Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
Jordi Oliveras demuestra como se puede mentir sin pestañar
10 jun 2004
Oliveras invita els anti-Fòrum a expressar les seves opinions al recinte
09/06/2004 BARCELONA, (EUROPA PRESS)

El director general del Fòrum 2004, Jordi Oliveras, ha respost avui a les crítiques de l''Assemblea de Resistències al Fòrum convidant-los a acudir al recinte "perquè traslladin aquí les seves opinions". "Tenen la porta oberta", ha assegurat Oliveras, que els ha ofert la "plataforma" del recinte per "explicar les seves idees".

Pel que fa a l''acusació feta contra el director mateix per la seva tasca al capdavant d''Aigües de Barcelona a Llatinoamèrica, prèvia al seu càrrec al Fòrum, Oliveras ha assenyalat que "no han descobert res" ja que "el meu currículum és ben conegut per tothom".

Oliveras ha assegurat no haver-se amagat mai de les responsabilitats que ha fet al llarg de la seva carrera i tampoc en aquest cas.

Tot i així, ha matisat que el seu càrrec com a màxim responsable d''''Aigües de Barcelona a Llatinoamèrica es va limitar a l''Argentina, Xile, l''Uruguai i Brasil, "i no a Colòmbia", com van apuntar els membres de l''esmntada assemblea, que l''acusaven de ser responsable de la privatització dels serveis de subministrament d''aigua en diversos països i especialment al municipi colombià de Cartagena, on -segons un informe de l''Observatori Desc- l''acció de l''empresa catalana va deixar sense ocupació molts treballadors.

Sobre això, Oliveras ha assenyalat que en el diàleg «Aigua: Vida i seguretat», fet la setmana passada en el Fòrum, "van estar-hi presents dos posicionaments, els que defensaven una gestió pública de l''accés a l''aigua i els que defensaven la gestió privada", argumentant que no hi ha cap postura clara sobre quina és l''opció més encertada.

---------------------------------

Jordi el mentider

Durante la etapa en la que Oliveras estuvo en el comité ejecutivo de Aguas Argentinas, Aguas Provinciales de Santa Fe y Aguas Cordobesas, la empresa impuso el llamado "tarifazo" `por el que los consumidores vieron con estupor como las tarifas del agua recien privatizada se incrementaban cerca de un 100%, tanto por la conexión al servicio como por la conexión a la red de saneamiento.
Al mismo tiempo, prescindió de las inversiones a las que estaba obligado por el contrato de la privatización hasta un montante de 400 millones de $ en 1996 aunque el Banco Mundial estipulase en 1997 este incumplimiento en unos 230 millones.
El resultado de ambos hechos fue una importante caida en picado de la calidad del servicio, con un coste ecológico sumamente importante: Así, la negativa a realizar inversiones en saneamiento de agua (decisión responsabilidad en un 25% por Oliveras, el hoy paladín de la sostenibilidad ecológica (!!!)) acabó generando un incremento de vertidos al mar con la esperanza de forzar una renegociación del contrato de privatización que permitiese "un perdón para las inversiones no realizadas en los primeros años de concesión" (Clarin 25/9/97) que a su vez incrementase los beneficios a la empresa.

penoso

mas informacion
http://es.geocities.com/milongabcn/oliveras.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jordi Oliveras demuestra como se puede mentir sin pestañar
10 jun 2004
La invitació de l'Oliveres a la gent de ARF d'anar al Forum a expressar la seva opinió és ridícula. La gent d'ARF pot ser escoltada en qualsevol lloc, però per escoltar-la al Forum caldria pagar diners!
Re: Jordi Oliveras demuestra como se puede mentir sin pestañar
10 jun 2004
Si en lloc de vendre l' invent com van fer haguessin demanat Barcelona capital cultural europea o mundial, un esdeveniment d'aquests o fins i tot com unes 'olimpiades' culturals (varem pagar a tot arreu i força). No haurien creat falses esperances com ho han fet ni tants de maldecaps.
I també haguessin pogut posar els seus 'dialegs' (quines vibracions més dolentes que comença a donar aquest nom)i fer-los de pagament, a preus 'populars' i no haguessin donat lloc a sospites ni equivocs i la gent ho hagués vist clar des del principi.
parlar amb mentiders es perdre el temps
10 jun 2004
l'ajunta-ment ens ha enganyat massa voltes i no confiem en ell perq diu mentires. fas pactes amb ell i despres no cumplis res.

jo tinc poc d temps i preferisc dialogar en gent q escolta amb voluntat real d cambiar el mon. encara q sigam molt diferents pero eixa persona vol compendre com pensas i vol contar lo q realment pensa i juntar energies, fer pactes i anar endavant.

ell podran perdre el temps perq son adictes als diners i al poder, terroristes d estat. jo simplement intente q la gent vivim millor q hi ha d sobra per a una vida sostenible, amb pau i comunicanse amb dialeg. es necesite temps per a aconseguir-lo, generacions i per aixo preferisc gastar la meva gota d'aigua en coses q serveixen i no per a netejar la cara al ajuntament q malbarate la pela.
Re: Jordi Oliveras demuestra como se puede mentir sin pestañar
11 jun 2004
Així m'agrada¡ Ja és hora de dir la veritat sobre la Ferum 2004¡


Prou estafar i enganyar els catalans¡
Prou amb la complicitat del psoE-ERc
Re: Jordi Oliveras demuestra como se puede mentir sin pestañar
11 jun 2004
Heu vist el darrer anunci del Fòrum amb un munt d'imatges de les manifestacions contra la guerra? És indignant! El F`+orum no es va atrevir a demanar la pau aquells dies i ara en fa ús u abús. Que se'n vagin a la merda!!!
TOTS al Fòrum
11 jun 2004
Volem un Fòrum real. Tots al Fòrum amb els 'sense papers'. Aquest diumenge dia 13 a les 11 hores. Els ciutadans volem canviar al ciutat.

Queremos un Fòrum real. Todos al Fòrum con los 'sin papeles'. Este domingo d ía 13 a las 11 horas. Los ciudadanos queremos cambiar la ciudad.

We want a real Fòrum. Everybody to the Forum with the people without residence/working permit. We the citizens want to change the city

Passa-ho via mail/sms
Pásalo via mail/sms
Keep it going via mail/sms
Sindicat