Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: especulació i okupació
Judici civil al CSO Pati Blau (KNY)
07 jun 2004
Demà, dimarts 8 de juny a les 12h. sis persones seran jutjades en el judici civil al CSO Pati Blau (Cornellà de Llobregat).
Demà, dimarts 8 de juny a les 12h. sis persones seran jutjades en el judici civil al CSO Pati Blau (Cornellà de Llobregat).
Per aquest motiu, us convoquem a la concentració que tindrà lloc a la plaça Vic de Korneyà (al cantó de la Rambla, <M> i RENFE Cornellà) a les 11h. Perquè els Centres Socials Okupats són espais de creació i propagació de la cultura popular d'una forma autogestionada, no elitista i una eina de lluita política contra el pensament únic capitalista. Perquè les okupacions són una alternativa davant al problemàtica especulativa que pateixen les nostres ciutats, per obtenir un habitatge digna que actualment és inaccessible.
Si ens treuen la paraula, cridem.
Si ens agredeixen, defensem-nos.
Si no ens escolten, ataquem.
NO AL JUCIDI DEL CSO PATI BLAU
PERQUÈ NO CREIEM EN LA SEVA JUST�CIA, ARA I SEMPRE RESISTÈNCIA!
***
Mañana, martes 8 de Junio a las 12h. seis personas serán juzgadas en el juicio civil al CSO Pati Blau (Cornellà de Llobregat).
Por este motivo, os convocamos a la concentración que tendrá lugar en la plaza Vic de Korneyà (al lado de la Rambla, <M> i RENFE Cornellà) a las 11h. Porque los Centros Sociales Okupados son espacios de creación y propagación de la cultura popular de una forma autogestionada, no elitista y una herramienta de lucha política contra el pensamiento único capitalista. Porque las okupaciones son una alternativa frente la problemática especulativa que sufren nuestras ciudades, para obtener una vivienda digna que actualmente es inaccesible.
Si nos quitan la palabra, gritemos.
Si nos agreden, defendámonos.
Si no nos escuchan, ataquemos.
NO AL JUCIO DEL CSO PATI BLAU
PORQUE NO CREEMOS EN SU JUSTICIA, AHORA I SIEMPRE RESISTENCIA!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Judici civil al CSO Pati Blau (KNY)
08 jun 2004
Ànims companys/es del Pati

A Cornellà, Hostafrancs, Gràcia, RESISTÈNCIA!!!!
Sindicat Terrassa