Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
La CUP vol aturar Bracons
08 jun 2004
Aquest matí, candidats de la CUP de la Garrotxa, Toti Joanola, d'Osona, Pep Comeres,i el cap de llista, Jesús Artiola, han fet una roda de premsa en els terrenys de les obres del túnel de Bracons, a l'envista del forat i hi han desplegat una pancartaamb el lema "Aturem Bracons. Vota CUP".
bracons.jpg
Els representants de la candidatura han basat la seva compareixença davant dels mitjans que han cobert l'acció en tres eixos. Per una banda, la crítica al model de desenvolupament que malmet i menysté el territori, i que s'h demostrat igual amb el govern de CiU i amb el del Tripartit. Per una altra, en l'engany com a forma de fer política, com ha quedat demostrat per part del nou govern de la Generalitat que, mentre era a l'oposició reclamava la paralització i en el moment d'accedir al govern ha seguit el projecte. I finalment, el menyspreu democràtic, donat que a l'hora de prendre decisions ni s'ha tingut en compte l'opinió dels moviments socials ni s'ha parlat i debatut amb ells les línies a seguir.La CUP es presenta com l'alternativa nacional a aquesta manera de fer i es planteja dur a terme polítique sque potenciïn aquesta filosofia arreu dels Països Catalans. Obres del Túnel de Bracons, 8 de juny del 2004
Mira també:
http://www.cup-europees.org
http://www.llibertat.com/cup

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La CUP vol aturar Bracons
08 jun 2004
Bona foto, però llàstima que us la feu a una setmana de les europees, on sereu d´aqui a tres setmanes? us emplaço a repetir cada fot que us feu en els 15 dies de campanya, durant els 30 dies segünets!
Pel que veig, la CUP només són 4 persones, els 3 de la foto i el que la feia (o era un tripode amb temporitzador?).
Menys fotos i comunicats absurds i fora de lloc, i més lluitar.

PD: Com que suposo que algun, irritat contestarà aquest correu dient que ells ja hi eren a les marxes contra bracons, ja us dic ara, que amb aixó ja n´hi havia prou per fer entendre a la gent que la CUP està amb les lluites populars, no cal que cada persons, col·lectiu, partit, organització, cel·lula revolucionaria, torni al lloc de la mobilització per separat a fer-se la foto, en tot cas que hi torni per sabotejar-ne les obres o per aturar-les amb les vies legals que els poders que tinguin el hi permetí.
Menys fotos a Bracons! Més lluita als Torons. (que no vol dir res, pero lliga bastant bé!)
Re: La CUP vol aturar Bracons
08 jun 2004
Sr justet, la gent de les CUP som gent que treballem cada día als moviments socials, i que ara, també, volem obrir un front electoral. A veure si ens informem una mica abans de criticar.
una mica de vista
08 jun 2004
Suposo que votare les CUP, pero he de reconeixer que se´m passen les ganes quan veig aquestes noticies tant cutres...i en plan bombardeig.
Re: La CUP vol aturar Bracons
09 jun 2004
cutres són els governants q en campanya diuen una cosa i després fan una altra (com a Bracons), i feixistes els que estan amb Bush quan bombardeja Irak.
Re: La CUP vol aturar Bracons
09 jun 2004
el sr. justet es un botifler, visca les cup
Re: La CUP vol aturar Bracons
09 jun 2004
:: Divendres, 11 de juny :: 21,00 hores
Gràcia (Barcelonès)

Acte central de final de Campanya de la CUP

Parlaments: • Guim Pros • Roser Palol • Gonçal Bravo • Pep Comeres • Anna Gabriel • Xavi Oca • Jesús Artiola

I amb música a càrrec de: • Feliu ventura • Enric Herrerra • Marcel Casellas • Jaume Arnella • Xavier Sarrià • Francesc Ribera "Titot"

Lloc: CAT de la Vila de Gràcia, Travessera Sant Antoni núm. 6 (Barcelonès)
Re: La CUP vol aturar Bracons
09 jun 2004
definitivament, passaré de les cup a les eleccions, estic farta del bombardeig propagandístic que esteu fent a indymedia aquests dies.. definitivament.. amb això no sou tant diferents a la resta!
Re: La CUP vol aturar Bracons
09 jun 2004
torno a dir el mateix que he dit a l'altre post...

Aquí hi ha una gent que sempre ha de veure el cantó negatiu de les coses. Si es publiquen notícies, perquè es publiquen. Si no es publiquen, perquè no es publiquen.

No em sembla tan difícil d'entendre que és incontrolable aquest suposat "spam". És com aquests dies amb les tancades dels immigrants. Com que no hi ha cap organització vertical que doni ordres doncs es van publicar desenes de comentaris i notícies relacionades amb el tema, però ningú es va queixar. Això és semblant, però la reacció d'alguns és la contrària. Com li han de dir a un tio de Vilanova (per exemple) que no pengi la notícia de l'acte fet ahir ? S'ha de trucar a TOTES les persones que col.laboren amb la campanya ? O s'ha de trobar el telèfon de totes aquelles persones que simpatitzen amb l'esquerra independentista i que tenen ordinador i que, per tant, poden penjar una notícia a Indymedia ?

De debò que no ho entenc,
Re: La CUP vol aturar Bracons
09 jun 2004
ràpid, que vingui algú de la CUP amb una pancarta a fer-se una foto a la porta del meu curro demanant que em pugin el sou
Re: La CUP vol aturar Bracons
09 jun 2004
a:
http://www.elsud.org

hi ha més informació sobre el tunel de Bracons.
Re: La CUP vol aturar Bracons
09 jun 2004
A l´igonrant, imbècil, subnormal de turno que ha escrit el primer missatge m´agradaria preguntar-li qui es pensa que ha estat cada dia i cada minut i durant tots aquests anys a la plataforma contra el tunel de bracons?

Tú qui collons ets desgraciat? L´esquerra independentista, entre altres coses va participar activament a la candidatura Alternativa per la Garrotxa en defensa del territori i va treure regidors i regidores a Olot i a la majoria de poblets petits de la Garrotxa.

Què passa, però qui collons ets tú per dir si es poden o no fer una foto? I tant que poden, perquè ells, maulets, el casal independentista d´Olot, el casal independentista de Vic i les candidatures d´unitat popular de la garrotxa i osona s´han implicat en aquest tema com el que més.

A lluitar diu? No donguis lliçons a la gent de la garrotxa i d´osona del que és lluitar contra bracons i menys a la CUP, té collons la cosa.

És que atenció, analitzem!! una organització que està en aquesta història des del principi, que ha sigut clara, ferma, que ha aconseguit implicar-hi a moltíssima gent fins al punt de fer candidatures en defensa de bracons, que ha participat a les marxes, a les assamblees,.... i resulta que algú, el justet, que suposo que justet deu ser de cervell ve aquí i diu:

"menys fotos i a lluitar!"

vas a la Garrotxa i ho expliques ok? i aviam què et diuen campió!!

VISCA LA UNITAT POPULAR!
Re: La CUP vol aturar Bracons
09 jun 2004
Per cert, justet, si no anessis justet de cervell i coneguessis la Garrotxa sabries que aquesta candidatura d´alternativa per la Garrotxa que està integrada per la CUP va fer els següents resultats:

Beuda / 56 vots / 47,5% = 1 regidor

Mieres / 41 vots / 17,6% = 1 regidor

Olot / 1185 vots / 7,6% = 1 regidor

Sant Ferriol / 51 vots / 45,1% = 1 regidor

Santa Pau / 241 vots / 25,1% = 2 regidors

Tortellà / 79 vots / 15,2 % / 1 regidor

Vall d'en Bas / 178 vots / 10,3% = 1 regidor

Vall de Bianya / 115 vots / 14,5% = 1 regidor

Fes números, deies que les CUP eren 4 persones, i té 9 regidors a la Garrotxa....

A vegades, justet, quan es va justet d´informació més val callar i no fer el ridícul, si no et passa com a l´Acebes
Re: La CUP vol aturar Bracons
10 jun 2004
quins insults es gasta aquesta "Mireia"

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more