Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : immigració
La no-societat
10 jun 2004
Farts de la invisibilitat més absoluta i d'una precarietat flagrant, d'una situació d'infraciutadania que els condemna a tot tipus d'abusos i arbitrarietats, potenciats per un racisme social cada cop més estès i d'una legislació injusta i infranquejable.
Condemnats a la sobreexplotació, a la venda il·legal, a la prostitució, a la delinqüència, a les màfies, als abusos sexuals si ets dóna, a la falta de mínims recursos.
Procedents de països castigats per la misèria, la violència i la guerra, conseqüències d'un vell colonialisme que ara s'anomena "globalització" que a uns ens porta internet i a d'altres injustícies.
Alguns han traspassat la barrera que suposa donar la cara, amb la possibilitat de veure's deportats de retorn a milers de quilometres, després d'arriscats, costosos -i a vegades mortals- viatges d'arribada.
La societat de l'espectacle i el consum és veu sacsejada per aquesta dosi de realitat, de necessitats extremadament vitals i moltes de les reaccions recorden la fòbia antijueva de l'Alemanya nazi: "es pixen i defequen a les catedrals" s'arriba a escriure a cartes dels lectors als diaris (absurda fòbia racista antiàrab arrelada al històric inconscient dels pobles peninsulars?).
Mentrestant tot l'establishment, des dels que cobren per ordenar desallotjaments, muntar macroespectacles especulatius que són la cara més cínica de la hipocresia -el Fòrum de les Cultures??!!- fins als encarregats de gestionar la cara amable del sistema ... s'escandalitzen.
A la Catedral hi havia gent adulta, amb família a milers de quilometres, amb molts de problemes, reals i crus, amb totes les ganes de lluita i la por que provoquen la desesperació de la injustícia.

[Qui ha estat el difamador que ha dit allò de la brutícia, quan a més en un clar acte de provocació els van tancar per uns moments la porta d'accés als lavabos, segurament els mateixos guardes de seguretat del temple??!! Llavors de la criminalització i l'odi racista. (Com es pot denunciar això?)
Qui parla de manipulació usant els arguments més miserables del feixisme, quan només dos o tres activistes socials (un d'ells militant de la CGT i una altra, immigrant amb papers) fan poc més que fer de pont amb l'altra costat de la barrera i ajudar-los mínimament a coordinar tota aquesta RÃBIA CONTINGUDA?
Qui parla de desallotjaments modèlics (!) quan les males maneres i els conats de violència policial només van ser frenats pel nerviosisme i la por d'algú a qui la resistència a l'"autoritat" pot comportar caure més en el fons de la misèria del retorn?]

I tot per un estúpid tros de paper plastificat amb una foto idiota i una entrada a una base de dades, que et dona el dret de deixar de ser una NO-PERSONA- i passar a ser un subjecte de drets i obligacions, un CIUTADà en diuen i poder accedir al mateix que fem la resta, un treball amb un mínim de condicions per poder viure amb un M�NIM DE DIGNITAT.

Mireu als ulls d'aquesta gent i veureu la frustració. Mireu-los als ulls quan lluiten i veureu la immoralitat de la injustícia i la raó més clara, directa, no- politica i vital dels que realment són els desposseïts.

PAPERS PER TOTHOM, JA I ARA, CAP ESSER HUMà ÃS IL·LEGAL!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La no-societat
10 jun 2004
(d'un foro sindical intern, per aixo els carnets, m'he oblidat)
idees
10 jun 2004
com es pot denunciar a qui ha generat les informacions falses sobre pixades i bruticia?

sona massa tronat pensar en fer alguna cosa com una retornada de DNI's, quines possibilitats hi haurien, quins riscos?
a la mierda !!!
10 jun 2004
a la mierda, reaccinario, me la suda todo lo que puedas decir, dejame la libertad

a la mierda, raccionario, me la suda todo lo que puedas decir, dejame la libertad

..

te tengo que decir, que somos much*s mas, y vamos a ganar

a tu provocacion, se puede contestar, con mala hostia

a la mierda !!!

a la mierda !!!

a la mierda !!!
Colera camping CNT