Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
MANIFEST SINDICAL
10 jun 2004
ei.jpg
Delegats sindicals i membres de comitès d’empresa, així com dirigents sindicals de la Coordinadora Obrera Sindical-COS han fet públic un manifest de suport a la candidatura que l’Esquerra Independentista presenta a les eleccions al Parlament europeu per al proper dia 13 de juny.

En aquest manifest es fan un seguit de reflexions sobre el moment social que es viu al país i a Europa i a les perspectives des de l’òptica sindical que es presenten al país.





A continuació reproduïm el Manifest

MANIFEST SINDICAL DE SUPORT A LA CUP A LES EUROPEES


Les persones sotasignades, membres de comitès d'empresa, delegats i sindicalistes vinculats a la Coordinadora Obrera Sindical-COS de diferents empreses d'arreu dels Països Catalans, fem públic el nostre suport actiu a la candidatura que presenta l'esquerra independentista a les properes eleccions al Parlament europeu amb el nom de CUP-Candidatura d'Unitat Popular.
Aquestes eleccions són el pas previ a la configuració d'una nova estructuració d'Europa a l'empara de la Constitució europea que s'està elaborant. Una Constitució que per a la nostra condició de ciutadanes i ciutadans d'una nació sense estat i com a membres de les classe treballadora representa una doble agressió i un greu obstacle. Una agressió des del moment que no reconeix els drets nacionals del nostre poble, el dret democràtic universal a l'autodeterminació, legitimant encara més el paper opressor i uniformitzador dels estats. I un greu obstacle per avançar cap a una Europa social, solidària i fermament compromesa en la justícia i un repartiment equitatiu de la riquesa, donat que imposa un model de desenvolupament que només afavoreix les classes dirigents més poderoses.
Per tot això, com a càrrecs electes sindicals i sindicalistes actius, compromesos en la construcció d'uns Països Catalans nacionalment independents, socialment justos i globalment solidaris, cridem el conjunt de treballadores i treballadors a mobilitzar-nos en contra de les polítiques que des dels estats espanyol i francès se'ns volen imposar a nivell nacional i social; en contra de les pràctiques fraudulentes de les patronals i els sindicats majoritaris, que ens volen callats i adormits mentre ells pacten el preu dels nostres acomiadaments en funció dels interessos empresarials i/o estatals del moment; en contra, en definitiva, dels marcs legals espanyol, francès i europeu que permeten unes pràctiques que sempre van en contra dels sectors menys afavorits.
I és en aquest sentit que, de cara a les eleccions del proper dia 13 de juny, cridem a votar la candidatura de la CUP com la millor manera de respondre a tot plegat i de construir una proposta nacional alternativa a aquesta situació.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: MANIFEST SINDICAL
10 jun 2004
COS? Aquestos d'on han sortit? xD. Aquest manifest atrurà a les masses cap el vot a la CUP.
Re: MANIFEST SINDICAL
10 jun 2004
fas pena preguntant d'aquesta manera ...
La COORDINADORA OBRERA SINDICAL (COS) és una organització sindical que lluita per la defensa i millota dels interessos dels treballadors i les treballadores. La COS nasqué l'abril de 1987 i es declara hereva del sindicalisme de classe i nacional històric (SOC, CCTT, CSTC...) i de les diverses i plurals expressions que l'han encarnat.

http://www.sindicatcatala-cos.org/
http://www.sindicatcatala-cos.org/
Re: MANIFEST SINDICAL
11 jun 2004
sóc més proper a CGT. però aquest cop votaré útil contra la Constitució europea.Ànims a tots i totes les que lluiten. SALUT I CUP
Re: MANIFEST SINDICAL
11 jun 2004
Doncs jo sóc més proper a CNT i no crec que votan respectin al meva opinió. El rteballadors hem d'expressar la nostra opinió al carrer i fer-ho saber a tots. Prou ja de propaganda electoral a Indymedia!!!
Això és un portal de contrainformació i no pas un portal de propaganda electoral.
Salut a tots/es aquells que lluiten!
Re: MANIFEST SINDICAL
11 jun 2004
Tu també estas fent propaganda, i els treballadors podem ser al carrer i també votar perfectament. Jo votaré a les eleccions del diumenge, encara que no a les CUP, i votaré NO al referèndum de la constitució europea.
Re: MANIFEST SINDICAL
11 jun 2004
Als treballadors no ens poden representar els polítics perquè aquests busquen tenir un sou de 4000 euros al mes (xifra REAL)
aIXÃ? QUE ES VOTIN ELLS!

visca la CNT!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more