Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: criminalització i repressió
Zapatero a favor dels valors d’Europa:
10 jun 2004
Zapatero fa propaganda de tornar als valors d’Europa. No els coneix, ni se’ls ha llegit bé. Un dels valors fonamentals e imprescriptibles és el dret i deure a lluitar contra l’Estat que viola els drets humans fonamentals.
Article 35 âQuand le gouvernement viole les droits du peuble, lâinsurrection est, pour le peuble et pour chaque portion du peuble, le plus sacré des droits et le plus indespensable des devoirsâ?

En pocs mesos, el Govern socialista ha violat:

Els drets de mils des ciutadants al il.legalitzar HZ:
- Els drets dels nacionalistes vascos a formar un partit
- -El dret dels nacionalistes vascos a participar a les eleccions
- -El dret dels nacionalistes dâesquerres a expressar-se per mitjans legals i ésser representats
- El drets humans dels treballadors immigrants
- El dret del pobles a lâautodeterminació
-
Segons els valors que regeixen Europa, els ciutadans tenim el dret i el deure, a lluitar contra lâEstat. Tenim la legitimitat moral i el deure a defensar els drets de lâhome.

Els aliats van retocar aquest dret imprescriptible el 1947, quedant escrit com a dret a la rebelió i a la revolució, oblidant el deure de tot ciutadà a lluitar contra lâEstat. La redacció és més suau que en el text original:

14. El dret a la rebelió i a la revolució
En el cas que el govern del seu país no compleixi els principis fonamentals de justicia i no respeti els drets de l´home fonamentals, de manera que no pogui corretgir aquests abusos per camins pacifics, lâhome té dret a establir un govern que estigui més dâacord amb la justicia i la humanitatâ? 1947
Els drets de lâhome, Ed Laia, 1949. pag. 408

Lâarticle 34 és encara més contundent, al afirmar que lâagressió a uns pocs ciutadans (tortures, tancament de diaris, maltracte als presoners, il.legalització partits polítics, violació dels drets dels treballadors, el dret a opinar i a expressar les opinions politiques, etc.) és una agressióa tots els ciutadans de lâEstat.

âIl y a oppession contre le corps social lorsquâun seul de ses menbres est opprimé. Il y a oppression contre chaque membre lorsque le corps social est oppriméâ?

Els socialistes fan propaganda de tornar als valors dâEuropa. Ja poden anar posant les barbes en remull, o ésser consequents amb els valors que regeixen lâEuropa dels drets de lâhome.

Qui està en la ilegalitat és el Govern socialista, que ha violat els drets dels ciutadans i dels pobles.

Justament, el programa de HZ defensava els drets del ciutadans i dels pobles contra els abusos de lâEstat espanyol. I no els podrem votar... LâEstat viola els nostres drets i segons els valors vigents a Europa tenim dret a rebelar-nos i a insurreccionar-nos.

Els socialistes varen denunciar amb temps recor el programa de HZ, clar, simple, sense odis, cent vegades més socialista que el propi programa del PSOE

Paradoxe irresoduble dels socialistes. Toleren i protegeixen els diferents grups falangistes que es presenten a Europa. Els falangistes no paren de tractar de criminals a les esquerres i als nacionalistes, amb amenaces âcon otro glosioso alzamiento si los asesinos y traidores se atreven a quebrar la sagrada unidad patriaâ?.

Podeu mirar a Google amb les paraules âseparatistas asesinos falangeâ? hi han més de cent entrades , que de segur serviran als de HZ per a probar la discrimació dels socialistes i lâillegalitat de lâilegalització de HZ, decida pel Tribunal Suprem per raons unicament ideologiques i ilegals, un tribunal que protegeix desde fa decades als falangistes golpistes, que ens amenacen amb assassinats i que, il.legalizant HZ, ha violat dâuna manera indiscutible els drets dels nacionalislistes dâesquerra de tot lâestat espanyol.

Text dâús públic per a difondre i a utilitzar a conveniencia.

Txema Bofill
Mira també:
http://www.google.con/search?q=separatistas+asesinos+falange&ie=UTF-8&hl=es&btnG=B%C3%BAsqueda+en+Google&meta=lr%3Dlang_ca%7Clan

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Zapatero a favor dels valors d’Europa:
10 jun 2004
El titol correcte era:

Zapatero a favor dels valors dâEuropa:
âEl dret i deure de rebelar-se contra lâEstat que viola els drets dels ciutadans i poblesâ?

. Falla al transcriure

Us recomano que us passegeu per les Webs dels falangistes. Hi han perles. Sobretot en els discursos del liders i candidats.
Re: Zapatero a favor dels valors d’Europa:
11 jun 2004
votaré radikal, fart del Borrell i del Zapatero, i aveure que passa
Sindicat