Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: immigració : mitjans i manipulació
La informació no té columnes!!!!!!!!!!
05 jun 2004
Estem aportant informació puntual
Donem informació NO NOMÉS a través de la ràdio sinó a tots aquells que llegeixen indymedia i no poden escoltar ràdio per internet. No ens sembla que això sigui redundant. LEs darreres informacions, per cert (per aquells que només poden llegir indymedia) és que s'han ocupat les esglésies del Pi, de Belén i la catedral de Barcelona. NO POSEU ESPADADRAPS A QUI OFEREIX INFORMACIÓ!!!!!!!

This work is in the public domain

Comentaris

on es la informació?
05 jun 2004
jo no veig cap info fora d dir q se esta emitin per la radio. tampoc entec perq creeu una nova noticia i no contesteu a la d abans com a comentari. si voleu informar, informeu.
Re: La informació no té columnes!!!!!!!!!!
05 jun 2004
ALGUNS de la ACS considero que s´estant passant i volen inundar amb els seus comunicats els espais informatius dels mitjans d´informació lliures.

Una cosa és informació i una altre es abús i/o propaganda.
L'assamblea de comunicació social es un projecte molt maco pero s´ha d'anar una mica en cuidado perque es guanyi les simpaties de la gent i no s´acabi veient (es el que podria passar) com el projecte d´una peña d´estudiants de periodisme o de periodistes precaris (i coleguilles), la finalitat dels quals és conseguir un canal lliure de difusió de continguts "socials" creats per ells (o ajudats per ells) per acomplir la seva aventura colectiva i pensarse a si mateixos: Que revolucionaris que som. Que seria dels moviments socials sense nosaltres?
Hi ha d'altres que també informen
05 jun 2004
Hi ha més gent que la ACS informant sobre la tancada, hi ha molta gent informant de moltes coses a les columnes de lliure edició de les IMC de casi tot arreu (no totes son lliures), hi ha gent informant desde alasbarricadas, la haine, cartelera ..... afortunadament hi ha molts canals d'info. L'ACS sembla pensar que te alguna mena d'exclusiva, i que pel fet d'anomenar-se com s'anomena, la resta queda fora ... be si ara hi ha algú que reparteix uns carnets de "movimentista social" no penso demanar-lo (crec que molta altra gent tampoc). L'ACS segur que fa molta tasca amb els medis de que disposa, encara que, a mi, recursos a través d'Internet i canals satèlits em semblen massa elitistes. No se si bronka o contrabanda han radiat en directe la mani, potser no, però altres vegades han mantingut directes força DIRECTES, potser no son dels MS aquests?.
La ACS la veig molt esclusivista i força elitista (sols cal veure els títols de molts dels seus acte) però son ben lliures de fer el que vulguin. Acusar a IMC, espai molt més lliure i obert que l'ACP, em sembla pura demagògia, especialment perqué sovint van del bracet de l'ACP, sense que els dolgui la famosa columna dreta de l'autodenominada IMC Madrid, on si que s'exerceix un control (censura?) sobre el que es publica.
A la columna dreta de IMC de Barcelona la publicació és lliure, sigui un matat com jo, sigui un llicenciat en periodisme acreditat per els "moviments socials", potser no m'agradi gens una bona part o tota la columna central, però he d'agrair el que és un espai lliure.
Si el que voleu és una columna de la dreta controlada i una central al vostre gust, espero que no aconsegui mai el vostre proposit per molt "moviment social" que sigue.
Petons per IMC.
Re: La informació no té columnes!!!!!!!!!!
05 jun 2004
Hola.
Jo participo a l'ACS.
I em sembla un projecte molt interessant, i que no el veig ni elitista, ni de pijos estudiants de periodisme, ni que es pensa que és representant dels moviments socials, sinó que pretén obrir un espai de trobada dels moviments per crear estratègies en el camp vital dels mitjans de comunicació. De moment volent crear una ràdio i una televisió que es gestionin d'una manera oberta per part dels moviments, d'acord amb les noves formes i maneres més horitzontals dels moviments socials, que han sorgit en els últims 4 o 5 anys.
Bé, però el que volia dir no és això, sinó que no entenc de què va el tema del post. Què vol dir el company de l'ACS amb això que "la informació no té columnes", i tampoc entenc les respostes. ¿Algú em pot indicar quin és el tema concret del debat i les rèpliques?
al de la acs
06 jun 2004
¿ves como tenian que haber puesto el texto como comentario y no como una noticia aparte? se sale de contexto.

la noticia donde se ha montado el pollo
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/94824/index.php

se ve que ya la habian publicado antes y que tambien estaba destacada en columna central. en indymedia barcelona ocultan las noticias duplicadas. me imagino que para facilitar la lectura a la gente y para evitar abusos. ¿te imaginas si tod*s nos ponemos a duplicar noticias? indymedia barcelona se volveria un infierno para encontrar lo nuevo que dice la gente. hay que saber compartir los espacios, no apropiarselos. y tambien aceptar las criticas y reflexionar sobre ellas para mejorar.
+info
06 jun 2004
Fer un bon ús del Mitjà // Hacer un buen uso del Medio
http://docs.indymedia.org/view/Local/ImcBarcelonaSpamCD
Re: La informació no té columnes!!!!!!!!!!
06 jun 2004
Gràcies per contextualitzar-me la notícia.
Bé, em sembla que s'ha armat un pollo per una cosa que no n'hi havia per tant (és la meva opinió), crec que hi ha hagut massa susceptibilitat. Amb això no vull dir que publicar per duplicat una cosa estigui bé, però pot haver estat un error entre els que ho feien, o un abrandament de que els ha semblat molt important el que estava passant. En comptes de pensar que s'han emocionat massa, se'ls titlla d'utilitzar tècniques manipuladores i que se jo. No hi ha presunció d'inocència. Sembla allò de "perquè sou vosaltres... a la mínima us apunyalarem".
Bé, és la realitat que tenim...
Però no em sembla just. A més, es diu que es va ocupar Ràdio Contrabanda i això és mentida. Es va comentar la possibilitat perquè alguna gent considerava que Contrabanda ja no es dedicava a la contrainformació motiu per al qual havia sigut alliberada la freqüència en el seu dia. Però l'assemblea no va prendre aquesta posició (per tant no es pot fer demagògia, les actes són públiques). Pel que sabem Contrabanda està fent molts esforços per tornar a ser contrainformativa, i ho celebrem.
Pots tindre rao....
06 jun 2004
Pero la resposta que han donat en aquesta noticia no denote precisament humildat. A lo millor la susceptivilitat ve de la desconfiança que esteu generant... i de que ... no demaneu disculpes de les vostres errades si no justificacions...

si, estic d'acord en que la cosa no es massa important... pero penseu a partir d'ara que la gent vos mire en llupa. bona sort!
Re: La informació no té columnes!!!!!!!!!!
06 jun 2004
Doncs jo no hi participo a l'ACS i em sembla molt cutre això que diu "Maria" que us estarem mirant amb lupa.
Només ens faltava això entre els moviments socials, estar mirant el companya a veure si el puc criticar, enlloc de donar suport als immigrants i lluitar contra qui hem de lluitar.
Jo no participo a l'ACS perquè no tinc temps ni forces, però valoro moltíssim la seva feina i el seu plantejament obert i intentant aconseguir que les lleis dels mitjans de comunicació a Catalunya contemplin un tercer sector.
Aupa.
yo tampoco participo en la acs
06 jun 2004
y no se si decir con lupa o con lo que sea. pero tambien me han despertado desconfianza. y si que me dedico unas cuantas horas a la semana a cambiar el mundo y no solo hablando y reflexionando. ¿de donde deduces que maria no lo haga?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more