Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Com si hagués tornat 30 anys enrere (pel que fa al país)
07 jun 2004
Tornem-hi, que no ha estat res!
No és que vulgui explicar les meves vivències, que no importen, però és que no són meves: ens afecten a tots.

Fa uns 30 anys era representant sindical d'una editorial, i participava cada setmana en unes reunions semiclandestines, en un despatx d'advocat laboralista. Muntàvem les CCOO d'Arts Gràfiques. CCOO ja existia de feia anys en els rams capdavanters, com Metall, Construcció, i altres. Però a Arts Gràfiques la cosa anava endarrerida. Teníem tota la sensació que estàvem encarrilant una cosa nova, que seria important en el futur.

Ara, amb les reunions quinzenals de la Xarxa contra el Tancament d'Empreses, tinc la sensació d'estar «tornant a començar». D'estar tornant a construir una cosa nova, que en el futur...

Quines putades de la vida!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Com si hagués tornat 30 anys enrere (pel que fa al país)
07 jun 2004
Amb tot el respecte del mon, estimat antoni crec que te ilusiones massa, la xarxa me sembla a mi, es un intent per parts de alguns de volem montar un altre sindicat (xiringuito)
Re: Com si hagués tornat 30 anys enrere (pel que fa al país)
07 jun 2004
Manel Márquez [2004-06-07 21:53:11]
Continuem amb la utopia

No cal que ho diguis Antoni d'això hi ha molts i moltes que en sabem unes quantes de putades... però com deia la meva avia mentre hi ha vida hi ha esperança!!!

A mi després de més de 20 anys a CCOO (1981) marxista heterodoxa fins la mèdul·la qui m'anava a dir que acabaria afiliat a un sindicat anarcosindicalista com la CGT i a més a més a retrobar el plaer de la conversa política social i sindical. I perquè no dir-ho a tenir el satisfacció de veure recuperar-se la CNT a Terrassa. Vure com gent jove dones i homes volem retre homenatge als lluitadors antifranquistes i antifeixistes que encara avui resisteixen i no s’han venut al capital ni ala monarquia.



Com podria dir-vos i convèncer que veig avui un renéixer de les idees anticapitalistes i les ganes d’unitat d’acció en moltes i moltes persones.



I qui ens anava adir que el grup de bojos que van muntar Ràdio Kaos el 1987 avui encara la veuríem funcionar i que tindríem un nou mitjà d’expressió internet (amb unes 3000-4000 vistes diàries) o­n poder explicar a tot el món en temps real el nostre pensament... o la nova ràdio per internet... Post scriptum radio



L’home i la dona es construeixen mitjançant el somnis i la utopia. I la utopia es el resultat de l’anàlisi i comprensió del passat en comparació amb el present i projectat en forma de desitjos per a el futur.



Be deixem-ho estar i a la lluita... cadascú a la seva trinxera!!!

www.kaosenlared.net
Sindicat Terrassa