Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Comunicat de suport als i a les immigrants en lluita
06 jun 2004
Comissió de premsa endavantpremsa ARROBA hotmail.com    
Telèfon : 659 81 34 17
ENDAVANT, Organització Socialista d’Alliberament Nacional.
Seu Nacional : C/ Virtut 14 (Barcelona)
http ://www.endavant.org

COMUNICAT DE PREMSA
Comunicat de suport als i a les immigrants en lluita

ENDAVANT, organització política de l´esquerra independentista, volem mostrar el nostre posicionament respecte els fets succeïts aquesta matinada en relació al desallotjament dels i de les immigrants tancades en 2 esglésies del centre de Barcelona, per demanar la seva regularització i per la derogació de la “LLei d´Estrangeria".
I per això manifestem el següent:

1)     Donem el nostre ple suport a la lluita que estan duent a terme els i les immigrants en la demanda d'una regularització sense condicions per a totes les persones immigrades que actualment viuen a l´Estat Espanyol. Cal destacar que als Països Catalans ja són 300.000 les persones que viuen en aquesta situació.

2)     Creiem necessari continuar les mobilitzacions i animem tothom a participar-hi, ja que les seves demandes són plenament legítimes.

3)     Condemnem la càrrega policial i la manera que té la Delegació del Govern al Principat per resoldre les protestes dels ciutadans i ciutadanes, ja que prefereix optar per la via represiva enlloc de resoldre els problemes que han motivat la tancada.

4)     Protestem i demanem la derogació de la “Llei d´Estrangeriaâ€?, per ser una llei antidemocràtica, que vulnera drets fonamentals de les persones, com poden ser el dret a la vaga o el dret a manifestar-se.

5)     Volem tornar a evidenciar el caràcter inhumà de la llei d´Estrangeria, aprovada pel PP, el PSOE i CIU, que permet mantenir en la precarietat més absoluta a les persones immigrants, afavorint que la classe empresarial augmenti els seus beneficis a costa d´explotar a aquestes persones.

També volem condemnar el paper cínic de CCOO i UGT que, mentre diuen ser d'esquerres i defensar les classes treballadores, han donat suport al desallotjament de les persones immigrades tancades. Així mateix, condemnem les paraules del president de la Generalitat del Principat en felicitar els responsables del desallotjament.

Per tot això, emplacem les classes populars catalanes a solidaritzar-se amb els i les immigrants en lluita, a participar en les protestes per aconseguir drets per a tothom, i de nou, posar en evidència que tot i el canvi de govern a l´Estat, la via repressivacontinua sent la seva manera de solucionar els problemes.

La lluita és l’únic camí!

Endavant, Organització Socialista d´Alliberament Nacional
Barcelona, 6 de juny de 2004

This work is in the public domain

Comentaris

Ajudar en Cap d'Any
20 des 2004
M'agradaria ajudar de forma altruista a alguna associació, ONG, .... q organitzi per cap d'any algun sopar per a indigents, immigrans i altra gent sense recursos. Però no se ben bé on adreçar-me.
Agrairia m'informesin.
Moltes gràcies i bones festes!
Sindicato Sindicat