Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
[imatges] PAPERS PER TOTHOM!!
06 jun 2004
img
bancos.jpg
foto1.jpg
foto4.jpg
foto6.jpg
manosalto.jpg
miracara.jpg
nenasale.jpg
polisdetras.jpg
viejo.jpg
img

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [imatges] PAPERS PER TOTHOM!!
06 jun 2004
Esta es la Barcelona Multicultural esta es la única salida para los hombres y mujeres de este planeta que busacn una vida mejor...ley y orden...la ley y el orden del capital!!!

No se pueden regularizat¡r atodos dicen los unos, hay que ser respetuoso con la leyes con las que nos hemos dotados insisten otros... pero mientras tanto miles y miles de personas escondidas como ratas... siendo hombres y mujeres libres.

La hipocresia de los poderosos y la indiferencia de muchos de los dominados hace de estos tiempos una época triste y gris. Noche y niebla!!!

Pero resistir, luchar e informar de que no todo está perdido es una buena forma de romper este cerco de silencio y de opulencia. Y mostrar al mundo que esta Barcelona 2004(como todas las cidades y pueblos del mundo dominado por la economía de mercado) es simplemente una miseria y una indignidad.

Digan lo que digan, pacten lo que pacten no nos convenceran de que este mundo basura que han construido y alimentan cada día no puede ser de otra forma.

Otro mundo es posible sin capitalismos!!!

Una batalla más en la guerra por un mundo libre de explotación!!!

Adelante combatientes!!!

Todos los frentes estan abiertos!!!
Una acció d´autèntic descrèdit
06 jun 2004
Ahir als noticiaris i avui per Internet, he pogut veure les imatges de l´ocupació de diversos temples a Barcelona per part d´Associacions d´Immigrants.
La justícia d´una reivindicació -la regularització d´aquells estrangers que desitgin viure i treballar honestament entre nosaltres- queda desdibuixada i perd crèdit social si hom l´acompanya d´actes de força sense legitimitat.
L´apropiació d´espais públics per a una finalitat particular aliena, és contrària al respecte que mereixen aquells que els utilitzen. Si la població autòctona es veu agredida en els seus símbols històrics per persones foranes, poca simpatia els tindrà. Pensarà que "hostes vingueren que de casa ens tragueren".

Vull remarcar que aquestes accions estan planificades per grups de gent, no immigrada, que cobren sous i subvencions per planificar intervencions tan espectaculars com inefectives. Penso especialment ara en la direcció d´associacions com "SOS Racisme", ben ubicades en l´Administració i nodrides per membres "alliberats" del PSC o ICV. Per cert, que quan arriba l´especulació del Fòrum, són els primers a presentar-s´hi per donar-li legitimitat.
Convindria que els immigrants poguessin reflexionar sobre els seus actes sense la interposició d´agents que només cerquen notorietat personal. Per al bé de tothom i per consideració a la societat catalana que els acull.
Re: [imatges] PAPERS PER TOTHOM!!
06 jun 2004
Sigui com sigui el tema el problema company/a es que hi ha milers de persones en situació il.legal!!! Això es simplement inhumà!!

El tema es com es tractem de solucionar aquestes situacions!!! I semnbla que res de res, que cascú se busqui la vida!!

Ahir a la tarda, vaig estar al meu poble, al meu barri amb uns amics que estan sense papers y que evidentment no van pujar a Barcelona. Però t'asseguro que el patimem que es pot veure als seus ulls no el veuràs en lloc.

Al marge de temes puntuals el que està clar es que cal fer alguna cosa per i amb aquestes persones y no només culpabilitzar-nos els uns als altres.

Aquí ja ens coneixem tots!!!

www.kaosenlared.net
Re: [imatges] PAPERS PER TOTHOM!!
06 jun 2004
Y no van pujar per cap problema ideológic, no sino simplement perque no ho sabien i perque simplemente estaven dedicats a sobreviure i amagar-se.

Noche y niebla!!!
Re: [imatges] PAPERS PER TOTHOM!!
06 jun 2004
claro, las victimas son las culpables.....y son manipuladas..... y se lo merecen....
símbolos autóctonos? personas foraneas? espacio publico apropiado? pues creo que a mi me toca ser autoctona y no me siento agredida sino por la violacion de un espacio libre por parte de los perros de la violencia legal.
Francesc
06 jun 2004
A Catalunya tenim tradicio de tancar-se a esglesies. Estudia una mica de historia.

Com saps que la gent tancada es maniplada? No sera que els mitjans de comunicació te han menjat el tarro? De on ve aixo?

Jo lo poc que he vist en directe es que les assemblees las fan ells, parlen ells i decideixen ells. Vas estar a cap esglesia? Qui te ha contat aixo?
Re: [imatges] PAPERS PER TOTHOM!!
06 jun 2004
Penso que la legitimitat de la lluita dels immigrants no es perd pel fet de fer una ocupació sense demanar permís, degut a que es troben en una situació limit.

En el que sí et dono la raó és que es perd "crèdit social" : les movilitzacions en contra de la llei d'estrangeria i per la regularització dels immigrants han anat perdent gas entre la població autòctona, i si al principi hi va haver una manifestació (any 2001 ? 2002 ?) on gairebé tothom era del país -uns 50.000-, ahir la "societat civil catalana" durant la mani era un eufemisme per encobrir a quatre gats malcomptats.

Està clar que els immigrants sense el suport dels treballadors autòctons no guanyaren mai, és més, si hi han topades, malentesos, enfrentaments ... el govern ho tindrà molt fàcil per a endurir la llei d'estrangeria sense generar una resposta social, i passar a la fase final de total impermeabilització de la frontera i de repatriació sense miraments (qui digui que "no se le pueden poner puertas al campo" s'equivoca, si els estats volen i disposessin del suport de les poblacions autòctones, es pot impermeabilitzar quasi perfectament, no diré com per a no donar idees).

Per tan, els immigrants han de dotar-se de formes de lluita que impliquin al conjunt de la classe treballadora i, més enllà de legitimitats, han de mesurar els seus actes per a no generar anti-cossos que acabarien donant lloc a un Le Pen.
una pista...
06 jun 2004
hablando con gente no inmigrante, me contaron que se habian mosqueado mucho con la huelga porque l*s paquistanies no cerraron los comercios y les dijeron que eran un*s vag*s. quiza tendrian que pensar en que igual que desde aqui se apoya su lucha y se les intenta entender, cuando aqui luchemos han de intentar tambien incorporarse porque por ejemplo en la huelga se estaba defendiendo los derechos de tod*s l*s trabajador*s.
Re: [imatges] PAPERS PER TOTHOM!!
06 jun 2004
Em sembla, Francesc, que SOS RACISME no hi té res a veure, la lluita l'ha portat endavant "Papeles para todos". Tan SOS RACISME com les federacions pel tema dels immigrants de CCOO i UGT, igual que la gent del PSC i de ICV, ahir no s'els va veure per enlloc.

De sindicats només hi havia alguna bandera de CGT, portada per immigrants. I d'organitzacions politiques només vaig veure una pancarta de Rojos i Roges, així com papers i revistes de En Lluita, El Militante, Lluita Internacionalista, Socialismo Libertario, Revolta Global i perdó per si m'en deixo algun.
Re: [imatges] PAPERS PER TOTHOM!!
06 jun 2004
Durant la vaga el spakistanis de Sants estaven tancat, a diferència dels bars d´autoctons, que a base de piquets van baixar persianes.
Evidentment, van obrir al cap de pocs minuts de marxar el piquet.
me lo contaron del raval
06 jun 2004
gente q habia estado en las movidas. naturalmente no qiero generalizar, si no q intentaba contar un caso q alguien q se lo curra mucho me conto q le habia pasado. y lo contaba mas q nada por si servia para entender algo.

me alegro d q en sants no fuese asi :)
Re: [imatges] PAPERS PER TOTHOM!!
06 jun 2004
i amb interessos comercials (bars, botigues) : és clar que no participaran en aquesta moguda, que es situa a l'extrema esquerra de tot el moviment dels immigrants.

Qui te un paper dirà : ara només faltaria que m'emboliquin en una ocupació no pactada d'una catedral, a veure si encara perdré el que m'he guanyat ...

D'altres : a mi em dispensen d'impostos a la botiga durant dos anys (i em deixen fer coses que als comerciants autòctons no els deixen). A veure si m'he de complicar la vida i el negoci per uns senyors que per comptes de fer com jo i tramitar degudament tots els papers entren ilegalment ...
Re: [imatges] PAPERS PER TOTHOM!!
06 jun 2004
Sorpresa, també hi han "burgesos" i "reformistes" entre els immigrants? El món esta ple de contradiccions i es molt complexe. Potser fa un parell d'anys van anar a les manifes pels papers, ara que ja tenen els seus i ara que tenen el que volien ja passen.
Re: [imatges] PAPERS PER TOTHOM!!
06 jun 2004
Durante la última vaga general, que hubo, en la vil.la de Gracia se cerro entorno al 75% de comercios.Pués os puedo asegurar que NINGUNO,absolutamente NINGUN establecimiento de comida libanesa cerro,y no solamente eso, si no que cuando unos pocos les reprochamos a algunos su "esquirolada" la respuesta que daban es ,que ellos estaban allí para trabajar y hacer dinero, y que no querian ni les interesaba nada político.Os aseguro que solo espero que venga otra vaga , por que os aseguro que esta purria no abrira si no es con cerrajero de urgencias.SOLIDARIDAD con los trabajadores inmigrantes si!Bastardos esquiroles autóctonos o inmigrantes fuera!!!
hay gente de todo en todos los grupos
06 jun 2004
no podemos decir que tod*s l*s catalan*s son buen*s ni de ningun grupo. es normal que sea asi. eso no supone que no nos solidaricemos con la injusticia y que seamos conscientes de que en otras culturas la jerarkia esta muy metida en la cultura. ¿como se puede cambiar esta forma de ver? para mi el camino es el ejemplo cotidiano y que vena quien se solidariza con ell*s. desde luego apartandoles y marginandoles esto no se cambia. tampoco digo que haya que ir de ilus*s.
Re: [imatges] PAPERS PER TOTHOM!!
06 jun 2004
Caldrà fer-les buscant un consens més ampli, en primer lloc entre els propis immigrants, i sens dubte intentant implicar els treballadors autòctons i els seus sindicats.

De lo contrari la lluita pot acabar com el rosari de l'aurora, no en victòria, sino en l'expulsió tot passant per la verneda.

Això vol dir que alguns plantejaments caldrà diluir-los. Els plantejaments actuals són molt bonics sobre el paper, però estan molt limitats.

Penso que el que ha dit el delegat del govern té una certa part de raó : "estan manipulats". No per motius electoralistes, com ell creu, però sí per motius ideològics per part de certs ex-trotskistes que dirigeixen el cotarro i que posen el llistó molt alt.

També és evident que el que ha dit Rangel, per molt en desacord que s'hi estigui, és una veritat com un temple : cap país europeu admeterà mai els papers per a tothom sense condicions de cap mena.

Aquesta lluita es podria guanyar si una part important de la població catalana, espanyola, europea hi estés a favor.

Però a qualsevol país d'Europa els fets parlen en contra d'això...

Caldrà estudiar la forma de plantejar-ho d'una forma més atractiva pel conjunt de la població.
Re: [imatges] PAPERS PER TOTHOM!!
06 jun 2004
Estic d'acord amb el comentari d'en Francesc que ocupant esglésies no es resol el problema apart de ser un destorb per als usuaris habituals dels temples. Cal una mica més de respecte per als llocs de culte, siguin cristians, musulmans, jueus, budistes o el que sigui.
Referent a la maniupulació, aquesta és molt clara: els immigrants sense papers es veuen moguts sovint per sindicats anarquistes que només volen merder o per buròcrates sindicals que còmodament cobren a fi de mes (em refereixo al CITE i a AMIC especialment).
La resolució dels papers per a tothom ara mateix és inviable vista la predisposició del Govern espanyol.
La millor sortida al problema és que es respecti el dret dels Països Catalans a fixar els seus propis contingents d'immigrants: mentre aix+o quedi en mans d'Espanya sabem el pa que s'hi dóna.
En el fons, els problemes d'immigració només els podrà resoldre un Estat català fort i amb autoritat per sobre de grupuscles esquerranosos.
La immigració: tenalla anticatalana
06 jun 2004
Vull donar suport a les darreres paraules escrites per en Mateu.
Catalunya com a nació no disposa dels instruments adequats per integrar i socialitzar en la llengua i la cultura catalanes els nouvinguts.
L´Estat espanyol n´és perfectament conscient i per això deriva el màxim nombre possible d´il.legals vers el nostre país (especialment hispanoparlants de Sud-amèrica). Al capdavall, l´efecte que produiran serà el mateix que causaren les autèntiques colonitzacions demogràfiques que haguérem de patir sota el franquisme, els anys 60.
Per fer "socialment acceptable" la nostra ocupació i destrucció planificades, els governs espanyols tenen en les associacions multiculturals, antiracistes i els sindicats i partits d´extrema esquerra un preuat instrument.
Quan hom defensa els interessos de la primera comunitat que cal defensar, la d´un mateix, aquests espanyolistes multiculturals corren a col.locar-te l´etiqueta de "reaccionari", "feixista" etc.Quan manquen arguments, llencen la desqualificació.
Doncs bé. No vull arronsar-me davant els mots. Si la defensa de Catalunya, de la seva llengua, el seu ésser nacional i políticament, l´objectiu de la independència, és titllat de "feixista", doncs "feixista" seré.
Homes com en Francesc Macià, en Miquel Badia, Batista i Roca, Josep Dencàs o més recentmenten Josep Planchart ja reberen aquesta ignomínia.

VISCA CATALUNYA LLIURE D´ESPANYOLS I COMUNISTES!!!
Re: [imatges] PAPERS PER TOTHOM!!
06 jun 2004
si ,que si, bonito,churry,¿quién te quiere a ti? lo que tu quieras, corason, más?, venga,que si tu eres feliz, yo soy feliz
ya vale d trofeos medievales!!!!!!
06 jun 2004
Fransesc...

no ves donde estas? no ves quien eres? no ves q eres parte y no eres independiente?

piensa global i actua lokal!!


pero en la direccion q toca!!!!!!!!!!!!!!!!
no se salvara asi la cultura catalana (q me gusta mucho).

EspaÑa se ha impuesto muchas veces sobre Catalunya. ¿Vas ha repetir las mismas formas de imposicion e imperialismo? ¿vas a ser un dictador?¿vas a ser com ells?.......

diuen q la gent q reu maltractaments acaba maltractan als fills... tenim l'eixemple d israel i els jueus despres d tant d patir... mira q fan amb els palestins....

el problema son les multinacionals... desprerta!!!!
Desperteu!
07 jun 2004
Desperteu vosaltres!!
A què ve que la immigració descontrolada hagi d'anar a parar justament al nostre territori nacional? Com és que això no passa en d'altres indrets de l'Estat Espanyol? Qui vol que la societat catalana perdi cohesió social?
Re: [imatges] PAPERS PER TOTHOM!!
07 jun 2004
els àrabs són persones, i demanen papers per poder menjar.

trobo molt bé el que fan els àrabs i molt malament que la policia nazi, els maltracti.

tots els catalans contra el feixisme i la covardia dels polítics

p.d. prova de menjar cus-cus, i lluita contra les injustícies que pateixen els teus conciutadans.

Visca la Tolerància!
Sindicato Sindicat