Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: pobles i cultures vs poder i estats
Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
Gandhi deia:
"No hi ha camis per la pau, la pau és el camí"
Doncs be, salvant les distàncies, els independentistes hauríem d'adaptar aquesta frase a la nostra lluita:
"No hi ha camins per a la Independència, la Independència és el camí"

I es que uns ja n'estem farts de les tàctiques d'aquests autoanomenats independentistes, que dònen com a vàlides repúbliques espanyoles, pactes amb el PSOE-PP o qui fagi falta, reformes constitucionals i estatutàries, etc...
Com deia en ferestec, no hi ha encaix possible amb Ecspanya, i l'única política independentista és aquella que treballar des del primer dia, per l'autodeterminació dels Països Catalans i deixa de banda estratègies federalistes, possibilistes o fins i tot populistes.

Cal un independentisme sense complexos, que treballi en una única direcció clara, perque ara i sempre, sigui on sigui i parlis amb qui parlis, no busquis els camins cap a la independència, ja que:
"La Independència és el camí!"

Per l'alliberament nacional, social i personal del poble català, camina cap a la independència dels Països Catalans.

Com deia Endavant, la lluita és l'únic camí!


--------------------------------------------------------------------------------

SI LA TV ES VOSTRE, EL CARRER ÉS NOSTRE!!
Un bocí de lluita, a cada racó dels Països Catalans!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
Des de la CUP manifestem la nostra voluntat de lluitar per
dos objectius fonamentals:
Volem una altra europa.
No a aquesta constitució europea.
L’Europa que ens volen imposar amb l’aprovació de la
Constitució europea no és un marc polític on el poble català
es pugui sentir respectat i representat. És l’Europa dels Estats
i dels grans interessos capitalistes que es riu del poble treballador,
continua la destrucció del medi ambient i desenvolupa el
militarisme i l’integrisme dels estats, tot convertint el continent
europeu en una mena de fortificació insolidària i elitista.
Una altra Europa és possible, basada en el respecte als pobles
i a les nacions i les seves llengües i en la igualtat social i la
solidaritat internacional. No hem de deixar que la Constitució
europea es pugui convertir impunement en una altra presó de
pobles com ho han estat les nefastes constitucions espanyola
i francesa. Hem d’impedir que això sigui així i fer-hi sentir amb
força la nostra oposició.

Volem fer conèixer a Europa i al món l'existència dels
Països Catalans com a poble lliure i solidari.
Votar la cup ha de ser la nostra manera de fer conèixer a Europa
i al món l’existència del poble català, de les seves reivindicacions
nacionals i també de la seva voluntat de construir una societat
lliure, justa i solidària tal com ho ha demostrat llargament en
les seves lluites i mobilitzacions.


Esteu tots convidats i convidades als actes convocats a totes les comarques.

També esteu convidats/des a votar; però, sobretot, tenim el deure de lluitar dia a dia pel que volem; deixem-los ben clar que no seguiran fent de les seues... no en el nostre nom.

Salut.


Mira també:
http://www.cup-europees.org
http://www.llibertat.com/cup
La nostra manca de credibilitat
06 jun 2004
Allò que "cortsenc" expressa en el seu comentari, és el que pensem de debò els qui anhelem el futur d´una Nació Catalana lliure i unificada.
Ara bé, quina és la credibilitat que poden oferir les alternatives independentistes presents?. Fa massa anys que assistim a picabaralles personals que han causat un gran cansament i frustració. En aquestes eleccions europees encara les visualitzem: les dues candidatures de la CUP i Estat Català separades.
A més a més, i això és més important, els grups independentistes resten associats a estètiques, indumentàries, i pràctiques socials dissolvents (la defensa de l´anomenada "okupació", de la immigració sense acotament, les drogues,l´homosexualitat, l´avortament etc.).
En definitiva, no podem esperar el sacrifici dels catalans per la llibertat nacional, per patriotisme, si preconitzem un comportament hedonista i relaxat. La moral de lluita i de combat neix d´altres camins molt diferents: referències a un Ideal Transcendent, sentit de comunitat nacional (no de pertinença a tribu social), pràctica de l´autodisciplina, l´esport, observança de la jerarquia etc.
Els patriotes que els anys 30 conformaren l´Estat Català històric, Nosaltres Sols o Palestra ens donaren un exemple adequat. La vida d´en Miquel Badia, assassinat per l´espanyolisme destructiu que representa l´anarquisme, n´és la millor mostra.
És aquest el nostre camí?.
Pensem-hi.
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
ala es gran
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
¿No os cansais siempre de decir lo mismo?
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
Totalment d'acord amb en Francesc: ja n'estem tips de l'estètica i els comportaments etílico-porrers dels independentistes actuals.
Si el que debò importa és la Pàtria catalana, cal tenir uns comportaments ètics a to amb l'elevat Ideal.
Orgull i honor!!

Poder i Glòria!!
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
vaja fatxes
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
francesc: parles de manca de credibilitat de la CUP, quan qui no té credibilitat davant la societat són els politics professionals.

Sobre el tema d´Estat Català, crec que són ganes d´enrredar el que tens.

i sobre això que escrius que ""els grups independentistes resten associats a estètiques, indumentàries, i pràctiques socials dissolvents (la defensa de l´anomenada "okupació", de la immigració sense acotament, les drogues,l´homosexualitat, l´avortament etc.)"", comentar-te que les CUP són un referent polític de l´esquerra independentista i que la defensa dels espais autogestionats, els drets dels treballadors inmigrants, la legalització de les drogues, els drets de la dona... (que en cap cas, són pràctiques dissolvents)és el que pot diferenciar a uns, dels partits polítics i dels fatxes, i/o ments tancades com la teva.
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
Y de paso podriais salir a apalear a unos cuantos inmigrantes andaluces y extremeños, que son una pérfida raza invasora q está echando a perder la Gloriosa y Noble Raza Catalana. Os decis de izquierdas, pero, como dijo Albert Boadella, como van a ser de izquierdas peña que no acepta que haya una diversidad cultural. Y en vuestro caso e radical, porque Cataluña, sin la mano de obra inmigrante, no sería lo que es hoy en dia. Por eso recordais un poco al malo de aquella peli de Martin Scorsese llamada Gans of New York. El malo de esa peli (muy bien interpretado por Daniel Day-Lewis) era una ultranacionalista yanki que, en el siglo XIX, no toleraba que todos los dias llegasen a New York barcos repletos de Italianos, Irlandeses, hispanos, chinos o polacos, que al fin y al cabo venian pa buscarse la vida porque en sus paises de origen no podian salir adelante. Gracias a todo eso, se puede advertir que New york es hoy en dia una ciudad plural, con una diversidad plural del copon, en resumen, el mestizaje elevado a la quinta potencia. Yo lo creo es que Cataluña se quiere separar porque a su burguesía no le gusta la idea de la solidaridad interterritorial, ya que asi no pueden hacer sus txantxullos trankilamente. Por tanto la burguesia Catalana se monta una movida txunga y claro, hay gente (por suerte, una minoria)que pica y se pone a decir burradas de paises raros, que existieron allá por tiempos de maricastaña. EVOLUCIONAD, COÃO!!!
PD: no me hagais reir con eso de que España censura vuestra lengua, pq el Catalán es cooficial. Tan cooficial, que al que le salga de los "collons" tambien puede hablar la otra lengua, que es el castellano. Yo personalmente si viviera en Cataluña procuraria aprender el catalán, pero hay gente que no tiene tiempo, al estar muy ocupados llevando vuestros taxis, poniendoos cañas o levantando los muros de pisos con los que luego especulará un señorito catalan, un representante de esa burguesia cuyos consejos tan bien (y tan ovejilmente) seguís.
MÃ?S INTERNACIONALISMO Y MENOS INTERNACIONALISMO, COPÃN!!! QUE EL NACIONALISMO ES UN INVENTO DE LA BURGUESÃ?A PA ENFRENTARNOS A LOS EXPLOTADOS ENTRE SÃ?!!! O PENSAIS QUE CON LA INDEPENDENCIA YA LO TENDREIS TODO ECHO? si es asi, es que formais parte de la PUTA Y ASQUEROSA BURGUESIA CATALANA.
despertad, coño, despertad
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
por cierto, una curiosidad: JERC (JOVES SEGUIDORS DE CAROD) se parece muxo al temino angloamericano "JERK", que significa masturbación. lo que me hace pensar que los catxorritos de Carod-Rovira arrastran una auténtica PAJA MENTAL.
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
felix, eres un cínico, pero no sabes leer o que?
burro
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA! = CATALUNYA, UNA, GRAN I LLIURE
06 jun 2004
jo estic d'acord amb felix. payusos catalans parlant de paisos catalans. revivem a Jaume I Conqueridor?¿ juasjuas. parlem d'internaçionalisme, collons
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
Extremeño, puede q haya nacionalistas q no se metan con los andaluces, xo por lo general y los q yo conozco (algunos, amigos mios, por desgracia) se meten con q los andaluces no hablen catalá, parafraseando al "insigne" Josep Lluis, caudillo "per la gracia de Deu i la Moreneta". yo lo unico q digo es q se piense bien a kien beneficia la independencia. Al poble llano, está claro q no, pq continuareis con un gobierno burgués q os tocará igualmente los collons. si yo estaría d acuerdo con que el pueblo catalán vote por si quieren independizarse, o por el contrario quieren seguir dentro de españa, aunq a mi personalmente, ya lo digo, m parece una tonteria eso de la independencia.
PD: por qué m llamas cinico?¿ no lo entiendo
Re: ZAPATERO ESTAS ACABADO
06 jun 2004
VOTA PP, PASALO
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
No hi haurà Independència sense revolució!
Això de que la independència només servirà per instaurar un estat governat per burgesos catalans NO és cert!, o com a mínim jo no mouré ni un sol dit per assolir això...
Ja n'estic fart de típics tòpics!

INDEPENDÈNCIA i SOCIALISME LLIBERTARI!
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
"Felix" = "Francesc" o també "Francesc" = "Felix", i també la resta de comentaris basura repetint els més rancis tòpics del nacionalisme espanyol contra els catalans.

Un exemple perfecte, i molt còmic, d'intent de provocació a Indymedia. Aixó si que es una pèrdua de temps i d'espai per Indymedia.

A la merda el seu malaltís odi.
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
BASTA YA DE BASURA FASCISTA!, ENTRE LOS DE ESTAT CATALA, Y LOS ANARKO-FACHAS-GILLIPOLLAS, ME TENEIS HASTA LOS COJONES!MORT A L´ESTAT!,MORT AL CAPITAL!VISCA LA ANARQUIA! Firma: un anarquista no fascista.
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
de nacionalismo español nada, monada. Es q aki n'Asturies la xente de izquierdas tenemos coses meyor q reivindicar q la independencia. yo no defiendo ningún tipo de nacionales, sólo digo q una federacíón formada x toes les naciones q formen España responderá meyor a munches problemes(la unión fae la fuerza). La cuestion nun ye la independencia, sino la revolución. parece tópico, pero ye así. L'Estau(el stado),seguira siendo burgués mentantu nun haya revolución, q tamien ye una independencia, pero ye la independencia de la clase obrera frente a la burguesia. sonará dogmatico, incluso dificil de llevar a cabo, pero yo lo unico q digo ye que ye l'unicu camín. d toes formes, el derechu a la autodeterminacion ha d ser un llibre derechu, xo meyor echai a unos vistazos (meyor lleelo con atención, muncha atención) lo que dcia LENIN
sobre la autodeterminación de los pueblos. lenin lo podrá explicar mejor q yo. así q ala, a leer, q falta fae en un mundu donde la tele dice q llueve y resulta q lo q pasa ye que nos tan mexando encima. en cuanto a Indymedia, yo non la kiero prvocar. yo doy la mi opinión en un mediu independiente, porque ta bien q haya coses así pa poder expresase con libertad, y ye un buen foru de opinión escontra la monopolización mediática. yo expongo llibremnt la mi opinión q a lo meyor non ye, nin la tuya, nin la del otru, PERO YE LA MI OPINIÓN!! o ye q la tu opinión ("llibre", non lo duldo) ye q nun pue haber llibertad d'xpresión. como se nos peguen los vicios de la burguesía, vamos d culo
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
MILITANTS DE LES JERC:

NO FEU LA FEINA BRUTA DEL VOSTRE PARTIT. SI NO CREIEU EN AQUESTA CONSTITUCIÓ EUROPEA DONEU SUPORT A QUI REALMENT LA REBUTJA, NO NOMÉS PERQUÈ NO INCLOU LA NOSTRA LLENGUA, SINÓ PERQUÈ TÉ MOLTS DÈFICITS EN MATÈRIES SOCIALS I ECOLÒGIQUES I EL MÉS IMPORTANT DE TOT: ENS ESBORRA DEL MAPA!!!

PER DIGNITAT: VOTEU CUP!
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
Mestre, si tas cansau de tópicos, kítate primero los tuyos en relación a todo lo q suene a español.Cafres non los hay solo n España, tamién los hay n catalunya, y en francia, y en USA. Echate una siesta a ver si llueu razones meyor
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
Este Felix se ha transformado en "asturianu" sólo como pretexto para vomitar sus prejuicios de nacionalista español. No sólo no cuela sino que además es triste, para los asturianos, que la cultura asturiana sea usada por algunos para eso. Los asturianos no se lo merecen, y los catalanes tampoco ya que les hemos dado todo nuestro apoyo en sus luchas.

En sus luchas por el reconocimiento de su cultura ante el estado y el nacionalismo español y, también, en sus duras luchas en los astilleros y en la industria naval en conjunto. Las que se explican bastante bien en la película "Los lunes al sol".

Tú, al contrario, sólo vienes a darnos lecciones sobre lo que podemos o no podemos hacer y a escribir mentiras chorras como que los catalanes roban a los asturianos, por ejemplo en tu supuesto caso, aunque el rey y el estado que se han gastado 21 millones de euros -5 mil millones de pesetas!!- en la Letiboda no son catalanes sino españoles.

Por cierto, el principe Felipe es "príncipe de Asturias"... Si quieres solidaridad reclámala en Madrid y no le sigas el juego al nacionalismo español que usa la demagogia para confundir a algunos como tú. Para que no os fijeis en los verdaderos ladrones, para que puedan seguir robando como el otro día en la boda. Si aquí alguién roba es el estado español, y nos roba también a los catalanes.

Lo mejor es que hablas de diversidad cultural como si nosotros no fueramos parte de esta. Cuando los catalanes somos parte de la diversidad cultural y nacional del mundo por la que tanto te dices preocuparte, con el mismo derecho de existir como cualquier otra.

Para convivir de igual a igual, ¿esto es una amenaza? Si, para los que pretenden vivir en un estado con una sola lengua y culturas junto a los restos de las otras como curiosidad. Si es verdad que te preocupa tanto la diversidad deberías dar todo tu apoyo a las culturas catalana, vasca y gallega. Que contribuyen en su medida, con su existencia, a que esta diversidad exista realmente.

Pese a los intentos de hacerlas desaparecer, pese a que todavía las leyes del estado español las reprimen. Como se ha comprobado en el parlamento español hace un par de dias, como se comprueba en todos los prejuicios que tantos tienen sobre cualquier lengua que no sea la española.

¿Asi que para tí precisamente en los Països Catalans el catalán no es diversidad cultural? Y si no lo es aquí, ¿donde lo será? ¿En Asturies quizas?

Dices que no te interesa la independencia, me parece muy respetable lo que opines sobre la independencia de Asturies. ¿Pero no deberías discutirlo con independentistas asturianos? No es precisamente desde Catalunya que nos creemos con el derecho a decidir como deben de vivir los asturianos o o cualquiera. No será desde aquí que os digan lo que podeis o no podeis hacer.

Pero a nosotros siempre nos han venido a decirnos como vivir e incluso en que lengua hablar, muchas veces con ejércitos y con violencia. Respetanos, simplemente eso.
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
Félix. he dit jo poser que no hi hagin cafres a catalunya? és la meva darrera "aportació" a aquest ridícul debat

Mort al burgés (Sigui català, espanyol o de mart!)...quants cops serà necessari repetir-ho...
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
Cansa força sentir comentaris lerrouxistes en un espai com és indymedia. A la burgesia catalana no li ha interessat mai la independència de la nostra tera, repassem-ho, de Cambó a Artur Mas, fan servir la bandereta per a intentar manar a Madrid (pels seus interessos de classe) intentant enredar als treballadors catalans amb propostes interclassistes que han fet molt de mal per a la construció d'un autèntic moviment català d'alliberament nacional. En canvi, gent com "el noi del sucre" representen la unitat entre els anhels de justícia social i nacional, doncs tan exacrables són les jerarquies entre nacions com entre persones. Ara bé, m'agradaria que l'independentisme no caigués sempre en la defensa de cada "xiringuitu" i apostés d'una vegada per la unitat, no només de boca, sinó amb fets. Ja s'ha cremat massa gent per estúpids sectarismes mentre l'Estat es manté fort i se'ns creix. Potser el millor és lluitar per objectius el més concrets possibles, i veurem com no som tots tan diferents. I aviam si Endavant i Maulets s'entenen d'1 punyetera vegada, que semblem el Frente Judaico de Liberación de "la vida de Brian"! Unitat, independència i socialisme! Salut!
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
Tanta por teniu de les CUP?? Sincerament, tot*s sabem que a aquestes europees les CUP no faran gran cosa.

De debò, no entenc tanta enemistat ja que les CUP obren un espai de xoc amb les institucions, sobretot a molts llocs on està governant el tripartit.

Què passa si ets independentista i al govern de la teva ciutat ho estan fent fatal o no t´agrada com ho està fent a la Generalitat? T´abstens?? Doncs no, a partir d´ara ja hi ha una opció més.

Una esquerra revolucionaria que està creixent i això ja és positiu. òsties!!!!!!! i endavant amb la resistència.

LLIBERTAT PRES*S POLÃ?TICS-
PROU REPRESSIÃTítol: RE: CIU-CUP

De: txema20 Missatges: 450

Data: 06 de juny del 2004, a les 20:22

Contingut


Ja veurem demà...de moment la seva web no s'actualitza, porta com uns 6 mesos... de debò!.


--------------------------------------------------------------------------------

La història està escrita pels que històricament han massacrat, torturat, robat, manipulat, mentit i pels que avui demanen a crits: Basta ya!.


Títol: RE: CIU-CUP

De: Amnistia Missatges: 78

Data: 06 de juny del 2004, a les 20:20

Contingut STOP CONTROL


La teva Opinió m'importa una merda VLT, una persona que ha arribat a dir tantes tonteries i imbecilitats en els fòrums del racó no mereix ni el mínim respecte.
Conexions Entre CIU i la CUP, el que faltava per Sentir--------------------------------------------------------------------------------

Amnistia Presos i Preses Polítics Catalans
Endavant amb la Resistència !Títol: RE: CIU-CUP

De: Txedos Missatges: 187

Data: 06 de juny del 2004, a les 20:25

Contingut


1-M'estic començant a cabrejar. La paciència té un límit i això teu ja no és política. D'això teu se'n diu ser un malparit intoxicador de merda.

2-El triangle és ple de periodistes d'ERC. El director, Jaume Reixach un sociata "catalanista" molt amic d'ERC. Quines curiositats de la vida...

3-Ara es començarant a retratar tots aquells que parlen d'unitat del suposat independentisme comú i començarem a veure les tàctiques més "rastreres". Igual que el 92, sense escrúpols contra els suposats companys.

Però ja podeu començar. Encara us haurem de donar les gràcies per cohesionar-nos !

FORA Intoxicadors dels fòrums !
Títol: RE: CIU-CUP

De: txema20 Missatges: 450

Data: 06 de juny del 2004, a les 20:25

Contingut


A part de tot, si fos cert, com és possible que l'anunci de les CUP hagi estat tan "cutre"?. Perquè se suposa que si reben moltes subvencions de CyU, potser tindriem un anunci més modern, qui sap


--------------------------------------------------------------------------------

La història està escrita pels que històricament han massacrat, torturat, robat, manipulat, mentit i pels que avui demanen a crits: Basta ya!.
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
06 jun 2004
que hi hagi alguna penya que va d'un rotllo nacionalista i sigui fatxa no vol dir que tothom ho sigui (molesta certa identificacio amb aixo quan estas fent alguna cosa amb el tema immigracio i racisme) I sobre la llengua et recordo que per alguns la plantejem un (lliure) punt de trobada en aquest pais. I que l'internacionalisme ha de ser tambe una practica quotidiana, no una cosa per ficar-nos el dit a l'ull.
Re: Resposta a en "Francesc" arran del comentari sobre Miquel Badia
07 jun 2004
La pugna a principis del segle XX entre els interessos econòmics dels fabricants catalans del principat i els latifundistes castellans i andalusos va ser la va determinar la creació del partit Lliga regionalista i donar cabuda a que els interessos de la burgesia principatina apariessin a l’escena política com la qüestió catalana. Però la burgesia no va ser mai nacionalista; si es vestir amb aquells colors va ser i es per interessos de classe. La burgesia només se havia consolidat com a classe al principat d’aquí el seu programa regionalista.

En conseqüència el separatisme català històric, i concretament Estat Català, ha pesar de no haver estat mai un partit obrer, tampoc ha representa't històricament, sota cap concepte, la alta burgesia catalana. EC era un partit de caire insurreccionalista del que podríem anomenar l'esquerra petit-burguesa, o sigui, traduït; formada per botiguers i algunes capes d’obrers, influencia'ts en certa manera per una parafernalia pseudo-socialista (tant de moda a l'epoca). Fins i tot des de el exili van intentar canviar-li el nom a EC per el de Partit Separatista Revolucionari, iniciativa que es va frustrar per la oposició dels militants del interior.

Hauríem de tenir amb comte el fort impacte al si d’EC del nacionalisme irlandès dins el context de de l’època, influencia que el va dotar i tenir de un cert gust pel militarisme.

El model frontpopulista del partit i les contradiccions pròpies de la seva composició interclassista van donar cabuda al si d’EC de sectors tan heterogenis i fins i tot antagònics com el sector obrerista d'en Jaume Comte (que se'n separa el any 31 per formar Estat Català-Partit Proletari) o el de cert sector xovinista representat pels germans Badia o el conseller Dencas, (de tant trista memòria, pel paper jugat durant la vaga general revolucionaria del Octubre de 1934). Els patètics camises verdes dels Germans Badia (executats posteriorment per companys de la FAI), van desaparèixer a la primera senyal de repressió, i el conseller Dencas (un agent italià) fugia per les clavegueres de la Generalitat cap a l'Italia del Duce (el complot de Prats de mollo tambè va caure per un confident del Duce, si no tinc mal entès). Al mateix temps que els sectors xovinistes de EC, desapareixien del mapa cames ajudeu-me, junt amb tota la seva parafernalia paramilitar; Jaume Comte del Partit Català Proletari, moria en combat als locals del CADCI de la rambla.

Durant la revolució EC actuar en tot moment del bracet dels stalinistes del PSUC amb la repressió del moviment obrer revolucionari conseqüent. combatent al POUM i la CNT-FAI durant les jornades de Maig del 37, i colaborant amb stalinistes i la petita burguesia a esborrar progressivament del mapa les conquestes socials i espais guanyats el 19 de Juliol.

La historia es tossuda, qui volguí com ha referències d'un catalanisme popular, que busqui en el federalisme de principis del segle XX, el BOC, o fins i tot certs elements de la CNT.

NI IMPERIALISME ESPANYOL I FRANCÈS,
NI XOVINISMA CATALA.
per la independencia del poble traballador català!
Re: Prou reformismes... INDEPENDÈNCIA!
14 set 2004
Ojalá algún día catalanes y vascos sean de una vez inpendientes y conseguir que todo el dinero que el gobierno invierte en ellos sea invertido en Castilla.
INDEPENDENCIA YA!!!!!
Sindicat Terrassa