure si que volem riure

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
Quants milions d'israelians han signat? quants milions de jueus hi ha al món? Encara no han signat tots.....

Explota porc sionista.
Re: Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
Sionisme = Nazisme

Las religiones son sectas destructivas...

Predican humildad y viven como dioses las religiones son sectas reniega de ellas!!!

sea cual sea!!
Jaim, ens pots explicar que fa el CJM?
11 jun 2004
Sobretot que fa per complir aquest noble objectiu que es proposa a l'ultima frase:
"El Congreso Judío Mundial es un firme defensor de los derechos humanos, el diálogo interreligioso y el entendimiento y convivencia pacífica entre pueblos y culturas."
El CJM fa alguna cosa per l'entesa entre israelians i palestins? O en aquest cas van be els tancs d'en Sharon?
Gracies, espero la teva resposta
Re: Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
Per a David:

Doncs sí , sí que ho fa. Si entres a la seva pàgina ho podràs veure. I si em demanes si m'agraden els tancs et diré que no , pero m'agrada encara menys el terrorisme islàmico-palestí. Arribarà un dia que no caldrn tancs per defensar-se del terrorisme. El dia que entenguin que no poden guanyar a israel per les armes i s'asseguin a negociar com ja es va fer emb Egipte ( retorn del Sinai ) o amb Jordania. La política es "Pau per territoris" , si no volen la pau no hi ha territoris. Així de crur i clar.

Ben cordialment
Re: Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
"El dia que entenguin que no poden guanyar a israel per les armes i s'asseguin a negociar"

totalment d'acord, pero qué esta oferint israel? mentre no estigui disposat a retirarse COMPLETAMENT de cisjordania, gaza i jerusalem d'est veig molt difficil arribar a un acord
Re: Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
Demà entraré a casa teva m'apoderaré de la totalitat d'ella i expulsaré als teus familiars, després la comunitat de veïns sentint-se culpable davant la injusta ocupació farà una declaració en que dirà que la part del lavabo i un dormitori et pertoquen i que si voleu podem viure tots dos en pau, cadascú en el seu lloc i respectant-se.

Passaran els anys, jo faré razzies i assassinats sel·lectius (quin sarcasme) als habitants del lavabo i l'habitació, obriré parts en els seus espais per repoblar-les amb fills meus, els empresonaré, els torturaré, tiraré les parets del lavabo, els bloquejaré perque no surtin del seu forat, ofegaré la seva economia, mataré impunement a la seva descendència amb el meu ganivet finíssim de cuina tot i que ells només tenen una escombreta del water per defensar-se,
els anomenaré terroristes, els aniquilaré perque advocaré al meu dret legítim de defensa (quins collons!!!!)....

I a sobre quan passin uns anys diré que si volen que pari s'oblidin de que aquella casa era seva, perque ara no ho és per dret de conquesta, i perque a sobre està molt plena dels meus i em passo tot el que em digui la comunitat de veïns pel forro dels collons, com sempre he fet sense que em passi res.

El nivell d'hipocresia i sarcasme és tan fastigosament real que cap persona que es tingui per inteligent podria caure. Jaim, ara vas d'orador, de legal, de respectuòs, i no has parat de mentir i d'escampar falsedats i insults. Ves-te'n d'aquí, o d'aquí uns anyets també diràs que Indymedia és teva i estaves aquí abans que ningú?

Explota porc sionista
10 milions de signatures contra LA ARAB FOBIA
11 jun 2004
10 milions de signatures contra LA ARAB- FOBIA.

Israelians sous 6.5 milions, aneusen TOTS a USA que segur que hi cabeu ( Al Nooord d´Alaska per exemple ) i DEIXEU ALS PALESTINS LA SEVA TERRA LLIURE.

Visca el Mitjà Orient LLiure de la INFECCIÒ GENOCIDA ISRAELIANA i occidental.
a jaim
11 jun 2004
¿Com goses possar propaganda pro ISRAEL-GENOCIDA aquí...FORAAA !!!
Re: Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
Alguns es queixen del Jaim quan son iguals, exactament iguals.
Re: Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
el problema es que hi han persones empenya-des en identificar el sionisme amb el judaisme i als sionistes amb el jueus. Però es pot ser antisionista i no ser antisemita, caldrà recordar que els àrabs també son semites?
Re: Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
les signatures contra l'antisemitisme haurien de fer referència també a l'antisemitisme dels sionistes (semites) respecte als altres semites no jueus que els fan nosa a Palestina.

Més cinisme:

"I si em demanes si m'agraden els tancs et diré que no , pero m'agrada encara menys el terrorisme islàmico-palestí. Arribarà un dia que no caldrn tancs per defensar-se del terrorisme"

El governador de l'imperi britànic a la Palestina de mitjans del segle passat podria haver fet unes declaracions molt semblants:

"I si em demanes si m'agraden els tancs et diré que no , pero m'agrada encara menys el terrorisme israelo-sionista. Arribarà un dia que no caldrn tancs per defensar-se del terrorisme"

Tot i així, malauradament per als àrabs de Palestina, el sionisme d'estat fa coses molt pitjors -amb tancs, amb bulldozers, amb míssils, amb avions, amb helicòpters- que les que feien els antics governadors britànics per tal de frenar el "terrorisme" sionista.
NO EXISTEIX UNA RAÇA JUEVA
11 jun 2004
Els Jueus d´Israel NO son semites.
Varen ser exportats per la Puta Anglaterra de Tot Europa a la ( Llavors colonia anglesa ) Palestina i fins i tot molts No hi volíen enar-hi.
Però a Anglaterra(i EEUU) l´ interesava tindre un enclau pro-occident i anti-Arab un cop perdés les colònies del orient mitjà.

Els semites son els que habitaven la regiò avants de l´ocupaciò; osigui ÀRABS i PALESTINS.

Els jueus es van apropiar iclús del nom de la seva "raça".

En cuan als "drets" otorgats als jueus per el seu deu jahvé...¿Qui va escriure les seves escritures,en jahvé ?...o dupto.

Jo no em crec res,o si no, que vaixi en jahvé i ens aclari de que va.


Els Sionistes tampoc tenen "raça" ni "religiò" però si MOLTS BILIONS I ARMAMENT i son la élit internacional interessada en la PERPETUACIÒ del conflicte a tot l´orient mitjà.
I els i súa si la sang que es vessa és jueva,palestina o occidental.

El Sionistes son els Autèntics enemics del Palestins , Jueus , Àrabs , i ... nosaltres.
URGENT UN MILIÓ DE SIGNATURES CONTRA LA DEPORTACIÓ "D´IL.LEGALS"
11 jun 2004
URGENT UN MILIÓ DE SIGNATURES CONTRA LA DEPORTACIÓ "D´IL.LEGALS"

(La majoría àrabs amb el seus països devastats pel Sionisme )
Re: Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
jaim, yo mismo te pago el billete (de ida) a israel. A ver si nos dejas en paz de una vez, porque ¿qué hace un sionista viviendo en cataluña?.
Re: Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
Els jueus es van apropiar iclús del nom de la seva "raça". ---> el nom semita aplicat als jueus va sorgir per primera vegada en mans de perseguidors de jueus.

VA, FEM PEDAGOGÃ?A RUQUET ;:

2. La palabra "antisemita" fué creada en 1873 por el periodista alemán Wilhem
Mahrr cuando escribió un panfleto antisemita titulado (traducción aproximada)
"La victoria de lo judío sobre lo alemán". A partir de ese momento, la palabra
se popularizó hasta su "oficialización" en 1879, con la creación, por el Sr.
Mahrr, de "La Liga Antisemita", partido político cuya plataforma estaba muy bien
reflejada en el nombre. Mahrr creó la palabra "antisemita" pues consideró que
tendría mas éxito con esta que con la palabra "antijudío", especialmente porque
la palabra "semita" trae a la mente algo extranjero (además, aquella suena mejor
en alemán - hablar de eufemismos...).


No existeix cap raça semita , més enllà de les llegues semítiques com és l'àrab o l'hebreu. ENTENEU ?

Els qui s'emperren encara en considerar una raça jueva O ÃRAB son solament els nazis o els de l'inquisició amb "la sang jueva". o els racialistes ( eufemisme per las neo-nazis )

Els jueus som un poble amb identitat cultural lingüistica ( amb diverses llengües fins hi tot ) i amb costums i voluntat de ser que ens ha mantingut vius després de 2000 anys de persecucions. PERO NO SOM UNA RAÃA. No ho vam ser mai. Es tan jueu un jueu askenasim ( centre europeu ) moltes vegades ros amb ulls blaus , que jo ( sefaradí ) que tinc origen espanyol passat per turquia per l'expulsió i que sóc castany amb ulls mel , o un falasha d'Etiopia que son negres... passant per romaniotes , italiotes, mitzraim etz. De fet sempre va ser així, ja que Moshé ja va tenir una seguna esposa negra... però és igual ... que collons voleu entendre oi ? Ni falta que us fa. Tots som iguals oi ? Un sionistes de merda. Per altra banda el sionisme no és més que un moviment nacionalista que preten un estat per un poble que durant 2000 anys va ser perseguit i pel que es veu i es llegeix encara els fa gracia a molts que continui.
Re: Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
jaim, yo mismo te pago el billete (de ida) a israel. A ver si nos dejas en paz de una vez, porque ¿qué hace un sionista viviendo en cataluña?. -----> El mateix que un castellanoparlant, viure aquí , ser respectuós amb la societat , usar la llengua propia del país... ¿O és que no puc viure a catalunya , encara que sigui per temporades ? ¿Voldries fer fora els jueus ?
Re: Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
Si vols respecte guanyate'l perque més aviat incites el contrari, i el pitjor de tot és que alguns et confonen i generalitzen. Als Països Catalans hi ha lloc per tothom sempre que respecti als altres.
Re: Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
Said , maco , ves a donar patents de ciutadania a un altra. Dir terrorisme al terrorisme és simplement dir la veritat , tractar a molts de progre-nazis una necessitat. Vaja quina porqueria de gent
Re: Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
ademés Said , el que generalitza és que senzillament és imbècil. quina porqueria de gent.
Re: Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
Abans de tot, demostra que ets qui dius ser. Desprès reconeix que ets un provocador molt patètic. Perque ho ets, només cal llegir-te.

Per cert, sento dir-te que t'anomenes a tú mateix imbècil. Perque tú generalitzes tant com ho puguin fer d'altres, potser més i tot.

Si vols un "estat palestí democratic", com has escrit a un altre post, no ho sembla gens. El que sembla, l'únic que sembla, es que escrius per provocar reaccions agressives i emmerdar-ho tot. Només cal llegir-te.

Si no es així deixa de generalitzar, i també d'insultar.
Re: Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
que collons vols que demostri? ets curt de gambals o que ?

Jo no he dit mai qui sóc. tampoc ho he amagat , les noticies que envio s'autentigfiquen a jaim ARROBA es-israel.org
ja tens més del que fas tu ... que signes said ... així que ... punt , ralla i res més a dir-te.

ah i en quant a que generalitzo ... diguem una generalització que jo hagi fet , va ?

sempre parlo amb / o de / algú en concret .
Re: Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
jajaja m'agraden molt els vostres diàlegs;

Però trobo que en "jaim" aquest per ser jueu es bastant mal educat, nose pensaba que ereu gent més respectuosa i educada, ja veig que no, clar que tampoc puc general.litzar, però de moment S� que general.litzaré...Per que no hi ha dret amb el que esteu fent amb els vostres veïns!!
Re: Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
Si que generalitzes, jo no soc jueu.

Si m'he de definir sóc republicà i d'esquerra, proper al pensament llibertari.

El teu comentari es tan imbècil com qualsevol que hagi pogut fer el jaim aquest. Ho veus? Tu mateix ho demostres que el teu comentari despectiu i generalitzador sobre els jueus.
Re: Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
Millions de millions firmariem contra eixe Estat genocida,nazi i assassí...Fora nazi-sionistes d'Indymedia !!!!
Re: Un milió de signatures contra l'antisemitisme
11 jun 2004
Espero que no ho diguis per mí, aixó; ets com el jaim pero a l'inrevès.
Re: enhorabona jaim!!!!
11 jun 2004
Per fi t'has desmarca't amb una mica de pedagogia, entre tant perjudici, manipulació, mitges vritats, o mentires completes.

Pel que fa al "que collons voleu entendre oi ? Ni falta que us fa. Tots som iguals oi ? " suposo que era per auntentificar el comentari.
Colera camping CNT