Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
NO AL JUDICI A MADRID. ABSOLUCIÓ JOVES GRACIENCS!
08 jun 2004
NO AL JUDICI A MADRID. ABSOLUCIÓ JOVES GRACIENCS!

La repressió colpeja de nou, hem de respondre a tots els atacs del poder dirigits a destruir les alternatives que proposa la classe treballadora per acabar amb l'explotació que pateix.
NO AL JUDICI A MADRID.
ABSOLUCIÓ JOVES GRACIENCS!

L’abril del 2002, tres joves de Gràcia van ser detinguts com a resultat d’un muntatge policial orquestrat des de la Delegació del Govern, en aquells moments presidida per Julia Garcia Valdecasas.
Proves falses, declaracions extretes sota tortura i intoxicació mediàtica són alguns dels elements d’aquest muntatge encaminat a criminalitzar i intentar desmobilitzar el jovent del barri, que treballa dia a dia per construir des des del barri de Gràcia un món millor. Però totes i tots sabem que lluitar pel que és just sovint molesta al poder.
Per si això no fos prou, el passat octubre (un any i mig després dels fets) el jutge, malgrat l’evident falta de proves, ha acceptat la demanda del fiscal de traslladar el cas a l’Audiència Nacional; entreveient-se les pressions de la Delegació del Govern darrera d’aquesta operació. L’Audiència Nacional, hereva directa del Tribunal de Orden Público (TOP) franquista, que va ordenar el tancament del diari basc Egunkaria... En aquest tribunal situat a Madrid, les sospites són proves, i les suposicions de la fiscalia fets consumats.
Per tot això exigim l’absolució dels encausats i us emplacem a que ens ajudeu a difondre aquesta nova manipulació mediàtico-policials, i ens doneu suport per aconseguir l’absolució d’aquests joves.

->Què pots fer?
-Signar el manifest, i si pertanys a alguna entitat, impulsar que aquesta també signi.
-col·locar-te una de les banderes que ha fet l’Assemblea de Joves de Gràcia al teu balcó o en algun lloc ben visible.
[Les pots recollir gratuïtament totes les tardes a la Barraqueta, carrer Virtut 14; al Casal Popular de Gràcia, carrer Ros de Olano 39; La Torna, carrer St Pere Màrtir; o a la CPF, carrer Vallfogona, de Barcelona].

-per a més informació:
antirepressiu (at) gracia.vilaweb.org

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more