Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
09 jun 2004
Alerta ! Un virus nazi-sionista anomenat JAIM está enmerdant aquesta pagina...Per tal d'eliminar-ho : No fer ni cas de les seues penoses provocacions...¡Visca la Lluita d'el Poble Palestí !!!!
palestina.jpg
JAIM : un virus infiltrat que tan sols pot eliminar-s'en ignorant-ho.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
09 jun 2004
perquè tu no l'ignores, fins i tot li dediques una noticia.

Signat : ring ring
Re: Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
09 jun 2004
jaim president catalunya independent
Re: Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
09 jun 2004
muy bien, llamar a la gente nazi y sionista a la vez. muy bien quitarles el derecho de publicar.
que progre.
Re: Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
09 jun 2004
sis-plau no pugeu imatges en format bmp. es un format superpesat que no té compresió. he sustituit el bmp per la mateixa imatge en jpg, per cuestións d'ecología cibernetica (500 kb / 50kb)
Re: Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
09 jun 2004
els nazis son xenofobs kom gent ke publika koses sense sentit si no hem de fer kas al jaim perk li dedikes un espai akest nazi enkara se sentira mes orgullos
Re: Ha entrat una vacuna a Indymedia
09 jun 2004
gracies bactèria "progre-nazi "
Re: Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
09 jun 2004
Ets simplement un malalt provocador o realment ets qui pretens ser? Demostra-ho, si tant menyspreu tens a tothom no et costa gens fer-ho, milions d'israelians i palestins democrates no es mereixen l'espectacle d'odi que estas donant.
Re: Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
09 jun 2004
Ets simplement un malalt provocador o realment ets qui pretens ser? Demostra-ho, si tant menyspreu tens a tothom no et costa gens fer-ho, milions d'israelians i palestins democrates no es mereixen l'espectacle d'odi que estas donant. ---> tu llegeixes el que diuen els teus amiguets d'Indymedia ? l'espectacle d'odi el doneu vosaltres pallasset.

Per cert Israel , Tots els partits d'israel son demòcrates, inclosos els partits àrabs , cap ho és a la ANP ... A Israel un partit racista que hi havia que parlava de transgfer va ser ilegalitzat i part dels seus dirigents tancats. Així que millor et dediques a criar xapinyons que a dir parides
Re: Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
09 jun 2004
És compatible executar persones sense que hi hagi cap mena de judici amb la democràcia? És compatible castigar a algú per els crims comesos per uns altres? (demolició de cases de familars de suicides).

Si creus que sí, tenim conceptes mooolt diferents del que és la democràcia.
Re: Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
09 jun 2004
Llegeixo el que alguns esciuen a Indymedia, si vols dir que alguns transmeten el mateix odi que tú pero des del bàndol contrari ho has encertat.

Pero si aixó no t'agrada, per qué cada que escrius mires d'estendre aquest odi tot el que pots?

Al parlament israelià hi han un parell de partits minoritaris d'extrema dreta ultrareligiosa, que han estat condicionat fins ara, malauradament, la política del govern israelià del Likud. A aquest, el partit de Sharon, li calia el seu suport per assolir la majoría parlamentaria front l'esquerra israeliana.

Pero l'extremisme d'aquest parell de partits minoritaris ha arribat a cansar al mateix Likud. Va començar per fastiguejar el tercer soci de govern del Likud, el Shinui que és un partit de centre i laic, el seu líder va denunciar la violència de l'exèrcit als territoris ocupats perque li feien recordar el patiment de la seva àvia sota el nazisme.

Ara fins i tot en Sharon s'ha cansat d'aquesta gent i del seu fanatisme, i el parell de ministres de l'extrema dreta que hi havia al seu govern es possible que es vegin forçats a deixar-lo sino ho han fet ja.

Va ser un terrorista d'extrema dreta israelià qui va assassinar en Rabin, el primer ministre israelià que malgrat tots els obstacles i les limitacions va mirar d'entendre's amb els palestins. T'imagino més a prop d'aquest terrorista que dels centenars i centenars de milers d'israelians que fa un mes van concentrar-se a Tel-Aviv exigint la retirada dels Territoris Ocupats.

Es així?

Per cert, m'agraden els xampinyons pero molt més els rovellons... i pensant en tú ara mateix em grato els collons. Vale?

Per cert, encara no has demostrat ser qui pretens ser.
Re: Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
09 jun 2004
¡Viva la lucha del pueblo palestino..! Sí, eso grité yo durante muchos años hasta hace no demasiados. Eso fue cuando la lucha del pueblo palestino no sólo era por su territorio y por su soberanía sino también por su libertad, la libertad que sólo puede consistir en una sociedad justa, en una sociedad de iguales oportunidades para todos, en una sociedad progresista cuya ideología, digamos, constitucional, favorezca el desarrollo científico, la equitativa distribución de los bienes materiales y el avance social.

Pero esa no es ya, no es ahora, la lucha del pueblo palestino. La lucha del pueblo palestino ha sido secuestrada y vergonzosamente manipulada por una clerigalla islamista, ni un milímetro mejor que la sionista o la papista.

Ese Jaim no es más que una vulgar toxina -pienso que ni siquiera es lo que dice ser, sino un simple capullo con un buen nivel de información que se divierte provocando aquí y se debe caer de la silla al leer a los pican, yo incluido- que defiende, al menos de boquilla, una causa asquerosa, pero en absoluto menos vomitiva que la que sostienen todas estas putas cabras islámicas.

La solución de Oriente medio pasa por la liquidación de los curas de cada bando: ahorcar a los rabinos con las tripas de los imanes (o viceversa: el orden de los factores no altera el producto) y armar a ambos pueblos de un amplio socialismo político y vital (o sea que nada de sucedáneos del PSOE, por favor). Esa sería el arma que traería la paz, y la traería sin largas ni laboriosas negociaciones.

Y eso es todo lo que hay. Es así de complicado... y así de fácil.
Re: Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
09 jun 2004
No puc estar sino en desacord amb tu. Jo em pixo als altars cristians, als candelabros de les sinagogues i a les mesquites.

Però no confonguem les coses. Quan una lluita no troba sortida per un cantó la busca per un altra. Igual que l'aigua.

Si Palestina fos lliure, estaria totalment en contra dels imams i els grups religiosos (encara que respectaria les decisions del poble palestí, que és qui ha de decidir, no jo, ni tú tampoc). Però en la situació actual posar "peros" a la seva lluita pel tema religiós és tan absurd com posarli "peros" perquè les dones palestines porten vel. Quan es treguin el vel, defensaré els palestins ! Valenta posició revolucionària ! I molt confortable, vista desde aquí.

"Armar ambos pueblos de un amplio socialismo" ...Noi, tú que ets tan marxista (oi ?) t'oblides d'una llei fonamental del marxisme : no és lliure el poble que oprimeix un altre poble : així, com collons vols que els sionistes facin la revolució !. El socialisme per a Israel és inviable.

Els palestins ara mateix tampoc poden fer cap revolució socialista, senzillament perquè no tenen res a socialitzar : aigua, terres, costes ...Poden socialitzar els camps de refugiats, els llimoners i les oliveres dels patis de casa seva i poca cosa més.

Per això la lluita palestina, que sí que ha d'estar dirigida en la mesura del possible pels sector de treballadors més conscients, no pot ser altra cosa que interclassista. No s'hi juguen la preponderància o la supervivència de tal o tal altra sector social, sino la pura supervivència com a poble.

Amb imams o sense imams, visca la lluita del poble palestí.
Re: Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
09 jun 2004
Jaim :De pardals i enpardalats n'hi ha per arreu



Aquest fòrum és obert i tu no tens cap dret a pontificar de forma tan sapastre i gratuïta.

Hauries de demanar perdó públic de forma inmediata, per feixista
Re: Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
09 jun 2004
Jo no em pixo enlloc perque crec millor fer altres coses, alguns potser pensen que pixant als temples s'arreglen les coses pero no ho tinc gens clar. Em sembla molt bé que hi hagin cristians, musulmans i jueus pero sempre que no pretenguin imposar res a ningú. Aqui anem molt més enllà del vel de les dones palestines.

Parlem del dret del poble palestí a exercir el seu dret a la autodeteminació, de com fer perque assoleixi la seva independència i aturar alhora la violència dels dos bàndols que només aconsegueix desfermant encara més violència.

La independencia palestina és només qüestió de temps, tot i que és evident que quant més aviat millor. Els fonamentalistes religiosos a ambdos bàndols són, en aquest sentit, un obstacle.
buenas
09 jun 2004
En JAIM es un provocador i no ho dissimula.
Pero Said tu ets tonto o ets tonto?
Tot el dia fotent la txapa sobre les dinamiques del dialeg, l´esquerra israeliana i la pau es el cami de la pau...
No conec gent mes fonamentalista que els que tenen el pacifisme per religio.
Mén recordo d´un que em deia que els gitanos, ela gais i els jueus assassinats per Hitler no havien de resistir militarment, sino per exemple entregar-se en massa a les cameres de gas de tal manera que fossin una multitud que colapsessin els centres d´extermini nazi.

Conclusio: El pacifisme, tampoc el militarisme, es pot convertir en religio, perque sino acabes dient gilipollades com les teves.
Re: Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
09 jun 2004
una cosa es resistir militarment contra forçes armats de qualsevol tipus, una altre carregar-se indiscriminadament civils, només pel fet de pertenir al 'col.lectiu etnic/religios/...' del 'enemic'.

no'm considero pacifista, pero penso que amb accions armadas els palestins no arriben a enlloc. la força militar esta inequivocadament pel bandol dels israelians, els atacs només serveixen al estat israel com a justificació per a construir murs, derribar cases, fer 'incursions', tancar fronteres, montar controls, ...

parlant de religions, a indymedia veig clarament dominant el militarisme cuan es tracta el tema palestina
Re: Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
09 jun 2004
Què et fa creure que sigui pacifista? Perdona, lailolai, pero em fa l'efecte de que no entens gairebé res del que escric. El dret a l'autodeterminació em sembla tan legítim com el d'autodefensa. Mai he negat el dret dels palestins a defensar-se, pero al meu parer l'autodefensa no passa per convèncer nois perque es suiciden enmig d'un bar assassinant indiscriminadament a tothom que puguin. En especial quan aixó en realitat no fa més res més que enfortir la dreta israeliana amb la por de la gent.

Els combatents palestins em mereixen infinitament més respecte dels que demanen quanta més sang millor, pero sempre des de la seguretat que dona ser a milers de kilòmetres d'on es vessa aquesta sang -sabent que mai serà la teva- i amb la comoditat de fer-ho ben asseguts front un ordinador.

Tanmateix poder viure en pau, i en llibertat, em sembla que és l'objectiu dels palestins i de tothom arreu del món. Inclosos els israelians. Per aixó crec que, malgrat els extremistes religiosos a ambdos bàndols i dels que s'exciten amb la pudor de la sang, tenen un punt en comú molt bàsic des del que poden arribar a una mínima entesa mútua.

A tú potser et sembla ximple, pero si se t'ocurreix alguna forma millor per tal que els palestins assoleixin l'independència i s'acabin ja tants anys de patiment doncs la comentas i ja està.

Pero precisament perque aquesta lluita del poble palestí tingui sentit, perque el tingui tant sacrifici, trobo molt trist i injust que una colla de fanátics religiosos intentin ara apropiar-se-la. Només falta que aquesta es redueixi a una guerra religiosa, on una colla d'il.luminats imams i rabins condemnin als altres a ser exterminats... resultant en l'anihilació mútua entre palestins i israelians.

Potser sóc ximple, pero a mi aixó no m'agrada gens.
la toxina y su web
10 jun 2004
En está web Jaim tiene su propio foro para intoxicar
alecciona ahí a tus sionistas

http://es-israel.org/
Re: Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
10 jun 2004
VISCA PALESTINA

MORI EL SIONISME
Re: Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
10 jun 2004
Jo el que dic és que el tio de la foto d'adalt està que te cagas de bò. A veure si d'una puta vegada veiem persones y no tribus o religions. Que està morint peña, i me la suda el que pensin. Però si aquest tio se'l carreguen vaya pudada. I si un trosset de pà com aquest es carrega a un altre, llavors és que no era tan trosset de pà. Jo el que sí que veig és que des d'aquí es poden fer moltes coses, però que no tenim la més mínima intenció de fer-ho.

El més clar exemple són les manifestacions contra la guerra a Irak a tot l'Estat, les tropes que s'hi van enviar de totes formes, i les empreses que guañaran calés i calés a un país que ara és purament un lloc de recollida de materies primeres. I si no ho he entès massa malament, des d'España es tenen tropes instal·lades per allà, no??

I per últim: Jaim, ets genial. Els portes de putu cul, i la penya no para de pensar en tu... jeje... ets el putu amo. Qui s'atreveixi a negar-ho, l'ha cagat. Jo moltes vegades em disfresso de "ola soi un faxa garulo biba españa", i la veritat és que quasi mai la gent pren cap opció correcta com ignorar-me o fer que em fotin fora, sinó anar-me dient "censored" i més "censored", que no serveix de res, perquè mai aporten arguments nous... fins que em deprimeixo de veure que són gent tan simple i decideixo marxar pel meu propi peu, perquè veig que alguns van convencent-se de les tonteries que dic.

Així que t'ho dic, en sèrio: Pira ya i no rallis. Stà vist que els teus comentaris sense fonaments fan massa impacte, i la gent només sap dir que deixis d'escriure. Per mi, si ho creus realment, ets ximple, però stà clà que n'hi ha desenes que piquen.
Re: Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
10 jun 2004
Quan a dalt dic "I si no ho he entès massa malament, des d'España es tenen tropes instal·lades per allà, no??" em refereixo a Palestina. Però de debò que no ho tinc gaire clar.
Re: Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
10 jun 2004
Si que es una persona, i si no estigues tan bó com t'ho sembla? Llavors ja no t'interessaria tant com persona. Pero resulta que aquesta persona l'oprimeixen perque es palestina, perque s'oprimeix al poble palestí.

El jaim aquest es un imbecil, pero s'ha posat al nivell de molta gent que en el fons es igual.
Siscu...
10 jun 2004
Mira siscu, o jaim o com et vulguis dir: oi que ja tens la teva pàgina, doncs deixa d´emmerdar indymedia amb la teva immundícia. Ah! i recors a als de lleida.
Re: Ha entrat un Virus perillosament sionista a Indymedia
10 jun 2004
“L’analisis� d’en jaim, deixan’t de banda la seva visió reaccionaria, la manca de desplegament d’arguments i la falta de sensibilitat social envers (no ja del sofriment huma, aquest punt es comú, per molt que en diferent grau a la societat palestina i Israeliana) sinó a la falta de perspectives, de la població palestina tant econòmiques com socials. NO ÉS POT CALIFICAR SINÓ COM A MANIPULADOR.


A grans drets podríem deduir que intenta a tota costa introduir dos idees prefixades:

1r.Identificar els palestins àrabs amb l'islamisme.

-Aquest punt es totalment trasgiversador. A Cisjordania i Gaza, no nomès existeixen àrabs musulmans (i agnostics com a tot arreu), també existeix una important comunitat cristiana, que s'ha fet notar especialment al FPAP. De fet es conegut que els serveis secrets israelians, van estar al darrera de l'introducció Germans Musulmans (la llavor del que despres seria Hamas) als territoris ocupats (quan els fundamentalistes eren els bons, veure Rambo III), per debilitar l'influencia a la societat de l'esquerra socialista palestina representada per FPAP, FDAP...(i també entre cometes per Al-fatha (Arafat prové de una família de la oligarquia palestina).

Amb les seves ànsies de aconseguir aquest objectiu ni tans sols va duptar a manipular una noticia adjudicant al FPLP-CG una identitat islamista.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/95867



2n.Identificar Israel com una democràcia.

-Israel es un estat militarista i xovinista, a on la minoria àrab (a excepció dels drusos) que va sobreviure al procés de neteja ètnica, no te plenament reconegut els seus drets democràtics dins la societat israelita. Per tant l’estat sionista no pot ser qualificat de estat democràtic. Per cert a Israel també hi han un munt de partits fundamentalistes jueus (inclòs els podem trobar fins i tot al mateix govern), amb aquesta Jaim també ens a mentit al afirmar que a Israel tots els partits son democràtics.

De fet Israel, no es res mes que l'estat gendarme dels EEUU a la regió. A tall d'exemple l'intervenció militar (amb anglesos i francesos) a Egipte per impedir la nacionalització del canal de Suez i defensar els interessos econòmics Occidentals (llegeixis antigues potencies colonitzadores).




En conclusió la guerra es la prolongació de l’economia, i la pau les condicions imposades pel vencedor.

PAU ENTRE POBLES, GUERRA ENTRE CLASSES!
Palestina lliure, unida, laica i binacional!
Palestina Socialista !!!
Sindicato Sindicat