Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: pobles i cultures vs poder i estats
El 13 de juny centenarsde taules sortiran al carrer per recollir l'opinió i per informar els ciutadans
10 jun 2004
Aquest cop, l’anomenada Consulta Social Europea (CSE) preguntarà sobre cinc qüestions concretes (la democràcia, la Constitució europea, la guerra, el mediambient i l’economia), tot i que hi haurà lloc per a preguntes locals en cada municipi.
Els moviments socials de l’Estat espanyol organitzaran el diumenge 13 de juny una consulta, coincidint amb les eleccions europees. Aquest cop, l’anomenada Consulta Social Europea (CSE) preguntarà sobre cinc qüestions concretes (la democràcia, la Constitució europea, la guerra, el mediambient i l’economia), tot i que hi haurà lloc per a preguntes locals en cada municipi.
Com sempre, Catalunya serà un puntal fort d’aquesta consulta. A Catalunya seran una quarentena els municipis que duran a terme la iniciativa, mentre que a l’Estat espanyol seran una seixantena més.

L’acció que farem aquest dijous a Les Rambles serà per poder oferir imatges de la Consulta abans del diumenge (sobretot per a diaris, revistes i televisions). A més, us donarem el dossier de premsa actualitzat, que us faciliti el seguiment d’aquesta complexa però provocativa campanya. En aquest dossier hi haurà la llista de localitats que realitzaran la Consulta, així com l’adreça d’alguns punts de Consulta, de manera que el diumenge 13 de juny pogueu visitar punts de Consulta directament.


La CSE us convoca a:

UNA ACCIÓ ESPECTACULAR

Dijous 10 de juny a les 19h00
A les Fonts de Canaletes
Rambles de Canaletes, BarcelonaContacte de premsa: Jordi Oriola, 665 241 781, joriola2 ARROBA pie.xtec.es
Pàgina web: www.consultaeuropea.org
Correu- e oficina: cat ARROBA consultaeuropea.org
Telèfon oficina: 93 268 38 50 (feiners de 19h30 a 21h)

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa