Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Okupació a Bon Pastor
05 jun 2004
Aquest matí s'ha okupat una casa al C/ Seròs del Barri de Bon Pastor, en aquest moments hi ha gent dintre de la casa resistint.
Han estat visitats per la guàrdia urbana, la policia nacional i ara mateix hi ha un parell de furgonetes d'antidisturbis.
Per no perdre el costum, la policia ha identificat a dues persones que estaven al davant de la casa.
La casa okupada és propietat del Patronat de Habitatge que espera que la gent que hi viu marxi o mori, ja que es tracta de gent gran amb lloguers de contractes antics, per tapiar les cases amb la intenció, no precisament de construir vivenda social, sinó d'especular amb els terrenys.
Unes 50 persones continuen concentrades davant de la casa per evitar l'actuació dels antidisturbis, es demana a tothom qui pugui, que s'acosti.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Okupació a Bon PastorAquest matí s'ha okupat una casa al C/ Seròs del Barri de Bon Pastor, en aquest moments hi ha gent dintre de la casa resistint. Han estat visitats per la guàrdia urbana, la policia nacional i ara mateix hi ha un parell de furg
05 jun 2004
Els antidisturbis han actuat. Per mantenir la Pau, la sostenibilitat i la diversitat de la ciutat, han tirat la porta a terra i son dins. No tenim notícies de la gent que estava okupant la casa.
Re: Okupació a Bon Pastor
05 jun 2004
Els antidisturbis han desallotjat la casa del C/ Seròs, no s'han produït detencions. La gent s'ha dispersat.
Re: Okupació a Bon Pastor
05 jun 2004
Després del desallotjament, més d'un centenar de persones del barri, arrivant fins a 200, van estar al carrer mentre els paletes tornaven a tapiar la casa. Hi ha hagut força tensió, ja que al barri hi ha moltes postures sobre que fer amb les cases, i a més a més la policía va aprofitar de les tensions per dividir i crear més jaleo.
El moment més dur va ser quan un paleta va pujar a sobre de la casa i va fer un forat al sostre; la majoría dels veins concentrats ho ha interpretat com un signe de despreci cap a una casa que s'ha volgut que es deteriorés per poder-la enderrocar.
foto
05 jun 2004
okupada 012.jpg
bon pastor, 5-6-2004
Re: Okupació a Bon Pastor
05 jun 2004
ANIMOS!!! que no acaben con vuestra fuerza e imaginación esos cerdos vestidos de azul. NI UN PASO ATRAS KONTRA EL KAPITAL!!!!!! (No hubo detenidos?)
Re: Okupació a Bon Pastor
09 jun 2004
RELAT COMPLERT DE LA OKUPACIÓ DEL 5-6-2004:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/95575
Sindicat Terrassa