Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Avui Manifestació a Vilanova (Garraf) contra la il.legalització de Herritarren Zerrenda
05 jun 2004
avui a les 20:00 a Vilanova i la geltrú,a la plaça Pau Casals,s'ha convocat una manifestació contra la il.legalització de Herritarren Zerrenda.
PIC_0115.JPG
PIC_0110.JPG
L'Assemblea de joves de Vilanova ha convocat a les 20.00 hores a la Plaça de Pau Casals,al casc antic,un ,a manifestació contra la llei de partits,contra el Pacte Antiterrorista, que dut a terme la il.legalització de la llista de ciutadans bascos per les pròximes eleccions europees del 13 de juny.

Recordem també que l'assemblea de joves de vilanova,es formà arràn de la il.legalització de Batasuna fà 2 anys,en que convocaren una manifestació que fou la primera fora de Euskal Herria,on s'hi manifestaren unes 200 persones.

el passat dilluns dia 1 de juny,l'assemblea de joves,teatralitzà una roda de premsa convocant la campanya que durant a terme contra la il.legalització de la plataforma de l'esquerra abertzale !


Rescordem, a les 20:00 Manifestació a la plaça Pau Casals (casc antic) de Vilanova i la geltrú contra la il.legalització de herritarren zerrenda pel govern espanyol.

organitza assemblea de joves de vialnova i la geltrú!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Avui Manifestació a Vilanova (Garraf) contra la il.legalització de Herritarren Zerrenda
05 jun 2004
endavant contra el feixisme!
Sindicato Sindicat