Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: immigració
La CGT davant els tancaments d'immigrants
07 jun 2004
LA CGT DAVANT ELS TANCAMENTS D'IMMIGRANTS PRODUÃ?TS LA NIT DE DISSABTE

La CGT hem donat suport i participat en les mobilitzacions que s'han aprovat en les assemblees dels immigrants, i continuarem fent-lo mentre que no se'ls d'una solució per a regularitzar la seva situació. Sempre des de l'Assemblea "per a la Regularització Sense Condicions" s'ha propiciat el dialogo amb les administracions, les quals sempre han donat llargues per a no afrontar els problemes, o respostes sense contingut i on havia una falta de voluntat política per a tractar amb serietat un tema tan delicat i que afecta a tantes persones.
    L'administració sempre ha buscat com interlocutors a organitzacions i persones que sense cap suport dels immigrants en lluita, però fortament subvencionades i amb una dependència econòmica total, surten de “portaveusâ€? cada vegada que hi ha mobilitzacions, per a posicionar-se en contra, atorgant-se una interlocució que els immigrants no els donen, alguns representants valorats per les administracions, són rebutjats per les mateixes comunitats establertes des de fa temps a Catalunya, aquestes persones han resolt des de fa temps el seu problema personal i són utilitzades per a provocar confusió i intentar trencar les decisions preses en assemblees quan sol representen els seus interessos particulars.
    Denunciem la decisió de l'Administració d'utilitzar la policia quan s'havia acordat pels tancats a petició dels rectors l'abandó pacifico a les 9 hores del matí del diumenge, tant de la Catedral com de l'Església del Pi.
    Les declaracions del delegat del Govern parlant, que darrere dels tancaments estan "grups radicals" són una basta falsedat, que amaga la seva falta d'argument, i ens traslladen a èpoques recents, on, des de la delegació del govern es criminalitzava qualsevol mobilització o acció reivindicativa que contradigués la política establerta. El Senyor Rangel sap perfectament que el Producte Interior Brut d'aquest país comptabilitza el treball dels immigrants irregulars, com una dada de creixement econòmic, però en el moment que aquests immigrants sol·liciten la regularització, per tenir drets se'ls mana la policia, no té desaprofitament que declari Rangel "que se'ls duu a un atzucac o amb l'única sortida la seva deportació". O sigui que si treballen i produeixen per al país però no demanen drets no hi ha problema, si demanen papers els fem xantatge amb la deportació.
    Des de CGT demanem a les administracions i a la Delegació de Govern que siguin curosos en les seves declaracions, obrin vies de dialogo amb els quals legítimament representen als immigrants, que són les persones escollides en les seves assemblees, deixi d'usar organitzacions d'immigrants poc representatives i no es criminalitzi a les persones i organitzacions que de forma pública donem suport aquestes mobilitzacions, preses lliurement pels propis immigrants en les seves assemblees.
    Que tinguem punts de vista diferents no ens converteix en "perillosos radicals", o és les 10.000 persones que es van manifestar pacíficament per Barcelona són "perillosos delinqüents"? , quan fallen els argument i la legislació no serveix, cal buscar solucions sense criminalitzar.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La CGT davant els tancaments d'immigrants
07 jun 2004
Antes lo proponía en la columna de noticias. Ahora me dirijo a vosotros como cooganizadores de la mani del 19. ¿No podéis proponer a la Asamblea que acuda a vuestra mani de manera bien visible?
Re: La CGT davant els tancaments d'immigrants
07 jun 2004
En la mani del 19 hi ha de ser tothom i especialemtn les persones més precàries, que en aquest cas som els immigrants, que som tottes i tots.
Re: La CGT davant els tancaments d'immigrants
07 jun 2004
más o menos =

we in the CGT have given support and participation in the mobilisations which were approved by the assemblies of migrant workers, and we will continue to do so whilst there is no solution to regularise their situation. The Assembly for "regularisation without conditions" has always been open to dialogue with the administration, and sought to avoid problems, answers without questions? and where there has been a lack of political will to treat seriously on a delicate theme which effects so many.

The administration has always sought interlocutors from organisations and individuals who give support with the migrants in their struggle. But strongly funded and with a complete economic dependency on such, we see "spokespeople" emerge, every occasion there are demonstrations, to posit in contrary to the will of the migrants, articulating statements which the migrants have not authorised. Some represenatives valued by the administration, are rebuked by the same communities established some time in Catalonia, these people have for some time, their personal problems and are used to provoke confusion and an attmept to undo the decisions taken in assembly and only represent their own interests.
We denounce the decision of the Administration to use the police when there was an agreement to close the church and leave it pacifically at 09h00 Sunday morning. both Cathedral and Pi.

The declarations of the Government speaking of radical groups of the situation after the church was closed are a base falsification. --And bear more in common with recent times, when the delegation of the government criminalised any demonstration or action which contradicted the political establishment.
Mister Rangel, knows perfectly well that the GNP of this country is maintained with the labour of non regulated immigrants, and allows for economic growth, but at the moment that these migrants ask for regularisation, to claim their rights, they pass them to the police.
Rangel:- "que se'ls duu a un atzucac o amb l'única sortida la seva deportació".
[I really can't translate that]
So it follows that they (the migrants) who work and produce for the country, [( i produce irregular verbs)] and do not demand rights are not a problem, but if they do ask for papers, they are to be deported.
hay muchos mas extranjeros allí!

CGT asks of the administration and the delegation of the Government, that they consider their statements and open channels of dialgoue with those who legitimately represent the imigrants who are those people elected of their proper assembies, and to not to use immigrant organisations which are poorly representative, and not to criminalise persons or organisations to whose demonstrations and mobilisations which we in public form give support and press for freedom for those immigrants and their assemblies.
That we have different points of vision, does not convert us into "dangerous radicals" or the 10,000 persons who demonstrated pacifically are dangerous criminals. When the arguments fail, and legislation does not work, one must seek solutions without criminalisation.

************************
http://www.indymedia.ie
http://www.indymedia.ie/newswire.php?story_id=65406
Re: La CGT davant els tancaments d'immigrants
07 jun 2004
El Diego Arcos va estar entre els signants del manifest que es desentenia del tancament, al costat de totes les organitzacions domesticades pro-gubernamentals. El Casal Argentí va emetre un comunicat on es solidaritzava amb les reivindicacions, però desaconsellava cap tancament, amb un argument freudià, que convenia més obrir-se que tancar-se.
L'article del Punt l'he llegit i m'ha agradat. Però això no treu que Diego Arcos l'hagi pifiada alineant-se amb els buròcrates i traïdors.

Per cert, hi ha un altre Diego entre els signants. Un capullo anomenant Diego Rejón, ex-secretari general de CGT i pseudo-rojillo de merda que es presenta amb LI a les europees. Fa d'assessor, (cobrant, aquest sí, no com els companys i companyes de Papersxtothom) a una associació que tramita papers per immigrants. Una mafieta, vaja. Sempre al servei del capital. No vull dir que sigui responsable la CGT, però ho podrieu aclarir, què feia aquest cabronàs signant allà.
Re: La CGT davant els tancaments d'immigrants
08 jun 2004
Lo que hacia firmando no lo se, pero que no representa a la CGT seguro, ya se le pediran responsabilidades si a utilizado las siglas
Re: La CGT davant els tancaments d'immigrants
08 jun 2004
Rejon és de les coses més desagradables que et pots tirar a la cara en una assemblea. Il·luminat, intolerant, un punt de desequilibri mental, recepta típica d'estalinistes, no se com els companys de CGT permeten que personatges com aquests representin el seu sindicat, de veritat que no ho se. Seria més convenient que estès a l'UCE o a qualsevol secta d'aquestes.....
Re: La CGT davant els tancaments d'immigrants
08 jun 2004
No li queda gaire...
Re: La CGT davant els tancaments d'immigrants
08 jun 2004
que facil es pretender insultar sin argumentar nada, ya esta bien de resentidos anonimos que se dedican a meter merde e insultar
Re: La CGT davant els tancaments d'immigrants
08 jun 2004
Rejón està a la CGT perquè és un treballador i per tant hi pot ser, treballador i treballa sense arma, és clar, si no no hi podria ser. Això de la mafieta de l'assessoria estaria bé que ho expliqués qui ho ha dit perquè si no això és pitjor que la justícia burgesa, que ni dret de presumpció d'innocència hi ha ja. A mi le Rejon no em cau bé, per la seva manera d'actuar, pero cal argumentar els atacs si no això sembla el pati d'una escola i no crec que aquesta siguin la intenció del mitjà, a veure qui la diu més grossa. Si els m'ètodes que algú atribuexi a Rejon tinguessin repercussió en la casa se'l podria desqualificar, però això no passa i per tant cal no insultar d'aquestes maneres. Argumentacions són el que ens fan falta!, argumentacions!
Re: La CGT davant els tancaments d'immigrants
08 jun 2004
Ante las graves acusaciones aqui planteadas contra diego rejón, pediria a los denunciantes que publicaran el mencionado acuerdo, para como afiliado a la cgt poder actuar tal y como establecen los Estatutos de la Confederación para pedir responsabilidades.

Si me lo quereis enviar por email: malesaki ARROBA eresmas.com
Re: La CGT davant els tancaments d'immigrants
08 jun 2004
Hombre, como afiliado a la CGT me gustaria ver ese documento donde se supone que firma ese elemento llamado Rejón, porque si es cierto que ha actuado así desde luego lo está haciendo en contra de CGT que si que apoya a los inmigrantes. No seria la primera vez que ese individuo , que ahora seguramente estaria muy contento de ver cuanto se habla de él en este foro, nos mete en un lio. A mi que sea comunista o trosko o estalinista me la trae floja, lo que me jode es que no asuma que su influencia en CGT ya no existe y se dedique a tocarnos los cojones y a boicotearnos todo lo que puede porque a lo único que puede aspirar es a salir eurodiputado y seguir figurando ante aquellos que se creen a cualquiera. O sea, que si alguien puede demostrar que está actuando así, mas vale que nos lo demuestre ya porque no es justo tampoco acusar sin pruebas a nadie. Y que os quede claro , si está afiliado es uno mas , Rejón no es la CGT, no lo fue antes y ahora mucho menos.
Re: La CGT davant els tancaments d'immigrants
08 jun 2004
Ante las graves acusaciones aqui planteadas contra diego rejón, pediria a los denunciantes que publicaran el mencionado acuerdo, para como afiliado a la cgt poder actuar tal y como establecen los Estatutos de la Confederación para pedir responsabilidades.

Si me lo quereis enviar por email: malesaki ARROBA eresmas.com
Re: La CGT davant els tancaments d'immigrants
08 jun 2004
Rebot et toca moure fitxa em sembla, si no és cap vacilada esclar el que has dit.
Re: La CGT davant els tancaments d'immigrants
08 jun 2004
també s'està tirant merda sobre el Diego Arcos de forma totalment gratuïta... Indymedia és el lloc ideal per llençar pedres i amagar la mà (i la cara)
Re: La CGT davant els tancaments d'immigrants
08 jun 2004
A Dios pongo por testigo que publicaré les proves del que he dit. Aconseguiré el document amb les associacions que el van signar i aportaré dades sobre quines persones n'ostentaven la representació.
Vull que quedi ben clar que no he intentan atacar la CGT. Més aviat al contrari. Volia servir de revulsiu per totes aquelles persones que honradament i des de dintre, lluiten per fer de la cgt una eina de lluita. He pensat que aquests arguments representarien un arma important.
De totes maneres, els que sou de CGT podeu parlar amb el secretari d'acció social (Roque) que confirmarà el que us he dit aquí. No obstant, faré l'impossible per aportar les proves.

Salut.
Re: La CGT davant els tancaments d'immigrants
08 jun 2004
més que de revulsiu, repulsiu diria jo... tu mateix et desacredites, si de debó ho has fet pel que dius, fes-ho desde dins de CGT no llencis merda des de fora.
Re: La CGT davant els tancaments d'immigrants
11 jun 2004
pues ni repulsivo ni revulsivo; rebot tiene derecho a explicar lo que le de la gana; no hay que llevar en la sangre los genes de cgt o cnt o de cualquiera para expresar lo que a uno le parezca. El problema nunca debe ser quien ni como ni desde donde sino si las cosas que se afirman anonimamente son ciertas; es decir que el unico límite es la VERDAD y la única manera de plantearla es con pruebas.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more