Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Ronaldhinho con los niños víctimas del terrorismo islámico-palestino
09 jun 2004
Ronaldinho Gaúcho, futbolista del Barça (Barcelona), autografió una cantidad de balones - y las envió al One Family Fund- destinada a niños víctimas del terrorismo.
Este fondo es un programa israelí que otorga asistencia económica y emocional a víctimas de acciones terroristas.
Ronaldinho dedicó cada pelota a un niño en particular, escribiéndoles mensajes de esperanza y deseos de pronto restablecimiento.
Mientras firmaba las pelotas, Ronaldinho declaró que “yo amo ayudar a los niños. He leído la historia de cada uno de ellos y es por eso que estoy haciendo lo que hago�.

En nom dels qui estimem la llibertat i volem un Estat palestí lliure i democràtic, moltes gràcies Ronaldinho.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ronaldhinho con los niños víctimas del terrorismo islámico-palestino
09 jun 2004
¿Cuáles son los niños que cuentan?
Un estudio establece que el asesinato de un niño israelí es 30 veces más importante en la cobertura del San Francisco Chronicle que el de un niño palestino

Alison Weir
If Americans Knew

Traducido para Rebelión por Germán Leyens

93 niños palestinos y 4 niños israelíes fueron matados durante los primeros seis meses de la actual insurrección.
Un reciente estudio de If Americans Knew (www.ifamericansknew.org) [Si los estadounidenses supieran] estableció que durante ese período, el San Francisco Chronicle informó en total cinco veces sobre la muerte de un niño palestino y seis veces sobre muertes de niños israelíes en sus titulares o en párrafos iniciales.
En otras palabras, el Chronicle consideró que todo asesinato de un niño israelí constituye una noticia, mientras que sólo un 5% de las muertes de niños palestinos recibe una cobertura equivalente.
Este modelo de distorsión es extremadamente inquietante. Al mencionar casi la misma cantidad de muertes de niños israelíes y palestinos en sus titulares o párrafos iniciales, el Chronicle sugiere una equivalencia en la cantidad de muertes de los dos grupos, siendo que en realidad fueron asesinados más de veinte veces más niños palestinos durante este período, más de un 90% de ellos antes de la muerte del primer niño israelí.
Los niños como objetivo
El hecho que el Chronicle no informe adecuadamente sobre el modelo militar israelí de asesinato de niños palestinos (más frecuentemente mediante tiros a la cabeza o al pecho), es particularmente inquietante a la luz de la creciente evidencia de que los militares israelíes tienen una política de considerar a los niños como objetivos.
Durante este período, niños palestinos fueron matados a un ritmo muy superior al de niños israelíes. Cerca de un tercio de los palestinos muertos (un 27%) tenían menos de 18 años, mientras que sólo un 6% de los israelíes muertos eran menores. Se podría considerar que el que los niños palestinos constituyan un porcentaje tan elevado de las muertes (así como de los heridos) debería constituir de por sí una noticia, no lo contrario.
Durante los primeros seis meses de la actual insurrección, numerosos informes de derechos humanos y artículos de investigación suministraron evidencia de una política de disparar contra niños palestinos - evidencia que nunca fue presentada en el Chronicle.
Por ejemplo, en el principal periódico israelí Ha'aretz (20 de noviembre de 2000), citaron a un francotirador israelí declarando a la periodista israelí Amira Hass que los oficiales militares habían instruido a los soldados que debían disparar a los niños: "De doce años arriba, ustedes pueden disparar. Es lo que nos dicen". (Escuché a reservistas del informe de Coraje para Rehusar declarando que se les dijo que dispararan contra lanzadores de piedras sin considerar su edad, Dorothy Naor, New Profile].
Aunque los militares israelíes afirmaron que permiten a sus soldados que disparen contra los palestinos sólo cuando sus vidas están en peligro, el tipo de heridas sugiere que los soldados israelíes tuvieron todo el tiempo del mundo para apuntar sus armas directamente a la víctima escogida. Por ejemplo, durante los primeros tres meses de la insurrección, 159 niños palestinos sufrieron heridas en los ojos a manos de los militares israelíes. (Ha'aretz Daily, 9 de julio de 2001)
Estos alarmantes indicios de que eligen como objetivos a los niños palestinos se sumaron a una cantidad extremadamente elevada de heridas. Según "Disparen para lisiar", (Village Voice, 2 de febrero de 2001) cinco meses después de comenzada la insurrección, 11.000 palestinos -casi todos sin armas- habían sufrido heridas graves, que en más de 1.500 casos causaron discapacidades permanentes.
El informe completo en inglés, está en www.IfAmericansKnew.org
Los redactores de The Chronicle se negaron a reunirse con If Americans Knew para discutir sus conclusiones.
Alison Weir
If Americans Knew
510-655-6384
3284 Adeline St., Suite B
Berkeley, CA 94703
Re: Ronaldhinho con los niños víctimas del terrorismo islámico-palestino
09 jun 2004
lee atentamente "jaim" no eres bienvenido...
Sionista de m....a!
Re: Ronaldhinho con los niños víctimas del terrorismo islámico-palestino
09 jun 2004
esos balones iran pa los niños israelís!
i pa los niños palestinos que???!!!!!
gracias jaim
09 jun 2004
cada vez me estoy reafirmando mas en el lado d l*s palestin*s. y especialmente gracias a la gente q postea articulos q desmontan tus mentiras.

si sigues asi acabaremos antisemitas!!
Mort al Sionisme
09 jun 2004
Esta molt be que Indymedia fomenti la llibertat despresio i tal...pero que el puto NaziSIonista aquest sempre penjanty la seces parides demagogiques fan mal en l'anima...
los soldados israelíes han matado deliberadamente a los niños
09 jun 2004
"Los grupos de derechos humanos han señalado que los soldados israelíes han matado deliberadamente a los niños como muestra el hecho de que la mayoría de los disparos que éstos últimos han recibido hayan sido dirigidos a la cabeza o pecho. Estos niños han sido tiroteados cuando lanzaban piedras a los soldados israelíes o cuando simplemente caminaban por la calle o se dirigían a la escuela."

De cómo Israel inventó la historia del "niño suicida"
http://www.rebelion.org/palestina/040414nino.htm
Re: Ronaldhinho con los niños víctimas del terrorismo islámico-palestino
09 jun 2004
La diferencia entre un nen palestí i un nen israelià és que el segón , els seus pares i dirigents politics no l'utilitizen com a mercaderia política. No menteixen amb les seves morts , no els paguen per a que s'explotin i puguin tenir ( 70 verges al paradís ) ¿Que collons deu fer un nen amb 70 verges ? Absurditats d'un règim presidit pel terrorista Arafat que fa que la gent normal ens facin llàstima uns nens usatas com a mercaderia ( viva o morta ) pels seus criminals dirigents.

El més llástimós és que els progre-nazis, el gruix dels individus que corren per indymedia , es preocupin més de Israel que uns nens israelians atacats per un terrorisme del qual com a nens no en tenen cap culpa. No hi ha diferenciaes entre un nen palestí i un nen israelià . Però si a un nen palestí li ensenyes que morir per Alà és bo ... llavors a aquest nen el condemnes a mort ¿ Ho enteneu? . Arribarà algun dia que aquests nenes jugaran a futbol en una Palestina lliure i democràtica , però no serà amb els criminasl que tenen ara de dirigients
Re: -
09 jun 2004
´

















































jaim escolta
PIM PAM PUM
Re: Ronaldhinho con los niños víctimas del terrorismo islámico-palestino
09 jun 2004
no hi ha diferències entre un nen palestí i un israelià, és cert:
el sionisme els fa créixer en l'odi a l'un i a l'altre
Re: Ronaldhinho con los niños víctimas del terrorismo islámico-palestino
09 jun 2004
jajajaja i en Sharon no és un dirigent criminal?? jaim ves a cagar; en aqesta vida ningú és un "sant", però això no són excuses per assessinar amb total impunitat a nens que l'únic qe fan es llençar pedres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KILL JAIM!
Bien por Ronaldinho
09 jun 2004
Los niños en Israel y los territorios ocupados están en la linea de fuego
Re: Ronaldhinho con los niños víctimas del terrorismo islámico-palestino
09 jun 2004
Envieu-li l'adreça d'un psiquiatre a Jaem's. Aquest jove sionista delire. Però el fundamentalisme sionista té cura.

Amic sionista,
Arafat és dels pocs dirigents nacionalistes i laics que queden. Els americans s'han ocupat d'eliminar-los i d'extendre el fonamentalisme islàmic, ara ho veiem a irak, perquè están contra els democrates i son servils, excepta rars casos, com sembla el d'en Bin Laden.

Jo pensavba que aquesta miserable mentira de les 70 verges del Pentagon, acabaría per a descreditar-los. Veig que no. Els serveix per a convencer i rentar el cervellet de pobres tipus i aixì, justifiquin els crims del israelins, les tortures, els assassinats contra gent indefensa i l'ocupació.
Ets un bon exemple de com es pot manipular i intoxicar a un xicot, amb bones intencions, inquiet perquè et passeixes per Indymedia, i defensor dels nens. Segueix escrivint. Ets un cas interesant de com es pot manipular a la gent i encegar-los.
Es interessant llegir les teves idees sionistes sense censura, defensant els crims i les barbaritats dels israelians de manera convençuda, i que et creguis que la culpa la té, evidentment, és clar, l'Arafat.
I que culpis a Arafat de que no hi hagi una Palestina lliure amb nens jugant a pilota (no firmades per en Ronaldinho).

Per palestina lliure avui. amicalment
Re: Ronaldhinho con los niños víctimas del terrorismo islámico-palestino
09 jun 2004
J.A.I.M = cesid
Re: Ronaldhinho con los niños víctimas del terrorismo islámico-palestino
09 jun 2004
Arafat és dels pocs dirigents nacionalistes i laics que queden ---> Si fos nacionalista ja tindria Estat , si fos Laic no sortiria resant a les mesquites ni fent el pamplines dient que vol anar a resar per nadal a la nativitat de betlejem.
Roba més del que parla , la seva "esposa y soposada filla no viuen a palestina , viuen a Europa amb 100.000 euros per mes que surten de l'ajuda a la ANP ... CORRUPTE CRIMINAL COM els PROGRE-NAZIS que el recolzen . Per això es pudreix i morirà com un gos reclòs a la Mukata

Al passarell que diu que el sionisme fa creixer l'odi a un i l'altra ( nens palestins i israelians ) . Haurien de saber :
a) 1.200.000 ciutadans israelians son àrabs israelians , és a dir ciutadans que no son jueus evidentment i que tenen reconeguts els seus drets , com perexemple la cooficialitat en TOT el territori del seu idioma.
b) el sionisme proposa un pais per al poble d'Israel no nega un país per las demés , ni tampoc un pais exclusivament per las jueus . Diferencia fonamental amb "llançar els jueus al mar" que encara està als estatuts de la OLP ( OAP )
GAMARUSOS !!!
Re: Ronaldhinho con los niños víctimas del terrorismo islámico-palestino
09 jun 2004
Eixe Jaim (Jaimito el Amante de Sharon)podría anar-s'en a fer la má i no fotre al personal...si l'Embaixada d'Israel li paga com a "agit-prop" esten aconseguint fer més anti-sionistes que mai...!
Re: Ronaldhinho con los niños víctimas del terrorismo islámico-palestino
09 jun 2004
el millor humor: jaim!!!

patètic humor--------> puffff
Re: Ronaldhinho con los niños víctimas del terrorismo islámico-palestino
09 jun 2004
J A I M = KUKUX KLAN
Re: Ronaldhinho con los niños víctimas del terrorismo islámico-palestino
09 jun 2004
poca imaginació que tenen els progre-nazis. Indymedia està ple de mediocres , judeofobos mediocres
Re: Ronaldhinho con los niños víctimas del terrorismo islámico-palestino
09 jun 2004
jaim x molta info. qe penjis i a sobre sense enllaços no ens faràs cambiar de "chaqueta"
Re: Ronaldhinho con los niños víctimas del terrorismo islámico-palestino
09 jun 2004
Destruir l'ultracatalanisme pro-palestí i el saddamisme català és un deure democràtic, per als espanyols. Doncs el diumenge tenim l'última oportunitat per fer-ho, fem-ho abans no sigui massa tard. L'ultracatalanisme monolingüístic i el saddamisme antiamericà ultimen ara un atac a les institucions pròpies europeees amb la finalitat de crear un context favorable a les seves reivindicacions totalitàries i separatistes, i tot amb l'ajuda inestimable del terrorisme islamista i l'antiamericana França, instigadores de la retirada de les tropes d'alliberament de l'Irac. Ara sé que els agents francesos, nació amb gtans interessos i molt xovinista, estan financiant ultranacionalistes progres-nazis,a el que els filocàtars anomenen l'espai occitano-català. Ara entenem tota la seva política extra-esquerranosa i catalufa, perquè a l'any 1939 van fugir a França de turisme revolucionari i el perquè admiraven tant el maig progre del 1968. En realitat volen convertir Catalunya en una província de França.

Alerta, doncs, per patriotisme, destruiu el catalanisme afrancesat ! Destruiu el saddamisme català!
Re: Ronaldhinho con los niños víctimas del terrorismo islámico-palestino
09 jun 2004
estas molt malalt...
S'han quedat a gust rentan-te el cervell d'akesta manera...
Segueix així que arribaràs molt lluny...
Re: Ronaldhinho con los niños víctimas del terrorismo islámico-palestino
09 jun 2004
jajajja , Vaja quin penjat el del post anterior que es fa passar per mi . Molt bo , pero no és meu. els del PP ja s'ho faran. A mi els indepentistes catalans no m'han fet res; és més el nacionalisme català és fins hi tot simpàtic pels qui hem fet l'esforç de parlar aquesta llengua. Jo no sóc ni espanyol ni català; aix´´i que ppero no cal que t'hi esforcis. Pero vaja el teu post és graciós.
Re: Ronaldhinho con los niños víctimas del terrorismo islámico-palestino
09 jun 2004
Encara algú es pren seriosament el malalt aquest?
Re: Ronaldhinho con los niños víctimas del terrorismo islámico-palestino
10 jun 2004
Yoesquemeparto...

Vaya penjadíssims. Lo fort del tema es la cacho llista de comentaris que hi hem fet...

Va, en referència a la notícia:

De puta mare. Clar que sí, que signi balons pels nens israelians, no em sigueu cabrons, peña, pobres xavals. Si els hi fa ilu, que gaudeixin de la vida.

Els nens Palestins, doncs, mira, si algú li porta balons al Ronaldinho y li explica la història dels nens, farà exactament el mateix. O us creieu potser que no és humà per ser fubolista??

I després, el post ha quedat molt claret, però per res està en contra dels pobres xavals d'Israel o els de Palestina. És una notícia més que parla dels desgraciats dels armats israelians que manifesten el seu odi de la forma més covard.

I al tipus aquest, no sé que collons li feu cas si no el tragueu. Ja s'ho farà. Pero no li copieu les contes per que sembli més gilipolles del que us sembla a vosaltres.
Sindicato Sindicat