Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
Signatures contra el fòrum-farsa
07 jun 2004
Desde el passat 9 de maig de 2004 s'està celebrant a Barcelona l'anomenat "Forum de les Cultures".
Els organitzadors han anunciat en reiterades ocasions que necessiten 5 milions i mig de visites per assolir l'equilibri pressupostari. En els primers 22 díes, nomès han assolit 339 mil visitants, desenes de milers dels cuals han entrat convidats per la organització per omplir el recinte i amagar el seu fracàs. Amb aquestes xifres es dificil que el Fòrum arribi amb prou feines als dos milions de visitants, dels que centenars de milers ho seràn per invitació.
Aixó fà preveure que la magnitud del dèficit d'explotació d'aquest aconteixement arribi a xifres exorbitants que malauradament hauràn de ser cobertes per els ciutadans de Barcelona via impostos.
La quantitat creixent de pobresa a la ciutat, on el nombre de famílies que viuen amb menys de 898 euros mensuals s'ha incrementat un 6% entre 1995 i 2000 amb les dramàtiques consequencies d'exclusió social creixent que comporten, permet pensar, entre d'altres motius, que sería irresponsable continuar allargant fins setembre un Fórum que nomès farà creixer les despeses de l'Ajuntament d'una manera gratuita i absurda, sino tambè una percepció cada cop mès extesa de que els nostres governants ho fàn cada cop mès d'esquenes als veritables interessos dels ciutadans.
L'Ajuntament de Barcelona tè tancant el Fórum i eliminant així el cost d'explotació i el dèficit que genera la oportunitat de demostrar que governa la ciutat per l'interes dels seus habitants i no sols per l'interès de satisfer vanitats inútils i resistències a reconèixer errors com ha estat el Fòrum, dedicant els recursos económics que es puguèssin generar per aquesta decissió a finalitats socials amb les quals si es defensarien realment els valors que aquest esdeveniment amb mès pena que glòria pretèn difondre.
Per tot aixó demano:
1) El tancament immediat del Forum de les Cultures 2004
2) La realització d'una auditoría rigurosa per establir el cost de les desviacions pressupostàries que s'han produit i el cost que l'incompliment de les previssions disparatades d'assistencia de visitants que els organitzadors del Forum havien fet ha generat a les arques municipals, i per extensió a tots els ciutadans

SIGNAR LA PETICIO

http://www.petitiononline.com/19654321/petition.html
Mira també:
http://www.petitiononline.com/19654321/petition.html
http://es.geocities.com/milongabcn/tancament.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Signatures contra el fòrum-farsa
07 jun 2004
Jo ja he signat, m' ha agradat el plantejament.

Et poso la dreça d' una mani virtual.

http://www.manifestacionvirtual.com/info.asp?cod=4556
Re: Signatures contra el fòrum-farsa
08 jun 2004
i que dimiteixin Maragall i Clos ¡¡¡¡¡
Sindicato Sindicat